זקוקה לעידוד...

זקוקה לעידוד...

אז נסעתי לחמותי והייתי בנכונות להיות סבלנית ומקבלת.... וכשהגענו לשם ישבה כל המשפחה המורחבת והבעל שלי ישב בפינה וקרא עיתון. לא סתם. הוא החזיק אותו פרוש גדול לפניו ככה שאי אפשר היה לראות אותו ובטח שלא לדבר איתו..(ההמצאות שיש לגברים..). אז ראיתי את זה וחייכתי לעצמי. והייתי נחמדה לכולם. בערב כולם נסעו ורק אנחנו נשארנו לישון. וחמותי מדברת בלי סוף, וכיון שהבן שלה לא בהקשבה היא מדברת אלי.... אז כל פעם מצאתי דרכים להפסיק אותה. הלכתי לשירותים ולטייל וכל מיני. אבל זה התאסף בתוכי. בבקר נסענו לים והבעל שלי עצבני וכועס על כולנו וזה היה הקש.... התפרצתי עליו נורא, צרחתי וקיללתי ואני לא יודעת מה... חזרתי להתנהגות שכבר זמן מה נמנעתי ממנה... הוא נורא נפגע (בכלל לא מרגיש שהוא עצבני) והלך לטייל וכל הסצינה ליד הילדים ושישו ושמחו... כל רגשי האשמה שלי מרימים ראש עכשיו ואני לא מוכנה עדיין לבקש סליחה ורוצה לכעוס!!! בקיצור אני לא מצליחה להרגע... ובעצם לא מצליחה לסלוח לעצמי...

OA ענת

New member
קראתי

את צועדת בדרך הנכונה ואת יודעת זאת... מה שנותן לי לאחל לך זה דרך צלחה! ענת

לחיות על בסיס יום אחד.

כל חיי השתנו כאשר התחלתי לחיות רק להיום. וזה אומר שאם רבתי עם בעלי היום אני גם צריכה לדבר איתו היום. ואם אני צריכה לבקש סליחה אז זה יהיה היום ולא משנה מי צודק להיות חכם יותר משתלם.

למעלה