אני יודעת זה נורא נורא נורא קשה. כתבת את דברייףך בדיוק במקום הנכון... כולנו כאן בדיוק עם אותן התחושות, וכולנו מקוות שיום אחד זה יגיע גם לנו. אצלי למשל, לא רק שפתאום לאן שאני הולכת יש הריוניות בכל מקום, אלא כמה מהקרובות אליי ביותר פתאום הודיעו שהן בהריון... אז זה באמת לא נעים לגלות שיש בנו תחושות כאלה מגעילות, אבל זה לגמרי טבעי ולגמרי בלתי נמנע.... את עוד תראי שיום אחד כולנו נתגלגל לאיזה מפגש עם חוויות על בחילות וסקירות למינהן.... בהצלחה, ושוב -
בין השאר בגלל זה פתחנו את הפורום הזה, שיהיה לך ולאחרות מקום לבוא ו'לבכות' על זה. כאן, אפילו אם אין לנו תרופות פלא, לפחות יבינו אותך.
ואני מקווה שזמנך יגיע בקרוב. הנה רק לא מזמן הייתה כאן כותבת שבחרה לקרוא לעצמה "מתי תורי" ובלי שהיא תשים לב, תורה הגיע ועכשיו היא בפורום הריון ולידה. אז גם תורך יגיע.
פתאום גיסתי היתה בהריון וחברתיהטובה ביותר ועוד כל מני אנשים... זה כנראה חלק מהעניין. כמו שאת קונה אוטו מסוג מסויים בצבע מסויים ופתאום את רואה שלחצי עולם יש "בדיוק כזה" - אנחנו פשוט רואות מה שאנחנו רואות.
נראה לי שהיום קמתי על רגל ימין ביחוד אחרי שחוויתי בבוקר ברית של חברים אח"כ ביקור אצל חברה שעומדת ללדת בכל רגע ולסיום בילוי עם חברה טובה בחודש 7. וחוץ מזה אני כבר יומיים עם כאבים חדים בצד (פעם ימין ופעם שמאל) וסליחה על הבורות: זה אומר משהו????
תלוי באיזה שלב את במחזור... אם את מתקרבת לאמצע (או יותר נכוטן - 14 ימים לפני הוסת הבאה) אז זה מאוד הגיוני.... ואם לא, אז אולי זה סתם כאבים שאינם קשורים כך שאם זה מתגבר כדאי לפנות לרופא או משהו.... מאחלת המון בהצלחה, מיכל.