זקוקה לעצה

מיכל פ.14

New member
זקוקה לעצה

שלום שלום, לכל הקוראים. מתוך שעמום החלטתי לבקר בפורום ולראות מה חדש, ומפה לשם נסחפתי בעניין והחלטתי לבקש עצה מאלה שמכירים את הבעיה. בכל אופן הבעיה די מורכבת, ישנו מישהו מהשכבה שאני די דלוקה עליו, אבל בגלל שהוא די פופולארי אף פעם לא היה לי האומץ לגשת אליו ולהגיד לו שלום. העניין מסתבך מהעובדה שהחבר הכי טוב שלו מסוכסך איתי מעניין מהעבר, ואני די אובדת עצות. אני חושבת שהבן-אדם עליו נדלקתי שמע עליי כל מיני שמועות ואין לי שום מושג מהו חושב עליי. אם בא לכם להגיב בעניין, או לתת לי עצה אני די אשמח. נ.ב- מדובר ממקיף ו` אז מי שמהמקיף ויראה את הכתבה שייצור איתי קשר דרך הפורום. ביי.

מיכל פ.14

New member
ללכת על זה

למען האמת יש לי הרבה מה להפסיד. אני לא רוצה להשמע פסימית ובאמת תודה על ההערה, אבל אם אני אגש אליו אני אוכל להפוך לבדיחת השכבה על שהתחלתי עם מישהו, ולא כדאי לשכוח את האויב המשותף שיירד עליי עד סוף העידנים. אבל בכל אופן אני אנסה לעזור את האמץ ולדבר איתו. ביי, עד הפעם הבאה. מיכל

N0

New member
מה שליחים ?

אוקיי זו בעיה שמציקה לN0 כבר הרבה זמן העיניין בנים בנות בנות בנים N0 ודוכני אבוקדו. תראי אני אישית ישר אומר לך לכי על זה תגידי לו את מה שאת מרגישה וקווי לטוב אבל אל תשתמשי בשליחים זה ילדותי ולא יעיל. הבעיה היא שמנסיון N0 יודע כמה קשה ללכת לבנאדם ולהגיד לו מה מרגישים הוא עשה את זה פעם אחת בכיתה ד` יצא עם חברה לשבוע היה מרוצה (עד שהיא זרקה אותו) אבל משומה לא חזר על התהליך שוב אבל בכל שליחים לא נראה לו כפיתרון טוב עדיף להתעמת איתו פנים אל פנים ולבד. עכשיו תראי הקטע עם הלעשות עיניים N0 אישית מזה לא קולט שעושים לו עיניים גם בגלל שהוא עיוור והוא רואה אנשים ככתמים מרצדים על רקע מרצפות וגם בגלל שהוא מעדיף בתת מודע להתעלם ואם הוא כבר קולט אז הוא מכריח את עצמו להתעלם כי הוא לא יכול להיות בטוח שהוא לא מדמיין (כי מי תעשה כבר לN0 עיניים). אז N0 מעדיף בנות ישירות כי אחרת הוא לא קולט. ואם הקטע של פחד שהשכבה תצחק עליך כל עוד לא תתבישי במה שעשית אף אחד לא יצחק עליך על זה תהיה גאה ואל תצטערי על המעשים שעשית ולכי איתם בלב שלם כי במה שאת מתביישת יבישו אותך ובמה שאת מתגאה יתגאו בך (בתנאי שהוא לא חורג מעל ומעבר לנורמה החברתית כן כן סוציולוגיה ). עכשיו שאלה לי לבנים ולבנות N0 תמיד אומר לעצמו שהוא יתחיל עם הבת שהוא רוצה עכשיו יש בת אחת שהוא רוצה אבל אין שום סיכוי שבעולם שהוא ירשה לעצמו ליזום איתה קשר שהוא לא אפלטוני ולכן הוא מוציא אותה לגמרי מהעיניין ומבקש שאנשים לא יזכירו את הנושא. הבעיה היא שחוץ ממנה יש עוד הרבה בנות בשכבה שהן נחמדות ונראות טוב יש כאלה שN0 מכיר יותר ויש כאלה שנראות ממש מצויין. עכשיו N0 לא רוצה לצאת עם מישהי רק בגלל המראה ולמרות שהוא יוצא עם חלק מהבנות עם כל החברה הוא לא ממש מכיר אותן ולא דיבר איתן יותר מידי עכשיו הוא רוצה לדעת איך יודעים את מי לבחור איך N0 ידע את מי הוא רוצה אולי יש לו מנגנון הגנה שלא נותן לו לרצות אף בת יותר מהשניה כדי שהוא לא יוכל לבחור ואם כבר הוא רוצה מישהי אז זה בדרך כלל אחרי שהוא יודע שיש לה חבר (עוד מנגנון הגנה) כי למרות שחבר זה לא קיר N0 לא ירשה לעצמו אפילו להעלות על הדעת ניסיון לפירוק יחסים. אז מה N0 עושה איך הוא יודע מה הוא בוחר ואם מישהי אומרת לו לא אז מה לעבור לאופציה הבאה ואם מישהי אומרת לו כן ואז פתאום הוא שם לב למישהי שמוצאת חן בעיניו יותר (בהנחה שמישהי אמרה כן ושN0 סתם החלית לבחור במישהיא חמודה כי הוא כבר לא היה יכול ככה) אז מה לזרוק את הקודמת ולעבור לבאה (N0 לא יוכל לעשות את זה אבל הוא כל הזמן יחשוב מה אם ). בקיצור מצב מתסכל מעיק וחסר כל היגיון מקווה לתשובות בכלל (אני יודע שאני כותב הרבה וזה יכול להעיק) N0

מיכל פ.14

New member
הבחורה המאוהבת

NO, בקשר לבעיה שלך (של חבר שלך), פשוט תבחר את הבחורה שאתה הכי מחבב, אני לא יודעת מה להגיד לך בקשר לשאר הבחורות כי אני לא מכירה לא אותך ולא אותן אבל לך על אלה שאתה מרגיש כלפיהן את הכי הרבה רגשות. ודרך אגב זה בסדר להתאהב, למען האמת עדיף להתאהב ולהתאכזב מאשר לא לאהב בכלל! נ.ב- אתה חושב שכדאי לי להתקשר אל הבחור כי בכיתה אני פשוט לא מצליחה לתפוס אותו והרבה יותר קל לדבר בטלפון, ואם להתקשר- להזדהות או לא? ביי מיכל

N0

New member
לא להזדהות ?

N0 לא בדיוק מבין את הכוונה מה זאת אומרת לא להזדהות. התרחיש היחיד שעולה לו בראש זה. דרינג דרינג (הוראות במה ) שימעון : הלו אלמונית :שלום שימעון נמצא ? שימעון : מדבר אלמונית : כן רציתי לדעת אם אתה רוצה ללכת איתי ל``קווין ופרי קורעים את איביזה`` ביום שישי ? שימעון : מי זה ? אלמונית : אה אני מעדיפה להישאר בעילום שם. שימעון : אה אוקיי אז בסדר אני אתקשר אליך ביום שישי ונקבע פרטים. אלמונית :סבבה בי. שימעון : בי. טו טו טו טו (הוראות במה ) שימעון : {עכשיו רק שאף אחד לא יתקשר לכאן עד יום שישי שאני אוכל לעשות *42 ). או בקיצור לא נראה לי שתוכלי לקיים שיחה רצינית בעילום שם גם בהתחש בעובדה שיש סיכוי שהוא יזהה את הקול שלך בטלפון. מה שכן עדיף שתנסי להתקרב אליו קצת יותר אם את ממש לא יכולה לדבר איתו בהפסקות אז תתקשרי אליו סתם לבקש שיעורים או משהו בכל מיני אירועיים תשבי לידו ותנסי לפתח שיחה N0 יודע שבפעם היחידה שהוא הזמין מישהי איתו לסרט (ותתפלאו זה היה לפני שנה ולא בכיתה ד )לפני זה יצא להם לדבר די הרבה בטלפון והשיחה הראשונה שלו איתה היתה כשהוא היתישב לידה ביומולדת של מישהו ( וכן כן אתם בטח חושבים אז N0 כן יכול להחליט אז לא הוא לא החליטו בשבילו ) והיא התחילה לדבר איתו ואז הם דיברו קצת בבית ספר וקצת טלפונים ובסוף הם הלכו ביחד לסרט וזה היה הסוף. בכל מקרה הקטע של להתקשר בעילום שם לא נראה לו מה גם שכמו שN0 כבר אמר אל תתבישי במה שעשית ובטח לא במה שאת הולכת לעשות N0 מבין שיש פעמים שנסחפים ומצטערים עליהם אבל דבר שישבת וחשבת עליו מספיק זמן לכי איתו בלב שלם. N0

נעל

New member
להחליט

נעל חושבת שכדאי ל-N0 להקשיב לעצמו קצת יותר. הרי עוורון מחדד את חושי הריח, המגע והשמיעה (ונעל לא חושבת שאם N0 יתחיל לרחרח את עצמו או לגעת בעצמו זה יעזור, למרות שאומרים שהכל זה עניין של ריח, כמו בנשיונל ג`יאוגרפיק (נעל כל הזמן מחכה שיעשו שם תוכנית על סתם בני אדם, כמו מהבי``ס, או הרחוב שלה, אבל כנראה שזה מתעכב בתרגום)). N0 צריך לראות אל מי הוא ממש נמשך, על מי הוא חושב הרבה, את מי הוא מעריך יותר, מתעניין בה יותר. זו צריכה להיות הבחירה שלו. אם יש כמה, אז פשוט צריך להקשיב יותר (ולנסות להתעלם מהקולות שעושה הבטן, זה לא זה. כשזה קורה נעל פונה אל אמא או המקרר, לא אל החברה, בינתיים), או לבחור באפשרות הכי ריאלית ולתת לה להתפתח. ולגבי הדילמה ההיפותטית המטרידה. נעל לא חושבת שכדאי ל-N0 להגיע למצב כזה. זה לא מצב נחמד. אבל איך נמנעים ממנו? כנראה שצריך לוותר על המישהי הפחות נחמדה גם אם המישהי הנחמדה יותר לא מסכימה. ואולי לא. בכל מקרה, נעל חושבת שזה יהיה לא נחמד כלפי הבחורה הראשונה אם היא תמצא את עצמה פתאום בלי N0 בגלל אחרת. אבל אולי המחוג עכשיו אומר שהחיים לא נחמדים. הוא אוהב את השעה הזאת. נעל ;-)

Black Star

New member
אהממ..

טוב, אני לא בדיוק הבנאדם המתאים לתת עצות בעניין. אחרי הכל, ``נאה דורש ונאה מקיים``, או איך שלא הולך הפתגם... ואני לא הוכחתי חוכמה רבה כשהייתי מאוהבת במישהו יותר משנה... אבל בכל זאת, יש לי כמה דברים לומר- תעשי איתם מה שאת רוצה, אני מקווה שאולי הם יעזרו :) קודם כל, תנסי להתקרב אליו קצת, איכשהו.. נגיד, אם כולם יושבים בהפסקה במקום מסוים, תצטרפי, תנסי להשתלב בשיחה... או שאם את לומדת איתו במשהו, תנסי ליצור איתו שיחה על השיעור או ווטאבר... בקיצור קודם כל תנסי קצת ``לרחרח``, להתיידד. ותעשי עיניים- זה תמיד עוזר. אם את רואה שהוא סתם אטום, תנסי להיות ישירה (קל להגיד וקשה לעשות...אבל תנסי..) אבל קודם כל כדאי שהוא יכיר אותך קצת :) מקווה שעזרתי... גם אם טיפה... יאללה ביי ביי יעל Immerse Your Soul In Love --

מיכל פ.14

New member
Love

היי יעל, תודה על הטיפים, אבל בקשר לקטע של ה``עיניים``, אני כבר מנסה את זה במשך שבועיים אבל אני לא חושבת שהוא שם לב לזה- אולי בגלל שהוא בכלל לא מסתכל לכיוון שלי. ובקשר לרעיון של פיתוח שיחה, או הדרך הישירה, אני לא ממש מצליחה בגלל שכל פעם שאני לידו או רואה אותו אני הופכת לעגבניה ובקושי מצליחה לנשום. בכל אופן אני מנסה לאזור את האומץ, (חזק ואמץ), אבל יש אולי סיכוי שהבן-אדם יוזמן למסיבה אליה אני הולכת ביום שישי, ואז אני אשתמש בשליחים. אבל בכל אופן תודה על התגובה, ואם אני אתגבר על הפחד אני אשתדל ללכת אליו מחר ולעלות נושא לשיחה בשיעור מדעים. ביי עד הפעם הבאה. מהבחורה המאוהבת-מיכל.

mr. eyal

New member
אני יגיד הכל המשפט אחד

תשברי את הקרח ודברי איתו על זה!!!!1 לא תצטערי......מניסיון

למעלה