זקוקה לעצה בנוגע לחזה עוף

SpaceCowgirl

New member
זקוקה לעצה בנוגע לחזה עוף

היי לכולם. אני מחשיבה את עצמי לבשלנית לא רעה אבל יש משהו שאני פשוט לא מצליחה לעשות. אני עושה המון מנות של רצועות חזה עוף וירקות אבל לא משנה כמה אני מנסה הבשר תמיד יוצא קשה ויבש. ניסיתי לעשות מרינדות, אני תמיד מטגנת אותו בנפרד ומוודאת שהמחבת רותחת....שום דבר לא ממש מצליח- האם יש לכם טיפים?
 

prizman

New member
מה שאני יכול להציע הוא כך:

א. שהרצועות לא יהיו דקות מדי. ב. טיגון ממש קצר לא על החום הכי גבוה אלא טיפה פחות. כשרק מתחיל להזהיב להוציא. ג. לטגן את הירקות ולתבל. ד. להוסיף את החזות ללא יותר מדקה, רק שיתערבבו עם הירקות ולכבות את האש.
 
מרינאדה על בסיס יוגורט

יוגורט עושה פלאים לחזה עוף תנסי בכל מקרה בסוף זה חזה עוף וזה די יבש
 

צלשף

New member
חזה עוף עסיסי

לחמם שמן במחבט עד שמתחיל לעשן. להכניס את נתחי החזה להקפצה עד לקבלת צבע לבן בארך 2 דקות. להוריד מהאש זה הבסיס. עכשיו את יכולה להכין מרינדה לפני. להקפיץ ירקות אחרי הקפצת החזה. ואז להוסיף את החזה לירקות. ולתבל לעוד כדקה הקפצה. הכי חשוב בכל התהליך להכין את כל המצרכים מראש להקפצה. הסבר כאשר מקפיצים בשמן בחום גבוה המעטפת החיצונית נאטמת וכך נשמרים כל מיצי הבשר .
 

ירוקעד1

New member
להכין משרה של קורנפלור עם מים

לשים את הרצועות לשעה-שעתיים לפני הטיגון.
 
למעלה