זקוקה לעצה!!!! [אייקון מתחנן]

סקסית 691

New member
זקוקה לעצה!!!! [אייקון מתחנן]

קודם כול שלום!!!! אני חדשה כאן!!!! לפני כמה חודשים הכרתי בחור בצ'אט וניפגשנו, הוא אפילו עבר לגוא בעיר איפה שאני גרה כדי להיות קרוב אליי, הכוונה הייתה לקשר רציני, אחרי שבועיים שכבתי איתו והבחור השתנה לחלוטין, ואני כול כך רוצה אותו, רוצה אותו בטרוף, מה עושים??? ניתקתי קשר לחודשיים והשבוע פגשתי אותו וקבענו שוב להיפגש וכמובן שמצאתנו את עצמנו במיטה, לא מצטערת על ה כי הוא הסקס הכי מדהייייייים שהיה לי אבל שוב הוא לא מתקשר ושוב לא עונה ויש לציין שאחרי ששכבנו הוא התעקש שאשאר לישון וחיבק אותי כול לילה, אני לא מצליחה להבין מה לא בסדר, אולי מישהו יכול לעזור לי? מה אני עושה כדי לגרום לו לרצות אותי כמו שאני רוצה אותו???

kapit10

New member
משהו שלמדתי...

גברים תמיד ירצו יותא את מי שלא רוצה אותם.... (נכון גברים)?? תראי, אני לא איזה מתחסדת, ממש לא. אבל אני חושבת שצריך לתת אתגר לגבר כי ברגע שהוא משיג הכל ובקלות, פשוט "יורד לו"... גברים אוהבים לכבוש. אני מאמינה שאם עד עכשיו הוא לא הראה ממש ענין הוא כנראה פשוט לא עד כדי כך רוצה קשר רציני איתך או בכלל. בכל מקרה, מה שאת כן יכולה לעשות זה להתקשר אליו, להיפגש ולא לתת לו יותר מדי... תראי איך זה מתפתח... שיהיה בהצלחה, וגם אם לא הולך... יבוא אחר.. יותר חמוד

Kingeh

New member
זה נכון לשני הכיוונים.

גם בנות אוהבות את אלו שהכי פחות רוצים אותם.

Vdrums

New member
קיצר הוא רצה סקס וקיבל.

למרות שלפי הכרטיס שלך זה גם מה שאת הכי רוצה. אז תעברי הלאה.

אילו עצות ניתן לתת?

אין לנו את היכולת לדעת מה קרה ומה טיב מערכת היחסים בינכם. ניסת לברר איתו מה קורה?

seeyou

New member
התחביבים שלך הרשומים בכרטים../images/Emo6.gif

אומר הכול....
יוסי נץב יש לך עיניים יפות!

SIRI41

New member
אם הצהרתם כוונות לקשר רציני

מההתחלה, אז יותר היית צריכה לשמור את ענין הסקס לאחר כך, ואם כבר היה סקס, ואחר שבועיים התנהג כמו שהתנהג, את היית צריכה להמנע שוב מהסרט הזה לאחר חודשיים, כי הרי כבר חוית את זה, ואם את לא עמדת בזה, כי הסקס איתו מדהים, אז כמו שאומרים, אין לך מה להתלונן, אלא על עצמך - כי יכול לחזור כבר בפעם השניה את הכל מראש. ודרך אגב, לא נראה לי שהוא יעבור לגור קרוב אליך ויתנהג ככה, נראה שכבר מלכתחילה התכונן לעבור למקום ההוא ללא קשר אליך. לי זה לא נשמע רציני. גברים המתחילים בקשר רציני, רוצים לראות את הבחורה קשה להשג לא מידי, אבל לפחות בהתחלה לענין הסקס, אבל שוב, אלא אם כן את רואה בברור שהסקס לא יכול להרוס. תראי משהו, משכת את ענין הסקס שבועיים ואז סקס, לדעתי אם ה ולכים לקשר רציני וכבר מושכים את הסקס, אז למה שבועיים? אם כבר יותר, בינתיים באותו זמן, צריך להיות ביניכם משהו טוב שיחבר ולא יגרום לו לאחר הסקס להעלם, כדי שכאשר תכנסי לסקס, תרגישי כבר יותר בטוחה.

אורזמן

New member
אולי וודו../images/Emo121.gifיעזור??

סתםםם תחשבי על זה רגע... הבחור עבר לגור בשכנות אלייך... ? אולי לא מצא חן בעניו מה שהוא ראה או חשב לעצמו... ? אתם נפגשים רק לסקס. הוא לא עונה לשיחות טלפון שאת יוזמת. הוא התעקש שתשארי עד הבוקר ואפילו חיבק אותך כל הלילה, אולי הוא רצה משהו נחמד שיהייה לו כזכרון מתוק ואחרון ממך. חשוב מאוד!!! דברת איתו על אייך שאת מרגישה כלפיו ?
תמשיכי הלאה חומד ותנסי לשנות קצת פרטים בכרטיס שלך, מאחר שזה לא מראה על רצינות בקשר.

למעלה