זקוקה לעיצה :)

שירלי6

New member
זקוקה לעיצה :)

יש לי בן בן 9, אשר מאז ומתמיד חלם לגדל כלב. לפני ארבעה חודשים עברנו לבית עם גינה מאד גדולה, המתאימה מאד לגידול של כלבלב קטן...יורקשייר או פאקינז. הבעיה היא שאני ובעלי עובדים במרה מלאה, יוצאים מהבית בשבע וחצי וחזרים עם הילדים בסביבות 17:00-18:00 ולפעמים מאוחר יותר..בשל עיסוקים אחרים. האם זה אפשרי מבחינתנו לגדל כלב? האם הוא יוכל להשאר לבד כל כך הרבה שעות לבד בגינה? הבן שלי כל כך רוצה ואני ובן זוגי היינו שמחים לאמץ כלבלב, אולם לא במחיר של לאמלל אותו. אשמח לעיצות ממנוסים! תודה

מ י מ ו ן

New member
תעבירי את השאלה לפורום כלבים

שם תקבלי עיצות מבעלי כלבים. גם הכלבה שלי משעה 07:30 עד 17:30 נמצאת בבית עם הדגים.. צריך לקחת בחשבון שיש להוציא את הכלב מינימום 3 פעמים ביום, שטיול אחד צריך להיות ארוך (בדרך כלל בערב). כיוון שאין לכם הרבה זמן ממליץ לא לאמץ גור אלא רק כלב בוגר שכבר מחונך לצרכים (העמותות מלאות בכלבים כאלו). לקבלת עוד עיצות ממליץ בחום להעביר את השאלה לפורום כלבים של תפוז. בהצלחה.

Pitza5

New member
אפשר לקחת דוגסיטר

שתטייל איתו כשאתם לא נמצאים אני מטיילת עם כלב שהבעלים שלו לא נמצאים בבית תבקשו חוץ מהטיולים שישאר\תישאר איזה חצי שעה עם הכלב כדי שלא יהיה לבד. וגם בזמן שאתם לא נמצאים תדליקו רדיו כדי שיישמע קולות של אנשים ולא ירגיש לבד מדי

בנוסף לעצות שקיבלתם

עשו לעצמכם ולכלב טובה ואל תקנו פקינז. פקינז לא מתאים לחיי גינה. לכו לאחת העמותות ואמצו משם כלב. הדבר יותר הומני מאשר לקנות כלב.

למעלה