עולם ו מלואו
New member
זקוקה לעיצות טובות
נדחפתי לפורום מבלי לקרא מקווה שאני במקווה שהגעתי למקום הנכון זקוקה לעיצות טובות
אמא שלי אוטוטו בת 60 גרושה מעל 10 שנים עברה לגור עם בןזוגה ב4 שנים אחרונות
אני ואח שלי נשואים + ילדים מאוד קשורים אליה.
מתחילת הדרך אני הרגשתי שזה לא מהלך נכון עבורה שכן היא אישה עצמאית ולא צריכה מחוייבות רצינית בעיקר שבתחילת הדרך בו זוגה גר עדיין עם הילדה שלו - בת 20 עם התנהגות של בת 14
זה בתבטא בתלוטיות אדירה ברמה שאוי להם אם הם יבואו לבקר אותנו בלעדיה. אוי להם אם יקחו את הנכדים של אמא שלי לטיול בלעדיה וכו'.
לאורך כל הדרך אמא בקשה שנהיה עם יד על הדופק . עם הזמן היא הפכה חלשה בריאותית שוכחת דברים בתקופות בשל מחלה וכו'.
כמאוד מאוד קרובות אחת לשניה הייתי בטוחה שהיא תשתף בהכל.
עוברים השנים ופיתאום אמא בחובות כספיים שלא היו לה אף פעם. למה? אין לה הסבר - הוצאות החיים.
לפני כחודש חזרה הבת שלו לגור איתם לאחר מריבה עם בנזוגה ומאז תוך יומיים היה פיצוץ בינה לאמא שלי שנגמר בכך שאמא שלי עברה לגור איתנו "בינתיים" עד שהילדה תעזוב שם.
ומאז יוצא כל ה"סירחון" מסתבר שהיא ממנה להם את החיים בתקופה שגרה שם.
כדי לקצר אכתוב שהבעייה בעצם שלא הגיוני שהיא תגור עם מישהו שבכל פעם שהבת שלו תצוץ היא צריכה להתקפל משם .
קשה לנו גם לשכנע אותה שזה לא סידור טוב עבורה בגלל הפחד שלה להיות לבד.
האם לדעתכם אנחנו אמורים להניח לה ? או להילחם למען עתידה?
נדחפתי לפורום מבלי לקרא מקווה שאני במקווה שהגעתי למקום הנכון זקוקה לעיצות טובות
אמא שלי אוטוטו בת 60 גרושה מעל 10 שנים עברה לגור עם בןזוגה ב4 שנים אחרונות
אני ואח שלי נשואים + ילדים מאוד קשורים אליה.
מתחילת הדרך אני הרגשתי שזה לא מהלך נכון עבורה שכן היא אישה עצמאית ולא צריכה מחוייבות רצינית בעיקר שבתחילת הדרך בו זוגה גר עדיין עם הילדה שלו - בת 20 עם התנהגות של בת 14
זה בתבטא בתלוטיות אדירה ברמה שאוי להם אם הם יבואו לבקר אותנו בלעדיה. אוי להם אם יקחו את הנכדים של אמא שלי לטיול בלעדיה וכו'.
לאורך כל הדרך אמא בקשה שנהיה עם יד על הדופק . עם הזמן היא הפכה חלשה בריאותית שוכחת דברים בתקופות בשל מחלה וכו'.
כמאוד מאוד קרובות אחת לשניה הייתי בטוחה שהיא תשתף בהכל.
עוברים השנים ופיתאום אמא בחובות כספיים שלא היו לה אף פעם. למה? אין לה הסבר - הוצאות החיים.
לפני כחודש חזרה הבת שלו לגור איתם לאחר מריבה עם בנזוגה ומאז תוך יומיים היה פיצוץ בינה לאמא שלי שנגמר בכך שאמא שלי עברה לגור איתנו "בינתיים" עד שהילדה תעזוב שם.
ומאז יוצא כל ה"סירחון" מסתבר שהיא ממנה להם את החיים בתקופה שגרה שם.
כדי לקצר אכתוב שהבעייה בעצם שלא הגיוני שהיא תגור עם מישהו שבכל פעם שהבת שלו תצוץ היא צריכה להתקפל משם .
קשה לנו גם לשכנע אותה שזה לא סידור טוב עבורה בגלל הפחד שלה להיות לבד.
האם לדעתכם אנחנו אמורים להניח לה ? או להילחם למען עתידה?