isola bella
New member
זקוקה לעצה / עצות קונקרטיות
ערב טוב לכולם/ן
קצת עלי:
בת 43, סינגלית, גרה לבד, עובדת כמעט 7 שנים בשירות לקוחות (מדריכת שכר בבית תוכנה במרכז)
בעלת 2 תארים מתחומי מדעי חברה ורוח (תואר ראשון היסטוריה וסוציולוגיה + לימודי מידענות תואר שני)
ב 2005 - 2006 עשיתי הסבה להנהלת חשבונות (קורס) וחשבות שכר (קורס + ניסיון תעסוקתי שנה וחצי כחשבת שכר במשרד רואה חשבון)
ממרץ 2008 עובדת איפה שאני היום
לא באה ממשפחה עם גב כלכלי איתן
אני מראש מבקשת 'אל תשלחו אותי לחפש עבודה אחרת'
היו שנתיים-שלוש בהם שלחתי המון קורות חיים למקצוע הקודם שלי שבו עסקתי עד 2004 (מידענות-ספרנות-ארכיבאות)
ולחשבות שכר (יש לי תעודה וניסיון של 1.5 שנה אבל בהנה"ח יש לי רק תעודה, ניסיתי ללמוד קורס של תוכנת פריוריטי כדי לרכוש קצת ניסיון מעשי בנוסף לתעודת הנה"ח סוג2 שהוצאתי
אבל ברחתי אחרי שיעור אחד מרוב שמצאתי את התחום משעמם עבורי).
את ספרנות-מידענות-ארכיבאות עזבתי כי לא הצלחתי למצוא משרה מלאה במשכורת סבירה
(נעזוב את הסיבות המורכבות למה. בעקבות אי הצלחה למצוא משרה בשכר סביר שמעל 5,000/6,000 שח עשיתי את ההסבה להנהלת חשבונות וחשבות שכר)
חיפוש עבודה מתוך מקום העבודה הנוכחי שלי (שירות לקוחות. מדריכת שכר) נעשה בין השנים 2011-2013
נחלתי כישלון חרוץ במציאת עבודה חלופית
(גם כאן אני לא רוצה להיכנס אל זה)
אני כן רוצה לציין שהעובדה שאני 'גם וגם וגם'
סינגלית שחיה לבד, מישהי שבאה ממשפחה צנועה מבחינה כלכלית, מישהי שהיא חסרת גב כלכלי זולת אני עצמי
להבדיל למשל מ-מישהו/מישהי ש-חי/חיה עם בן/בת זוג משפחה ו-יכול/יכולה פוטנציאלית להיתמך כלכלית מה-בן/בת זוג
גם גרמה לי לרגליים מאוד קרות בכל הקשור לחיפוש עבודה ו/או החלפתה
(כל אחד ומבנה האישיות שלו-שלה. אני מודה שאני לא טיפוס חזק במיוחד)
אני מבקשת לקבל טיפים / עצות איך לצאת ממצב קשה ביותר אליו אני מגיעה כש(להרגשתי)
מגיעים מים עד נפש... כשאני חווה - יתר לחץ בעבודה, עודף התרגזות אישית מצידי על לקוח/ה,
אני מגיעה לשלב שאני לא מצליחה להחזיק את עצמי עוד וסוגרת את הטלפון ללקוח בפרצוף.
כן אני יודעת שזה הכי לא בסדר (קודם כל ברמת יחס ל-לקוח/ה. לכל אחד ואחת מגיע יחס נאות)
בבקשה תחסכו לי פה 'הטפת מוסר'
במקום אני מבקשת עצות קונקרטיות איך לעבוד על עצמי שזה לא יקרה לי יותר
סגירת טלפון בפרצוף מתרחשת להערכתי פעמיים-שלוש מדי חודש
עוד נקודה: כן מאפשרים לי להעביר שיחות למדריכים אחרים
מהסיבות שמביאות אותי להערכתי לסגור טלפון בפרצוף:
תסכול מהשכר,
תסכול מיחס אישי מפלה של מנהלת השירות אצלינו (איפה ואיפה שהיא עושה מבחינת יחס אישי ואני בין המופלים לרעה),
עומס עבודה שכל הזמן הולך וגובר (היום נשברתי בשיחה ה 90...סיימתי את היום עם כ 110 שיחות.?.)
הערה חשובה: אני נותנת שירות בתחום של שכר שזה נושא שבאמת מעניין אותי
(אם הייתי נותנת שירות בתחום של הנהלת חשבונות זה היה מרגיש לי משעמם במידה ניכרת)
אני עובדת במקום עבודה מאד יציב
אשמח לעצות ו/או טיפים איך להתמודד
בתודה מראש
איזולה בלה
ערב טוב לכולם/ן
קצת עלי:
בת 43, סינגלית, גרה לבד, עובדת כמעט 7 שנים בשירות לקוחות (מדריכת שכר בבית תוכנה במרכז)
בעלת 2 תארים מתחומי מדעי חברה ורוח (תואר ראשון היסטוריה וסוציולוגיה + לימודי מידענות תואר שני)
ב 2005 - 2006 עשיתי הסבה להנהלת חשבונות (קורס) וחשבות שכר (קורס + ניסיון תעסוקתי שנה וחצי כחשבת שכר במשרד רואה חשבון)
ממרץ 2008 עובדת איפה שאני היום
לא באה ממשפחה עם גב כלכלי איתן
אני מראש מבקשת 'אל תשלחו אותי לחפש עבודה אחרת'
היו שנתיים-שלוש בהם שלחתי המון קורות חיים למקצוע הקודם שלי שבו עסקתי עד 2004 (מידענות-ספרנות-ארכיבאות)
ולחשבות שכר (יש לי תעודה וניסיון של 1.5 שנה אבל בהנה"ח יש לי רק תעודה, ניסיתי ללמוד קורס של תוכנת פריוריטי כדי לרכוש קצת ניסיון מעשי בנוסף לתעודת הנה"ח סוג2 שהוצאתי
אבל ברחתי אחרי שיעור אחד מרוב שמצאתי את התחום משעמם עבורי).
את ספרנות-מידענות-ארכיבאות עזבתי כי לא הצלחתי למצוא משרה מלאה במשכורת סבירה
(נעזוב את הסיבות המורכבות למה. בעקבות אי הצלחה למצוא משרה בשכר סביר שמעל 5,000/6,000 שח עשיתי את ההסבה להנהלת חשבונות וחשבות שכר)
חיפוש עבודה מתוך מקום העבודה הנוכחי שלי (שירות לקוחות. מדריכת שכר) נעשה בין השנים 2011-2013
נחלתי כישלון חרוץ במציאת עבודה חלופית
(גם כאן אני לא רוצה להיכנס אל זה)
אני כן רוצה לציין שהעובדה שאני 'גם וגם וגם'
סינגלית שחיה לבד, מישהי שבאה ממשפחה צנועה מבחינה כלכלית, מישהי שהיא חסרת גב כלכלי זולת אני עצמי
להבדיל למשל מ-מישהו/מישהי ש-חי/חיה עם בן/בת זוג משפחה ו-יכול/יכולה פוטנציאלית להיתמך כלכלית מה-בן/בת זוג
גם גרמה לי לרגליים מאוד קרות בכל הקשור לחיפוש עבודה ו/או החלפתה
(כל אחד ומבנה האישיות שלו-שלה. אני מודה שאני לא טיפוס חזק במיוחד)
אני מבקשת לקבל טיפים / עצות איך לצאת ממצב קשה ביותר אליו אני מגיעה כש(להרגשתי)
מגיעים מים עד נפש... כשאני חווה - יתר לחץ בעבודה, עודף התרגזות אישית מצידי על לקוח/ה,
אני מגיעה לשלב שאני לא מצליחה להחזיק את עצמי עוד וסוגרת את הטלפון ללקוח בפרצוף.
כן אני יודעת שזה הכי לא בסדר (קודם כל ברמת יחס ל-לקוח/ה. לכל אחד ואחת מגיע יחס נאות)
בבקשה תחסכו לי פה 'הטפת מוסר'
במקום אני מבקשת עצות קונקרטיות איך לעבוד על עצמי שזה לא יקרה לי יותר
סגירת טלפון בפרצוף מתרחשת להערכתי פעמיים-שלוש מדי חודש
עוד נקודה: כן מאפשרים לי להעביר שיחות למדריכים אחרים
מהסיבות שמביאות אותי להערכתי לסגור טלפון בפרצוף:
תסכול מהשכר,
תסכול מיחס אישי מפלה של מנהלת השירות אצלינו (איפה ואיפה שהיא עושה מבחינת יחס אישי ואני בין המופלים לרעה),
עומס עבודה שכל הזמן הולך וגובר (היום נשברתי בשיחה ה 90...סיימתי את היום עם כ 110 שיחות.?.)
הערה חשובה: אני נותנת שירות בתחום של שכר שזה נושא שבאמת מעניין אותי
(אם הייתי נותנת שירות בתחום של הנהלת חשבונות זה היה מרגיש לי משעמם במידה ניכרת)
אני עובדת במקום עבודה מאד יציב
אשמח לעצות ו/או טיפים איך להתמודד
בתודה מראש
איזולה בלה