זקוקה לעיצה!

נוש101

New member
זקוקה לעיצה!

זקוקה לרעיונות איך אפשר לייבש במהירות את הגבס! היום החלפנו גבס בפעם השישית, וכל פעם מחדש עובר עלינו יום לא רגוע... אני חושבת שזה בגלל שהגבס קר ורטוב, האצבעות שלו פשוט קפואות והיום נגמר עם נזלת שהולכת ומתייבשת במשך השבוע עד הגיבוס הבא וחוזר חלילה... ניסיתי לייבש עם פן אבל זה לא הלך, הפשוש כל כך בכה או מהרעש או מהחום... בקיצור אשמח לקבל טיפים. תודה !

פרלמנים

New member
ייבוש הגבס../images/Emo41.gif

זה נושא שאף פעם לא הבנתי. אולי זה רלבנטי רק בחורף, כי אצלנו תמיד הגבס היה מתייבש עוד בבית החולים, 10 דקות אחרי הגיבוס. (הגיבוסים שלנו היו באוגוסט-ספטמבר). אני חושבת שכבר קראתי כאן אמהות שכתבו שאצלן גם היה אי שקט בימי הגיבוס, כתוצאה מהגבס הרטוב...לצערי, אין לי עצות! מקווה שיענו לך ואז אכניס את השרשור הזה לשאלות הנפוצות
ג'סיקה

אנגלה3

New member
נוש101 ערב טוב

שחר שלי נולד בינואר (ב1.1 ליתר דיוק
) ואת כל סדרת הגבסים עברנו בחורף, אני זוכרת שעטפתי את הגבס בשני חיתולי בד ובשמיכה, נכון זה מגביל וזה מגושם אבל, לא הייתה לי ברירה, הייתי חייבת לייבש איכשהו, מה גם שהייתי מחליפה לו הרבה פעמים ביום את הגעטקס, כי הם היו נרטבים גם כן... לגבי האצבעות - גם את הגרביים הייתי מחליפה בקצב. הייתי גם דואגת שהחדר שלו תמיד יהיה מחומם (גם אם היה יום נעים) במיוחד ביום של הגיבוס. מקווה שעזרתי ומאחלת שתעברו את השלב של הגבסים במהרה... אנג'לה

סבתא53

New member
הי נוש

אנחנו בגבס השלישי ואין הרבה מה לעשות כדי ליבש מהר. אנחנו עוטפים את הגבס ב2 חיתולים ועל זה 2 שמיכות ופותחים את החימום של האוטו כל הדרך חזרה מבית החולים. גם אורון מקבל קצת נזלת יומיים אחרי הגיבוס זה עובר לא כל כך שייכנו את זה לגבס כמו ליציאה מהבית בימים לא כל כך חמים...גם יום חמישי השבוע יהיה סוער...אין מה לעשות...הגבס קודם לכל עוד מעט הגבס יגמר שיעבור לכם בקלות בי סבתא

תחיצ

New member
אני הייתי מיבשת עם

תנור או מפזר. הייתי שמה את מלאכי על המיטה / עגלה שמה את המפזר לידו, מכסה את שניהם בשמיכה ואז החום היה מתרכז באזור של הרגל ומיבש את הגבס מהר. צריך לשים לב, כמובן, שהתינוק לא מתחמם יותר מדי.

פרלמנים

New member
../images/Emo26.gifדנית, יש לי רעיון../images/Emo26.gif

מחר יש מרפאת ק"פ בשניידר, אנסה ליצור קשר טלפוני עם הגבסן, אהרון-הוא מקסים. אבקש ממנו טיפים. ג'סיקה

לפי דעתי הדרך הטובה ביותר

אנחנו אחרי כל גיבוס בחורף פשוט היינו לוקחים את המייבש שער (הפן) של אסתי ומייבשים בעזרתו מחממים את הגבס לאט לאט ,צריך להיזהר לא יותר מידי ופשוט הגבס היה מתייבש מהר ובר היה שקט נדמנה לי שפשוט הגבס קר להם מידי וזה מטריף אותם גם חלק מהתהליך של היבוש הטבעי של הגבס הוא די ארוך והגבס מוציא קור.

למעלה