זקוקה לעצה-התפטרות מבית חולים ומעבר לקהילה

evas1111

New member
זקוקה לעצה-התפטרות מבית חולים ומעבר לקהילה

מזה כשנה אני עובדת בבית חולים של כללית. בינואר ילדתי וכבר אז היה לי ברור שלבית חולים אני לא חוזרת. כמובן שלא אמרתי כלום לממונים עלי כי רציתי קודם למצוא עבודה. כרגע אני עברתי שני ראיונות ושלחו אותי למבחנים פסיכוטכניים שאחריהם כבר מקבלים תשובה אם אני מתקבלת לקהילה.
היום התקשרו אלי ממשאבי אנוש של הבית חולים ואמרו לי לכתוב מכתב בו אני מפרטת כמה זמן אני מעוניינת להיות בחופשת לידה ומתי ארצה לחזור. נאמר ן לך לי " איך לך קביעות לכן לא בטוח שיאושר לך חופשת לידה אורכה". בכל מקרה, רציתי לשאול לדעתכם האם לכתוב את המכתב הזה ובמידה וכן האם כבר שם לציין שאני עוזבת?

evil moon1

New member
אולי

תחכי עד שתקבלי תשובה שבטוח התקבלת לקהילה, ואז תחזירי תשובה לבית החולים....אחרי המבחנים הפסיכוטכניים צריכים לא אמורים לחכות לתשובה הרבה זמן, אלא משהו של מקסימום שבועיים...
בהצלחה

toxic babe

New member
תחכי

בכל מקרה את לא מתכוונת לחזור אחרי חופשת לידה אז כבר המכתב הזה לא רלוונטי.
חכי לתשובות מהקהילה וברגע שיאשרו לך שהתקבלת, תדברי עם האחראית שלך שהחלטת מה שהחלטת. אחרי זה כנראה תצטרכי להגיש מכתב התפטרות. הכי טוב לסגור את זה בצורה יפה, שתאפשר לך במידת הצורך לחזור במידה ואת תרצי. באופן כללי בתחום הסיעוד כדאי לשמור על קשרים טובים עם מקומות עבודה.

evas1111

New member
הבעיה היא

שהם לוחצים שאני אשלח להם מכתב. אני מפחדת שאני עשה משהו ״לא חוקי״ כשאני מושכת אותם ככה

evil moon1

New member
לדעתי אין משהו לא חוקי בזה

פשוט להגיד שאת תחזירי תשובה עוד שבועיים(אפשר תמיד לתרץ בסיבות אישיות/משפחתיות אם ירצו ממש הסבר למה)..עד אז המצב אמור להתבהר

למעלה