זקוקה לעצה

זקוקה לעצה../images/Emo53.gif

מאחר ולא ידעתי איזה פורום הכי מתאים, החלטתי לנסות את זה: אני בת 20 ולאמא שלי יש בקרוב יומולדת 51. אמא שלי לא עובדת עם פרנסה אבל כל היום היא עסוקה בלרוץ אחרי בעיות הבית, סידורים, לבשל, ושכולם יהיו מרוצים. הדאגה שלה תמיד היא לספק את כולם. הייתי רוצה לעשות בשבילה משהו שיחמם לה את הלב, לא סתם לקנות לה מתנה - זה לא אומר כלום. משהו עם השקעה. כי היא משקיעה בי כל כך הרבה... אשמח לקבל הצעות ואם יש פורום יותר מתאים אשמח אם תפנו אותי אליו. תודה.
שני.

s h o o s h a

New member
יום מפנק

אם יש לך אפשרות תקציבית, הרי שכיום יש בכמה מקומות בארץ ספא המעניק יום פינוק מלטף לאלו הבאים להתארח. נסי לבדוק אפשרות לצאת יחד עם אמך למקום כזה בתוספת ארוחת צהרים מרהיבה. העניקי לה יום פינוק אמיתי ואל תשכחי להדגיש כמה היא ראויה לו. מקווה שעזרתי בוקר טוב

ואם אין כסף...

את יכולה להציע לקחת על עצמך את עבודות הבית ל"שבוע יומולדת" ולתת לה לנוח קצת, להסתובב עם החברות ולהנות..

faith2

New member
ולהעיר אותה עם ארוחת בוקר...

מפנקת היישר למיטה

s h i r k u s h

New member
כל הכבוד על הרצון הטוב לשמח את אמך

כפי שהציעו כבר, את יכולה לארגן לה יום של פינוקים: ארוחת בוקר מיוחדת בבית קפה ביחד איתך ועם האחים (אם יש), יום פינוקים באיזה ספא נחמד וארוחת ערב מיוחדת שתארגנו לה בבית לה ולכל המשפחה שלכם.

ביומולדת ארבעים של אמא שלי

הכנו לה אלבום תמונות עם כל סיפור חייה תמונות של ההורים שלה של חברות הילדות של החתונה הראשונה של הילדות של החתונה השניה של חויות משותפות שעברנו ביחד וליד כל תמונה הקדשה קטנה מהלב. אמא שלי לא הפסיקה לבכות יומיים

למעלה