זקוקה לעצה-מסירת גורה

רֵעוּת

New member
זקוקה לעצה-מסירת גורה

מצאתי את הגורה היפיופה הזו, אני די בטוחה שלא יהיה קשה למצא לה בית אבל אני רוצה להבטיח לה עיקור בבוא העת (וגם לסנן מאמצים לא רציניים). נראה לי שהדרך הכי טובה תהייה לגבות כסף דרך אחת העמותות ושהיא תחשב לכלבה שאומצה דרכם ותקבל חיסונים (בתקווה שלא אספיק לחסן בכולם לפני המסירה) ועיקור בתנאים שלהם. השאלה היא איזה עמותות מסכימות לסידור הזה (מחפשת עמותות שבהם הסכום שמשלם המאמץ מכסה את עלות החיסון ולא רק מקנה הנחה). או אולי בכלל יש וטרינרים שיסכימו לסידור הזה באופן פרטי? מה עדיף? אשמח לקבל עצות מנסיון.

Noaal

New member
היי רעות וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כל הכבוד על הטיפול המסור בגורה שמצאת. היות ועפ"י הכרטיס שלך רשום שאת מאיזור חיפה הייתי פונה לצב"ח חיפה ומבקשת לעשות את האימוץ דרכם (מישהי בפורום כלבים שמתנדבת אצלם אמרה שזה אפשרי). את יכולה גם ליצור קשר עם תל"ל ולשאול אם זה אפשרי לעשות את זה דרכם בכדי שאם המאמץ הוא לא מאיזור חיפה תהייה לו את האפשרות להגיע לוטרינר שנמצא יותר באיזור המרכז. אישית, נראה לי עדיף דרך עמותה מאשר וטרינר פרטי מסיבה פשוטה: נאמר שהצלחת להגיע עם אחד הוט' מחיפה להסדר על מחיר הכולל את החיסונים והעיקור, אבל מי שמאמץ את הכלבה הוא מהרצליה, לא בטוח שהוא יסכים לשלם (על אף ההנחה המשמעותית) לוט' בחיפה. היתרון המשמעותי, לדעתי, של העמותות בקטע הזה הוא שהם יכולים להפנות אותך למס' של וטרינרים שהם עובדים איתם. בהצלחה

רֵעוּת

New member
אופס טעות בכרטיס האישי ../images/Emo9.gif (עודכן)

עד לא מזמן הייתי בחיפה. עכשיו אני באיזור השרון. דווקא בחיפה אין לי בעייה. שם יש וטרינר שאני מכירה וסומכת עליו. הוא נמצא במקום מרכזי כך שנוח להגיע אליו מכל העיר. הוא גם וטרינר מעולה וגם מתחשב מאוד במי שמגיע אליו עם אסופיים. אם המאמצים יגיעו מחיפה אני מעדיפה למסור עם חבילת אימוץ אצלו (אם הוא יסכים, כמובן). אפנה לתנו לחיות לחיות. אם יש הצעות לעמותות נוספות אשמח...

למעלה