זקוקה לעיצה מהדוקטור(זהירות, ארוך)

• פותח הנושא hom
  • פורסם בתאריך

hom

New member
זקוקה לעיצה מהדוקטור(זהירות, ארוך)

בתי בת השמונה חודשים לא מוכנה להיגמל מהנקה. אני כבר עייפה, מותשת, חסרת כוחות. מהרגע שנולדה היא מתעוררת כל לילה, כל שעתיים!!! ורוצה אך ורק לינוק. לא בקבוק, לא חיבוק, לא כלום. ניסינו, אני ובעלי, לגמול אותה. כשאני מחוץ לטווח ראייתה, הוא ניסה לתת לה בקבוק ולא עזר כלום. הילדה צורחת והודפת את הבקבוק. מגיל 6 חודשים נוסף לתזונתה מזון מוצק. היא אוכלת, לא הרבה, אבל אוכלת...ומקנחת בציצי. נתתי לה דייסה סמיכה לפני השינה, בכפית (רק ככה היא לא חושדת שזה תחליף לציצי), ואז כמובן היא דורשת ציצי ונרדמת. וכמו שעון, אחרי שעתיים- שוב מתעוררת ורוצה ציצי. אני איתה רוב היום. אני עצמאית ואין לי זמני עבודה קבועים, לרוב בלילה. כך שאי אפשר להסיק שהיא מתגעגעת אלי. מה עושים? נ.ב. אני לא בנויה לשיטת 5 הדקות.

הנקה בתור הרגעה

בתך ילדה נורמלית שיודעת שאין דרך טובה יותר להרגע מאשר המגע עם אמא. מאחר וקשה לך לשמש כ "מוצץ", הכל תלוי בכמה את חזקה ומוכנה לצאת למלחמה. רוב הילדים בגיל זה מסוגלים להבין את ה"רמז" כאשר מספר לילות לא מקבלים את מבוקשם ולומדים לחיות עם המצב החדש. הבעיה שלא תמיד ההורים מסוגלים לשאת בלילות של חוסר שינה וצרכות. בהצלחה דר מילה ברק

למעלה