הפרי האסור 2003
New member
זקוקה לעצה
בן זוגי הגיע אלי היום באמצע עבודתו ומכאן הלך לגן לאסוף את בנו. (שם הקייטנה שלו מתקיימת) רציתי להצטרף ולעשות לו הפתעה שיראה אותי לכשיצא מהגן הבעיה היא שמשפחת האקס גרה בבנין הסמוך לגן. אינני מבינה בדיוק מה מפריע לו בכך שאתלווה אליו ויש סיכוי שניתקל בהם. אני מרגישה שזה כל כך לא בסדר שאמנע מלהגיע למקום מסויים כי הם שם. ואם הם ילכו לקניון אזי אשאר בבית ואם הם ילכו לים לא אלך לים זה לא צריך להיות כך! מדוע אני צריכה לברוח במקום שיברחו ממני?
ואני שואלת את עצמי האם לעד זה ימשיך... עוד שנה הוא נמצא בגן הזה ומה יהיה כשילך לביה"ס? לא אוכל לאסוף אותו מהסיכויי שאולי אתקל באחד מבני משפחת האקס? אם הייתי במקומו לא הייתי עושה דבר כזה. אני לא חושבת שהוא לא ירד לסוף דעתי ובאמת מבין מה אני מרגישה. לא היה מזיק לי לשמוע שהוא יודע כי אני משתוקקת לבוא אך זה לא מתאפשר, הוא מבין אותי אך מסיבות אלו ואחרות הוא לא חושב שזה כדאי. זה היה גורם לי להבין. חשבתי לעצמי, אולי אעביר לו את המסר אילו אגיד לו שהוא לא יכול להתלוות אלי למקום מסויים מפאת העניין שהוא עלול להתקל ב-XYZ וכך להעביר לו את אותן התחושות שלי. האם זה צעד נכון? האם אני טועה כשאני מבקשת להתלוות אליו? כעת אני מרגישה רגשות אשמה מהולות בכעס על שהלך ואף נשיקה לא נתן שלא להביט אחורה. נפגעתי. למרות שאני מעט כועסת זה לא אומר שלא ארצה בחיבוק לפני שהוא הולך זה רק מרכך את הכעס. אך ההליכה הזו רק מלהיטה אותו. להניח לזה, או לא? אילו היה פועל בגישה אחרת, הייתי הבחורה הכי מבינה ותומכת שיכולה להיות.
בן זוגי הגיע אלי היום באמצע עבודתו ומכאן הלך לגן לאסוף את בנו. (שם הקייטנה שלו מתקיימת) רציתי להצטרף ולעשות לו הפתעה שיראה אותי לכשיצא מהגן הבעיה היא שמשפחת האקס גרה בבנין הסמוך לגן. אינני מבינה בדיוק מה מפריע לו בכך שאתלווה אליו ויש סיכוי שניתקל בהם. אני מרגישה שזה כל כך לא בסדר שאמנע מלהגיע למקום מסויים כי הם שם. ואם הם ילכו לקניון אזי אשאר בבית ואם הם ילכו לים לא אלך לים זה לא צריך להיות כך! מדוע אני צריכה לברוח במקום שיברחו ממני?