זקוקה לעצה, או למשפט שיסתום לה את

בולי27

New member
חוץ מאורעים לא ראיתי אותה

מעולם עם איפור.... וחוץ מזה אין לי חשק להעליב אותה (למרות הכל...) אז שלא יגידו שהכלות הן הרעות...

הגנובה

New member
את יודעת מה? - את צודקת!! אין

צורך להעליב ולרדת לרמתה!! אבל אולי כשהיא מעירה לך בפעם הבאה תוכלי לאמר לה בשקט שההערה שלה היתה מעליבה מאוד! אולי היא תבין שעשתה טעות - ותפסיק.... מקווה בשבילך!! בהצלחה!!

הגנובה

New member
גלי - גלי - גלי - גלי לי

מה קורה? למה את צריכה ממנה חיזוקים? אם זה ה- נ היחיד שלה... תבלעי אותו!! אני לא אומרת שזה לא מעצבן... אבל... זה באמת הרע במיעוטו... כשאת יוצאת מהבית תסתכלי במראה - אם זה מוצא חן בעינייך... שכולם "יקפצו" (מכירה את הפרסומת הזו)?

רובנס

New member
תמיד תוכלי להציע לה לבוא ולראות מה

את מתכוונת ללבוש או להציע לה לבוא אתך לרכוש בגד כך אולי היא תפסיק ואולי תציעי לה גם לשלם עבור משהו שיראה לה בטענה שזה יקר מידי עבורך וכו´ ואולי או אז היא תרגע ותתחיל לסמוך על טעמך

anat30g

New member
אי אפשר להשיג את הכל

כתבת שהיא חמות נפלאה, תומכת ועוזרת... אז היא לא אומרת מילה טובה.... תסכימי שאיתי שהיא עדיפה על פני חמות שלא עוזרת, שלא תומכת, שלא בא ללכת אליה... כבר הבנתי שאי אפשר בחיים להשיג את הכל - ולכן אני חושבת שכדאי לך לתת לבעלך לנהל איתה את הדיון ושאת תשארי בצל... אם הוא ישיג מחמאה - מה טוב, לא ישיג אותה... לא נורא. את הרי יודעת שהיה נפלא - שהיית נראית נפלא והכל היה מצויין. בשביל מה את צריכה את האישור שלה?

למעלה