זקוקה לעצה
יש חבורה של כמה חתולים שגרה מתחת לבניין שלנו.
אנחנו דואגים להם לאוכל, מים ובתים חמימים מקרטון.
אבל יש חתול אחד, שהוא חמוד ומקסים וחכם (וגם מסורס) - אבל קצת "משגע" אותנו.
למרות שהוא מקבל אוכל בזמנים קבועים פחות או יותר, הוא עומד לנו ליד הדלת של הבית, מיילל ממש חזק וקופץ בחוזקה על הידית של הדלת.
הוא יכול לעשות את זה במשך הרבה זמן, להפסיק לכמה שעות ואז לחזור שוב ליילל.
לאמץ אותו זו לא אופציה. יש לנו כבר שתי חתולות, זה גם בעייתי מבחינה כלכלית, אבל גם הוא לא ממש מסתדר עם החתולות שלנו - הכנסו אותו כמה פעמים הבייתה כי ריחמנו עליו. היו לא מעט פעמים שהוא הרביץ להן. אני גם לא יודעת איך הוא יסתדר פתאום בבית ואנחנו לא נמצאים רוב שעות היום בבית כדי לוודא שהוא מתאקלם ולא תוקף או שובר את כל הבית.
עם כמה שאנחנו אוהבים מאוד חתולים, זה כבר ממש פוגע באיכות חיים. אי אפשר לעשות שום דבר בלי לשמוע את היללות שלו (והן חזקות!) ולשמוע כל הזמן את הדלת של הידית מרעישה בחוזקה. הוא גם עושה את זה בשעות לא שעות בלילה (בעיקר בלילה) ואי אפשר לישון ככה כמו שצריך וזה כבר מפריע לתפקד.
מה גם שכמו שהוא עושה לנו רעש - אני בטוחה שהוא עושה רעש גם לשכנים. אני מפחדת שאחד השכנים יתחרפן ויפגע בו (מישהו כבר זרק לעברו בקבוק זכוכית) ו/או שהשכנים יתחילו להתעצבן עלינו ולכעוס על זה שאנחנו דואגים לחתולים...
אנחנו לא רוצים להפסיק להאכיל אותו וגם חבל ששאר החתולים האחרים ייפגעו.
ניסינו להפחיד אותו - אבל הוא יורד למטה וישר חוזר שוב לדלת שלנו.
ניסינו לרסס את הדלת עם חומר כזה שמרחיק חתולים - אבל זה לא מזיז לו.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?
יש חבורה של כמה חתולים שגרה מתחת לבניין שלנו.
אנחנו דואגים להם לאוכל, מים ובתים חמימים מקרטון.
אבל יש חתול אחד, שהוא חמוד ומקסים וחכם (וגם מסורס) - אבל קצת "משגע" אותנו.
למרות שהוא מקבל אוכל בזמנים קבועים פחות או יותר, הוא עומד לנו ליד הדלת של הבית, מיילל ממש חזק וקופץ בחוזקה על הידית של הדלת.
הוא יכול לעשות את זה במשך הרבה זמן, להפסיק לכמה שעות ואז לחזור שוב ליילל.
לאמץ אותו זו לא אופציה. יש לנו כבר שתי חתולות, זה גם בעייתי מבחינה כלכלית, אבל גם הוא לא ממש מסתדר עם החתולות שלנו - הכנסו אותו כמה פעמים הבייתה כי ריחמנו עליו. היו לא מעט פעמים שהוא הרביץ להן. אני גם לא יודעת איך הוא יסתדר פתאום בבית ואנחנו לא נמצאים רוב שעות היום בבית כדי לוודא שהוא מתאקלם ולא תוקף או שובר את כל הבית.
עם כמה שאנחנו אוהבים מאוד חתולים, זה כבר ממש פוגע באיכות חיים. אי אפשר לעשות שום דבר בלי לשמוע את היללות שלו (והן חזקות!) ולשמוע כל הזמן את הדלת של הידית מרעישה בחוזקה. הוא גם עושה את זה בשעות לא שעות בלילה (בעיקר בלילה) ואי אפשר לישון ככה כמו שצריך וזה כבר מפריע לתפקד.
מה גם שכמו שהוא עושה לנו רעש - אני בטוחה שהוא עושה רעש גם לשכנים. אני מפחדת שאחד השכנים יתחרפן ויפגע בו (מישהו כבר זרק לעברו בקבוק זכוכית) ו/או שהשכנים יתחילו להתעצבן עלינו ולכעוס על זה שאנחנו דואגים לחתולים...
אנחנו לא רוצים להפסיק להאכיל אותו וגם חבל ששאר החתולים האחרים ייפגעו.
ניסינו להפחיד אותו - אבל הוא יורד למטה וישר חוזר שוב לדלת שלנו.
ניסינו לרסס את הדלת עם חומר כזה שמרחיק חתולים - אבל זה לא מזיז לו.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?