זקוקה לעידוד

גל חדשה

New member
זקוקה לעידוד

הי בנות,אז כמו שכתבתי בשבת אני בהריון אבל...בדיקת בטא יצאה 476 וטרם נראה שק הריון,בעקבות אולטראסאונד שעשה לי הרופא הוא הפנה אותי ישירות למיון,שם גם כן אובחן ההריון אבל לא נראה שק.יתכן וההריון צעיר או שלא מתפתח,ביצעתי הבוקר שוב בדיקת דם ותוצאה עדיין אין,הייתי גם היום שוב אצל הרופא,ואין כל חדש..מקווה לטוב.תחזיקו לי אצבעות.

נירית1

New member
גל אני מחזיקה לך אצבעות שהכל בסדר

סה"כ עם בטא כזו הדברים צריכים להראות טוב, יש לך מושג באיזה שבוע את אמורה להיות? כי לפעמים לפני שבוע שישי לא רואים כלום. איך זה שעשית בדיקת דם היום ועוד אין תוצאות? שוב מקווה לשמוע שהכל בסדר

גל חדשה

New member
תודה נירית

לא ניתן לדעת באיזה שבוע אני כי מחזור אחרון ב 9-21 יש לי מחזור מאוד לא סדיר ואם לא היתה קליטה הפעם ניתן לי כבר להתחיל טיפול באיקקלומין.לאורך הזמן ביצעתי בדיקות שיצאו שליליות,דרך אגב,זו פעם שניה שאני עושה בדיקה במכבי ואין תשובה באותו היום,אז מחכים לי כנראה עוד כמה ימים לא קלים,ובשבוע הבא אולטראסאונד במכון. יום נפלא לכולן!!!

שייכת

New member
גל...

בניסיון מעט לעודד... אצלי לאחר שבועיים הבטא הייתה רק 25... ולאט לאט עלתה בתמדה... אולטראסאונד שעשיתי בשבוע 8 הראה שק הריון עובר ודופק... מקווה שגם הכל אצלך יסתדר הכי טוב בעולם. בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות, שייכת.

נשמי

New member
גל אל דאגה הכל יסתדר

אולי זה רק ענין של זמן מתי היתה הווסת האחרונה?? אנחנו כאן כדי לעזור ולתמוך ובעיקר לתת המון

למעלה