זקוקה לעידוד

זקוקה לעידוד

אנחנו מנסים כבר שנתיים להכנס להריון, עשיתי בדיקות (הורמונים, ואולטרסנד)והכל תקין, והמחזור שלי מאוד מסודר ובכל זאת... נתנו לי כדורים להגברת הביוץ ועכשיו אני מזה במתח, נראה לי שעוד שניה אני מתחרפנת לגמרי. ושאלת המחץ: האם שמשהו לא בסדר כבר עולים עליו בשלב הזה ואני יכולה להיות רגועה?

באבו

New member
בשביל זה אנחנו כאן!!

אז קודם כל, קחי טונות של עידוד.. גם אצלי הכל בסדר! יש לי זקיקים בגודל של הראש שלי,
רירית - בלי עין רעה... אבל מה? לא הולך!!! יש מלאנתלפים סיבות, ובסוף זה יצליח!
אל דאגה - מצב כזה שהכל טוב, לפעמים יותר מעצבן, כי את יודעת שאם היה משהו, היו יכולים לגעת בטיפול... אבל, מצד שני, צריך לומר תודה לאל, שכל תקין. אגב, לחץ נפשי עוזר מאד מאד לא להרות.. אז, אנא - לא בלחץ.. לגבי הטיפולים, כמובן שאם נניח רואים, חלילה, שהזרע לא תקין, אז יטפלו בזרע ולא ימשיכו עם הורמונים שלך.. או לחילופין, כל בעיה אחרת, שלא תתעורר.. ברוכה הבאה, אלינו ומקווה שתעופי מכאן מהר לפורום הריון.. ותשני את השם שלך מ"נרקוד נשכח" ל"נהרה נלד"..

אולה *

New member
שלום לך (יש לך שם מעניין) ../images/Emo24.gif

האם עשיתם כבר בדיקות זרע? כי אם לא כדאי מאוד לעשות. לא תמיד הבעיה אצל האשה. וגם כשהכל תקין (עפ"י הבדיקות), לפעמים ההריון לא מושג בקלות. הכי חשוב - לא להתייאש. וזה לא נורא כש"עולים כיתה". כי זה מקרב למטרה, ומה לא נעשה בשביל זה. בד"כ, שלב ראשון (אחרי נסיונות טבעים) - זה הזרעות: מכניסים את הזרע ישירות לרחם, עוברים את "מכשול" צוואר הרחם. ואם אין שום בעיה אצל בני הזוג, אזי יש סיכוי מצויין להזרעות. אז - המון
לכם. אולה.

לא תמיד...

מוצאים בדיוק מה לא בסדר. אבל זה לא כל כך משנה, מכייון שגם אם לא ממש יודעים, מוצאים פיתרון, או שטיפול כלשהו עוזר. זה בסוף מצליח. את זה את צריכה תמיד לזכור. יהיה בסדר. ואנחנו כאן תמיד בשבילך. המשך יום טוב. סאני.

לא צריך להתחרפן ../images/Emo66.gif

בשביל זה אנחנו כאן! השאלה הראשונה שעלתה לי בראש כשקראתי את מה שכתבת היא "עשיתם בדיקת זרע???" כי אצלנו זאת הבעיה. בשביל הריון צריך שניים וזה שאצלך הכל בסדר זה לא מספיק. מקווה שבקרוב קרוב תמצאי את עצמך בהריון, בלי הסבר...

ליבת

New member
עידוד בדרך אלייך

קודם כל נורא חשוב להיות מטופלת אצל רופא שמתמחה בפריון, אם זה סתם רופא נשים כדאי להחליף, בדרך כלל נותנים כדורי איקקלומין כשיש בעייה של ביוץ, מחזור לא סדיר, אם המחזור סדיר איקקלומין יכול לגרום לעוד יותר בלגן, צריך לעשות מעקב זקיקים לראות אם אין פגיעה ברירית הרחם, לפעמים רופאים עוד לפני שעושים את כל הבדיקות דוחפים איקקלומין סתם ללא מעקב וזה לא מועיל, חוץ מהבירור ההורמונלי צריך הבעל לעשות בדיקת זרע, צילום רחם, לראות אם אין חסימה בחצוצרות והרחם נקיה. אם אחרי כל הבדיקות לא יעלו על הבעיה אולי אז יש טעם להתחיל עם איקקלומין כי זה בכל אופן מגרה שחלות וגורם למספר זקיקים וכך מעלה סיכויים להריון. רופא בקו"ח לא תמיד בשלב הראשון יבצע את כל הבדיקות הנ"ל, תחפשי רופא פריון! שנתיים נסיונות זה לא מעט זמן, שיהיה לך בכל מקרה בהצלחה ואם תהינה לך שאלות נוספות את מוזמנת לשאול. מאחלת לך שהכל ימצא תקין ותעופי מכאן בקרוב
לפורום הריון!!!

האם גם בן הזוג שלך עשה בדיקות?

לפעמים אצל שני בני הזוג לא מוצאים בעיה אבל במקרים אחרים, לצערינו, לא בודקים בכלל את הגבר ומיד נותנים לאישה טיפול. כדאי לברר את הבעיה עד כמה שניתן כדי לתת את הפתרון הנכון ביותר. שיהיה לכם בהצלחה!! חנה

עמית@

New member
בהחלט מצטרפת לדעת הרוב

על בן הזוג להבדק. בדיעבד אני כמעט (אמרתי כמעט
) מאושרת מכך שלי יש גם בעיות בביוץ, אחרת היינו מחכים עוד זמן רב של נסיונות ולשוא, רק כך גילינו שהבעייה העיקרית היא בזרע. למרבה הצער לעיתים גם כשהכל תקין קשה להכנס להריון. בהצלחה

טלי2

New member
קבלי עידוד ../images/Emo39.gif

קודם כל ברוכה המצטרפת, מקווה שבמהרה תכנסי להריון ולא תזדקקי לנו עוד, אבל עד אז תוכלי למצוא כאן עזרה. הרבה פעמים הכל בסדר ועדיין לא נכנסים להריון? למה? גם אני שואלת, ולפעמים נראה שגם לרופאים אין תשובה לכל דבר אישית אני מאמינה שגם כש"הכל בסדר" אצל האישה והגבר, כנראה שיש השפעה גם למערכות הגוף האחרות, כמו גם לנפש.... בכל אופן כדאי שתבדקו את הזרע, ותתיעצו עם מומחה לפוריות באשר לתוכנית הטיפול הרצויה והעיקר לא להתייאש. הצלחה ואושר

למעלה