זקוקה לעיצה

gambuz

New member
זקוקה לעיצה

שמי גל ואני אמא טריה לתינוק מקסים בן חודשיים ושבוע בשם אייר. אייר יונק בערך כל שעתיים במשך היום וכל שלוש שעות בלילה ועולה יפה במשקל . בשעות היום,אחרי שאכל והשתעשע זמן מה בזרועותי,אני מניחה אותו לשחק על שמיכה או בנדנדה וכשהוא מתעייף אני משכיבה אותו לישון. כך זה היה עד השבוע האחרון. בשבוע האחרון שמתי לב לשני דברים:האחד הוא שכמעט ואין לו סבלנות לשחק לבדו כמו שהיה פעם.בעבר יכל להיות על השמיכה יותר מרבע שעה ואילו היום אחרי שתי דקות הוא כבר רוטן. הדבר השיני הוא שכשאני מרימה אותו מהשמיכה הוא מיד "מחפש"את השד ונראה "לחוץ" לינוק,למרות שאכל רק לפני שעה או פחות. האם אני צריכה לתת לו לינוק יותר תכופות? ההגיון והספרים אומרים שהזמן בין הארוחות אמור להתארך ככל שהם גדלים ולא להתקצר.... מדוע פתאום הוא מאבד סבלנות כל כך מהר ונראה מתוסכל כל כך בין הארוחות? אשמח לשמוע רעיונות ועצות. תודה גל

עיצה

אני חושבת שמדובר בגיל שהתינוק מחפש חברה. הוא גם למד שכל עוד הוא יונק קירבתך מובטחת לו. לא רואה סיבה לדאגה, אני מציעה שתבלי איתו יותר, וגם אם רוצה תוספות אין הדבר פסול. בסופו של דבר הוא יודע יותר טוב מאיתנו כמה אוכל ומתי נחוץ לו. ישנם תקופות של גדילה מהירה ולכן ייתכן והוא זקוק לתוספות.

למעלה