זקוקה לעצה בקשר לטיסות לתאילנד

מעגן

New member
זקוקה לעצה בקשר לטיסות לתאילנד

שלום לכולם, אנחנו משפחה (זוג + 3 ילדים בני 9,6 ו-8 חודשים) שמתכננת נסיעה לתאילנד בחודש מרץ לכ-3 שבועות. הטיסות אותן הציעו לנו בינתיים הן של אל-על (יקר מאוד!) ושל חברת אוזבקיסטן אייר (כ-679$ למבוגר) הבעיה עם טיסה זו היא שהיא אורכת כ-17 שעות, ולעבור מסע כזה עם 3 ילדים קטנים נראה לי אכזרי כלפינו וכלפיהם. שמעתי מחברה על טיסות של חברת רויאל ג'ורדניאן שלוקחות 8-9 שעות, וגם על טיסות של חברת איג'יפט אייר ואירו סוויט האוקראינית. האם מישהוא מכיר אותן? יודע מה המחיר שהן גובות ובכלל - יכול להמליץ לנו על טיסה לא יקרה ולא נורא ארוכה לתאילנד??? תודה מראש, מעגן

גם אני עכשיו במסע חיפוש אחרי טיסה ל

תאילנד וממה שידוע לי חברת אירו סוויט האוקריינית לוקחת למבוגר 541$.

גם אני עכשיו במסע חיפוש אחרי טיסה ל

תאילנד וממה שידוע לי חברת אירו סוויט האוקריינית לוקחת למבוגר 541$.

Phangan

New member
הטיסה עם הירדנים טובה מאוד

בדרך כלל הטיסה למזרח מעמן ישר אחרי הטיסה לעמן (30 דק') אבל צריך לזכור שהזמן הכללי הקצר ביותר מנתב"ג לLOS זה עם אלעל.

muga

New member
הירדנים

גם הטיסה עם החברה האוקראינית זולה (אני חושבת שהכי זולה כרגע לתאילנד), אבל יש המתנה בקייב של 4-5 שעות, שזה בערך כמו בטשקנט, מה שהופך את זה שוב ל"מסע ארוך". החברה הירדנית זולה, נוחה, בטוחה ומהירה, וההמתנה בעמאן לרוב קצרה (תוודאו בזמן קניית הכרטיס). טיסה נעימה וטיול נעים.

giliy

New member
טיסות לתאילנד

חזרתי לפני יומיים מתאילנד. טסתי אלעל-11 שעות-טיסה יקרה אבל בטוחה וישירה. פגשנו חבר'ה שטסו עם אוזבקיסטן אייר שנתקעו בטשקנט 20 שעות. אז.. זול יוצא יקר

למעלה