זקוקה לעצה-ממבינים בעניין..

זקוקה לעצה-ממבינים בעניין..../images/Emo53.gif

שלום לכולם, השנה אני מסיימת כיתה י"ב ועוד כמה ימים תתקיים מסיבת הסיום שלי. המחזור שלנו הוא מחזור ע"ז ולפיכך חברי לשיכבה החליטו שזה יהיה משעשע להביא עז אמיתית למסיבת הסיום ולהוליך אותה על הבמה מידי פעם. כמובן שמיד התנגדתי לרעיון, אבל תלונותי לארחאים נפלו על אזניים לא קשובות...
האם למישהו מכם יש עצה מה אוכל לעשות כדי למנוע מהעז את הסבל המיותר של לעלות על במה רועשת מול קהל רב? האם ניתן לפנות לאחת האגודות לרווחת בעלי חיים בנושא זה? האם לדעתכם אני צריכה להמשיך להילחם ברעיון זה או לוותר? אשמח לקבל הצעות ותגובות.. בתודה, בחורה (מע"ז) של ורונסקי...

shanty.G

New member
../images/Emo166.gifלא לוותר!!!

פני לאתי אלטמן מעמותת "תנו לחיות לחיות", טלפון 6241796/76-03 והסבירי לה את העומד להתרחש. אם יוקרת ביה"ס חשובה להנהלתך, כדאי שתמנע צעד פזיז זה של ה"בוגרים" לעתיד. את יכולה (מומלץ!) לפנות למערכת העיתון/מקומון המתפרסם באזור שלך ולעניין אותם בסיפור. בהצלחה, ואנא עדכני אותנו! shanty

תודה שנטי...

אני חושבת שבתור התחלה אני אנסה לדבר שוב עם המפיקים של המסיבה. אם הם לא יעזרו בנושא אני אפנה לגורם מוסמך יותר.. אני מאוד מקווה שאצליח למנוע מזה להתרחש, אין לי כל רצון לקחת חלק במסיבה שבה תתרחש התעללות מסוג זו, אפילו שזו מסיבת סיום של י"ב..(
)

נועם ר

New member
יש לי עוד רעיון

תפני להנהלה הכי גבוהה של בית-ספר- למנהל/ת. נראה לי שפגישה קבועה מראש עם טיעונים מנוסחים היטב יכולה מאוד לשכנע- אני מוכנה לעזור לך לנסח. המון הצלחה ואל יאוש - אני איתך! נועם

תודה נועם!

אני אשמח לקבל כל עזרה, נראה לי שאני ממש לבד במערכה, אנחנו שיכבה של 170 איש וממש לאפחד לא איכפת מזה, דיברתי עם המון אנשים אבל כוחם מתייחסים לטענות שלי בביטול וצוחקים עלי..חארות.. אני מקווה שאני אצליח לשנות משהו..

נועם ר

New member
אפשר בכמה דרכים

דבר ראשון, את יכולה להתקשר אלי, בשיא הרצינות, וננסח בטלפון. אני גם מציעה לך להפגש ולנסח יחד- כמובן אם בא לך. חוץ מזה אני מציעה לך 2 כיוונים מקבילים: -לכתוב עצומה ולתלות כדי שתלמידים יחתמו- פשוט יקראו וישתכנעו... -לכתוב מכתב להנהלה ולבקש פגישה. שניהם דורשים ניסוח מהיר ומושקע אז אני אעזור לך איך שיהיה לך נוח. אני גרה ברמת-גן גבעתיים (על הגבול) והנה הטלפונים: 292861-067 או6744449-03. אני ממש רצינית בהצעה אז תנצלי אותה... נועם

דנה2909

New member
סליחה שאני מתערבת אבל..

אני בטוחה שאת לא לבד, אם היית בשיכבה שלי, אני הייתי הראשונה שקופצת לעמוד איתך, אני חושבת שבטח רוב האנשים לא ממש מודעים למה שהולך לקרות ולזה שיש מתנגדים, אולי להפיץ כרזות בבי"ס???

למעלה