זקוקה לעצה בנוגע למסירת חתול שננטש ע"י אחותי

LILI1234567

New member
זקוקה לעצה בנוגע למסירת חתול שננטש ע"י אחותי

שלום, אחותי עברה ללונדון לפני כשנה וחצי בערך.. אחריה היא השאירה ללא שום אחריות וניסיון למצוא בית 4 חתולים וכלבה.. החתולים היו תקופה ארוכה ביחידת דיור נפרדת ומצאתי לכולם בית חוץ מלאחד שהעברנו אלינו כיוון שאחותי רצתה לחוסך כסף ולהטיס אותו אליה. אצלנו בבית יש 2 כלבים ו2 חתולים, כאשר יש בגינה בערך 15 חתולים מעוקרים ומסורסים שאספתי ואמי שלמה על כך. אני גרה עם הוריי לכן האחריות הכלכלית וגם באופן כללי אינה מוטלת עלי, אציין שאני עוזרת ומצילה חתולים ובכלל פעילה בנושא הבע"ח באופן קבוע על מנת למנוע שיפוטים שונים שבד"כ אני עושה.
עכשיו לעניין, היום אחותי(אחרי שנה וחצי-_-) סיפרה לנו שהיא מאמצת חתול אחר ושנמסור את החתול, את דעתכם לגבי זה חסכו ממני כי דעתי זהה וזה מיותר.. :\ בכל אופן ההורים שלי רוצים שאציע אותו לאימוץ אבל האמת שנראה לי שאצליח להשאיר אותו אצלנו.. הבעיה היא שלדעתי הוא ממש אומלל.. החתולים והכלבים פשוט שונאים אותו והוא נרדף ובחרדה כל היום.. החתול יפייפיה ועקור ציפורניים(גם את חסכו ממני:\) לכן לדעתי יהיה לי קל למצוא לו בית..מצד שני הוא די פחדן ולוקח זמן עד שמתרגל, הוא גם זקוק להמון תשומת לב העניין הוא שמאד נקשרתי אליו ואני כן יכולה אולי להשאיר אותו כאן.. פשוט ממש לא יודעת האם זה לטובתו, רוב היום הוא מבלה בניסיון לקבל תשומת לב שקשה לנו לתת והוא זקוק להמון ממנה ובבריחה משאר בעלי החיים .. מה דעתכם? האם לנסות למצוא לו בית ראוי או שעדיף לו להשאר בתנאים האלה?
תודה :)

היי. קודם כל כל הכבוד על האחריות שלקחת בניגוד

לאחותך, ועל מה שאת עושה באופן כללי למען החיות.
דבר שני, רציתי לשאול - בן כמה החתול? האם איתך הוא כן מסתדר?
אני חייבת להודות שאפילו אני מתלבטת. מצד אחד, החתול כמו שאמרת הוא חתול פחדן שדרוש לו המון זמן כדי להסתגל למציאות חדשה ולכן זה מקשה עלייך את האפשרות של לעקור אותו מהמציאות שלו ולהעביר אותו תלאות אחרים.
מצד שני, אמרת שהוא לא מסתדר עם שאר החיות בבית והוא שנוא ונרדף. לכן יכול להיות שבבית אחר (שיש לו סיכויים טובים למצוא) ללא חיות נוספות, תהיה האפשרות להעניק לו תשומת לב מלאה כמו שהוא צריך ולהתקיים בנחת בסביבה ללא "אויבים".
הייתי ממליצה לך בתור ניסיון אחרון לנסות לעשות היכרות מחודשת בין שאר חברי הבית לחתול הזה, אצטרף לך מאמר בנושא:
http://www.yael-cats.com/catcare_3.html
מה את אומרת?
בהצלחה!

LILI1234567

New member
תודה על התגובה:)

הוא בן 3 לדעתי, אבל יש ביקוש לעקורי ציפורניים.. מסרנו גם חתול בן 5 ממש בקלות.. הוא חצי מסתדר איתי אני אלרגית אז לא מתקרבת אליהם כמו שהייתי רוצה .. יש לנו ניסיון עם בעלי חיים הוא פשוט הגיע לפה בוגר ויש לנו רועה אוסטרלי שהוא די טריטוראלי ומשום מה החתולים גם לא מחבבים אותו, אחד את השני הם ממש אוהבים.. צריכה לחשוב על זה:( קיוויתי לקבל תשובות אבל זו דילמה שצריכה להבין ביני לבין עצמי.. בנוסף ההורים שלי לא מעוניינים בו, מאד אוהבים אבל יש כאן עומס שנעשה באשמתי בעיקר... בכל מקרה תודה רבהרבהרבה על התגובה שאשלים עםז ה מניחה שאתחיל לחפש לו בית:{

מגיע לו בית שיעניק לו את מלוא האהבה.

תחשבי על זה, לא רק ששאר חברי הבית מתאכזרים אליו - אתם גם מתקשים לתת לו תשומת לב בעצמכם (לא מבקרת אותכם חס וחלילה).

את מוזמנת לפרסם אותו כאן בשרשור "מחפשים בית", רצוי עם תמונה כמובן.
בהצלחה

למעלה