זקוקה לעיצה והמלצה

יובל@

New member
זקוקה לעיצה והמלצה ../images/Emo53.gif

כבר חמישה ימים שאני מקוררת. מטעטשת כל היום והנזלת לא מפסיקה, אין לי חום והגרון קצת כואב. מבקשת המלצה ל"תרופות סבתא" שיכולות לעזור נגד הצטננות קשה. אני לא רוצה לקחת תרופות קונבנציונאליות כי יש סיכוי שאני בהריון לאחר טיפול פוריות. רק בעוד שבוע אדע בודאות. בינתיים אני לא מפסיקה להתעטש ולדמוע ומרגישה ממש לר טוב. אשמח לקבל המלצות ועצות. תודה יובל

estie

New member
יותר מאחת

כדי ´לרמות את המצב´ תשכבי על סדין חשמלי או תשימי כרית חשמלית מתחת לראשך. חשוב שהמוח האחורי (בלוטת ההיפופוזה) יהיה על המקום המחומם. מכאן מועברות הפקודות לגוף דרך מערכת העצבים שבעמוד השדרה וחשוב להעביר פקודה שחם. דבר זה יזרז את התהליך שכבר קיים ותוך פחות מ עשרים וארבע שעות הנזלת שלך לא תהיה כברז שחסר הברגה. חלב עם דבש או תה עם דבש כדי לזרז את יציאת הליחה אחוצה. מים שהורתחו והתקררו עד למצב פושר, להוסיף להם כעת כפית דבש וכפית חומץ תפוחים (לא יותר מכפית, כדי שהטעם יהיה כיפי) - עוזר לגרון מודלק צרוד ושורף. באיחולי בריאות טובה לך ולנולדת אסתיה

התקררות ../images/Emo5.gif

יובל ראשית מחזיקה לך אצבעות
ואשמח אם תעדכני אותנו בתוצאות. לצינון - כמה תרופות סבתא שלא יכולות להזיק: א. מרק עוף ( כן כן עוף מכובס..)- עם הרבה ירקות כתומים וירוקים חובה- ברוקולי ( עשיר בויטמין C) וכרוב - המרק מחזק את מע´ החיסון ועושה פלאים לצינון ב. לכאב גרון - חצי בצל בצלוחית קטנה וכף או 2 של דבש להשרות במשך לילה בבוקר לסנן את המיץ ולקחת כפית אחת כל שעתיים. ג. אדים חמים עם 2 טיפות אקליפטוס יפתחו לך את האף וייבשו את הנזלת הכי חשוב לשתות הרבה - רצוי חם ולנוח!!! ישנו גם תכשיר הומאופטי הנקרא FLUTONE - שבעיקרון לא אמור להזיק בהריון ואם כלום לא יעזור הייתי ממליצה לגשת למטפל מקצועי . הרבה בריאות

היי יובל ...

היי יובל קודם כל מזל טוב עם את בהריון , עכשיו יש לי שתי שיטות שמאוד יעזרו לך אחת קשה להסביר והשניה אולי מגעילה אבל בכל זאת אני מאמין שזה יעזור לך אז נתחיל בשיטה ה 1 השיטה ה 1 היא על ידי לחיצה בנקודה מסויימת שבעצם פותחת את הסינוסים ומוציאה את כל הנזלת וכל זה החוצה וזה בדוק אז איך עושים את זה ? פשוט מאוד לוחצים עם שני האגודלים על נקודת מיתחת לעינים ומורידים בלחץ עד שמגעים לנקודת הסינוסים שממוקמת באזור הלחיים נושמים חזק שוב דרך האף ושב עושים את זה . זה עוזר וזה בריא לעשות את זה כל יום גם שאין נזלת דבר שני שאפשר לעשות ושזה עוזר זה מיים חמים עם שני לימונים סחוטים בפנים המיים החמים מנקים את הגוף והלימון מחזק אותם אני גם ממליץ על צאי שמאוד עוזר וגם משהו שאני לוקח כל יום שקוראים לו עשב חיטה שהוא מומלץ לחולי סרטן וועוזר על שימרה של המערכת החיסונית של הגוף בואי נגיד לך שבמשך הזמן הזה לא הייתי חולה פעם אחת בשום דבר למרות שזה יחסית יכול להיות מגעיל לפעמים כי זה טעם של דשא על כל פנים שיהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תהני וזכרי שהכלי הריפוי בעולם הינו האהבה . שלך עדי קצמן

למעלה