זקוקה לעיצות בעניין רומן שלא מומש

זקוקה לעיצות בעניין רומן שלא מומש

שלום לכולם, חייבת עיצות דחוף! מיזה שנה שיש משהו שאני חושקת בו, והוא רצה בי, מאוד! למה בלשון עבר? בזמנו הייתי בשלבי פרידה מחבר ולא יכולתי לקפוץ על ההזדמנות הראשונה להיות עם אחר למרות שמאוד רציתי.. שנינו רצינו סוג של רומן, אני שהתמהמתי, ואף סרבתי לו פעם אחת קבלתי ממנו דחיה חותכת התנצלתי על שבלבלתי אותו, הוא לא טרח להגיב אפילו לא לומר אם סלח או לא. בכל אופן המצב הוא שאני רואה אותו בעבודה דבר שמחזק את התשוקה שלי אלי, הזמנתי אותו אלי לפני מספר חודשים בטענה שאני צריכה לדבר איתו הוא נתן לי את הרושם שהוא רוצה לבוא אבל הוא היה תמיד עסוק בסופו של דבר... עברה מאז חצי שנה והעניין הזה של לבוא אלי ירד מהפרק, כלומר אנחנו לא מדברים על זה. אני לא בטוחה, אבל נדמה לי שאם הוא היה חושב שאני פשוט רוצה אותו ולא סתם באה לזיין בשכל הוא היה בא אלי. לנתח את האופי שלו ממש לא מעניין אותי, אין לי שום רצון לנהל איתו מערכת יחסים רצינית אני מרגישה אבל שאני חייבת לממש את הערגה הזו, התשוקה, החושניות שהייתה ביננו, הוא נשמך אלי מאוד באותה תקופה, ועדיין מראה סימנים של משיכה אבל כבר לא נוגע לי בשיער לא זורק בדיחות רומזות.. זה משהו שאני מרגישה רק ממבט. אני זקוקה לעיצות, מה לדעתכם הדרך היעילה ביותר לממש את הרומן הזה? להגיע למצב שהוא יחשוק בי וירצה באיזה רומן סוער איתי.? איך אני, מעבר ללהיות מאוד נשית וסקסית (עד כמה שהטבע מאפשר לי חחח) יכולה לגרום לו לתת לזה שוב צ'אנס מבלי לכפות את עצמי או להיות פתאטית.. יש לכם רעיונות מלבד הרעיון של לדבר איתו על זה ישירות? תודה על כל עיצה שלא תבוא

למעלה