זקוקה לעיצה.....

Puzzluna

New member
זקוקה לעיצה......./images/Emo92.gif

הדבקתי את פאזל השעון שבתמונה ואני רוצה למסגר אותו. גובהו 139 ס"מ ורוחבו 47 ס"מ. בגלל שהוא בא עם מנגנון של שעון ואמור לעבוד כשעון לכל דבר, אי אפשר למסגר אותו במסגרת רגילה. בגלל גובהו הוא לא כל כך יציב גם כשהוא מודבק. מה לעשות? ואיך למסגר.... אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע.

liors91

New member
תיבת זכוכית

לדעתי את יכולה לבנות תיבת זכוכית ולהניח את השעון בתוכו ולהניח על הרצפה (עשיתי ככה לפאזלים תלת מימדים של הביגבן ומגדל אייפל. אפשרות נוספת היא ליצור חור בגודל המנגנון בדיקט ואז להדביק את הפאזל

davp

New member
אני הייתי מציע את הדרך הבאה

קודם כל בגלל שאת רוצה להכניס לתוכו מנגנון של שעון אז כל העסק תופס נפח... את צריכה מסגרת עבה, זה יעלה את המחיר אבל בשביל חלומות-משלמים. אני הייתי מניח אותו באלכסון לקיר ולא לתלות אותו אנכית לקיר, אלא להניח על איזה מזנון או משהו... הוא לא יציב שהוא מודבק? החלקים נופלים או שהוא כמו נייר גמיש ולא עמיד? +אם החלקים נופלים אז צרילך להדביק מחדש טוב טוב בגלל שהזכוכית לא תהיה צמודה לפאזל אז חלק יכול ליפול למטה בקלות (ובגלל זה לא תולים את הפאזל הזה אלא מעמידים אותו באלכנוס). +אם זה בגלל שהוא גמיש אז אפשר כמו שאמרו פה להדביק עוד שכבת קרטון שתוסיף לו קצת עובי. שמחתי לעזור, דוד.

davp

New member
אז למה לא להדביק עוד שכבה

מאחורה של קרטון...

Puzzluna

New member
זה לא יספיק

בכל אופן כבר מסרתי אותו למסגור. החלטנו על הדבקת הפאזל על פרספקס עם מסגרת עתיקה וללא זכוכית בכלל (אני אצבע בלכה שקופה). אני מקווה שזה יצא יפה.....

למעלה