SpaceCowgirl
New member
זקוקה לעצה בנוגע לחזה עוף
היי לכולם. אני מחשיבה את עצמי לבשלנית לא רעה אבל יש משהו שאני פשוט לא מצליחה לעשות. אני עושה המון מנות של רצועות חזה עוף וירקות אבל לא משנה כמה אני מנסה הבשר תמיד יוצא קשה ויבש. ניסיתי לעשות מרינדות, אני תמיד מטגנת אותו בנפרד ומוודאת שהמחבת רותחת....שום דבר לא ממש מצליח- האם יש לכם טיפים?
היי לכולם. אני מחשיבה את עצמי לבשלנית לא רעה אבל יש משהו שאני פשוט לא מצליחה לעשות. אני עושה המון מנות של רצועות חזה עוף וירקות אבל לא משנה כמה אני מנסה הבשר תמיד יוצא קשה ויבש. ניסיתי לעשות מרינדות, אני תמיד מטגנת אותו בנפרד ומוודאת שהמחבת רותחת....שום דבר לא ממש מצליח- האם יש לכם טיפים?