זקוקה לעצה

זקוקה לעצה

בן זוגי הגיע אלי היום באמצע עבודתו ומכאן הלך לגן לאסוף את בנו. (שם הקייטנה שלו מתקיימת) רציתי להצטרף ולעשות לו הפתעה שיראה אותי לכשיצא מהגן הבעיה היא שמשפחת האקס גרה בבנין הסמוך לגן. אינני מבינה בדיוק מה מפריע לו בכך שאתלווה אליו ויש סיכוי שניתקל בהם. אני מרגישה שזה כל כך לא בסדר שאמנע מלהגיע למקום מסויים כי הם שם. ואם הם ילכו לקניון אזי אשאר בבית ואם הם ילכו לים לא אלך לים זה לא צריך להיות כך! מדוע אני צריכה לברוח במקום שיברחו ממני?
ואני שואלת את עצמי האם לעד זה ימשיך... עוד שנה הוא נמצא בגן הזה ומה יהיה כשילך לביה"ס? לא אוכל לאסוף אותו מהסיכויי שאולי אתקל באחד מבני משפחת האקס? אם הייתי במקומו לא הייתי עושה דבר כזה. אני לא חושבת שהוא לא ירד לסוף דעתי ובאמת מבין מה אני מרגישה. לא היה מזיק לי לשמוע שהוא יודע כי אני משתוקקת לבוא אך זה לא מתאפשר, הוא מבין אותי אך מסיבות אלו ואחרות הוא לא חושב שזה כדאי. זה היה גורם לי להבין. חשבתי לעצמי, אולי אעביר לו את המסר אילו אגיד לו שהוא לא יכול להתלוות אלי למקום מסויים מפאת העניין שהוא עלול להתקל ב-XYZ וכך להעביר לו את אותן התחושות שלי. האם זה צעד נכון? האם אני טועה כשאני מבקשת להתלוות אליו? כעת אני מרגישה רגשות אשמה מהולות בכעס על שהלך ואף נשיקה לא נתן שלא להביט אחורה. נפגעתי. למרות שאני מעט כועסת זה לא אומר שלא ארצה בחיבוק לפני שהוא הולך זה רק מרכך את הכעס. אך ההליכה הזו רק מלהיטה אותו. להניח לזה, או לא? אילו היה פועל בגישה אחרת, הייתי הבחורה הכי מבינה ותומכת שיכולה להיות.

yaeli4

New member
פרי, אני מזדהה עם הרגשות שלך לגמרי

אם הוא גאה בך ואוהב אותך אין שום סיבה שיסתיר אותך מפני אף אחד. את בת הזוג שלו, הוא גרוש סופית, הקשר שלו עם משפחתו קשור רק בצאצאים ולכן, אין לי מושג למה הוא מתנהג כך. לדעתי צריך ללבן את זה. אני לא הייתי ממשיכה הלאה בלי לדבר כאילו האירוע לא התרחש. מעניין למה הוא מרגיש שהוא לא רוצה שייראו אותך. אין לי ספק שאם זה היה הפוך ואת לא היית רוצה שהוא יתלווה אלייך למקום מסוים, הוא היה כועס גם. צריך לדבר על זה ולהבין מאיפה זה נובע.

אני יודעת שזה לא בגללי אם כי בגללם

הם עלולים ליצור תגרות אבל זה לא מפחיד אותי! אני לא רוצה לברוח מדברים! אני לא רוצה להסתתר! והסיבה היחידה היא עקב מה שהם עלולים לעשות ואני מניחה שמזה הוא מפחד אבל להמנע זו לא צורה. כמובן שאסביר לו. אני לא חושבת שהוא מבין עד כמה זה חשוב לי. להרגיש אחת שווה כמוהוא ולא להסתתר מאחורי הסינר של אמא פן אנשים יבואו.

מורכב

New member
פרי יקרה

כאשר קראתי את בעיתך, כבר בראש עלו לי המחשבות מה אני כותב. אבל אני לא רוצה להראות כמסכסך או משהו כזה, אז רק דבר אחד קטן אני יכול להגיד לך, אבל עם משמעות גדולה. אני לא הייתי עושה מעשה כזה

yaeli4

New member
אבל מורכב, אנחנו לא מכירים את

ההיסטוריה של פרי ובן זוגה והבעיות עם המשפחה האקסית שלו. אולי באמת היו שם מעשי אלימות כלפי פרי, מילולית או פיזית? אולי זו הסיבה שהוא לא רוצה שהיא תיחשף אליהם? היא רומזת לזה בהודעה השנייה שלה. אין לי מושג מה הסיפור שם, אולי פרי תאיר את עינינו אבל אולי בכל זאת יש סיבה לזה. צריך לשמוע גם אותו או את דעתו, מפי פרי.

rolan

New member
ואם שואלים לדעתי

ושוב לא רוצה להיות שופטת פרי יקרה גם אני כמו יעלי, הייתי מנסה ללבן את העניין, להבין מהיכן נובע החשש, הרי לא לעולם יוכל להסתיר אותך. ועוד משהו - מורכב אמר בפגישתנו ועלמה הזכירה זאת לא אתן לפרק א' להרוס את פרק ב' דברי איתו על כך, צטטי את דברי מורכב והזכירי לו שאת חלק חשוב מעתידו, אסור לו לשכוח זאת! ושיקום מישהו ויגיד אחרת
נראה אותו..... יחטוף.....

b4icu

New member
ומה קורה ביום הולדת שלו?

שלום יש שורה של ארועים, שנכון שאמו הביולוגית של הילד תהיה נוכחת בהם. גם אביו. את בת הזוג של אביו. מה שלא ברור לי, זה הסיבה שבן זוגך מבקש שלא תופיעי בנוכחותם? האם בגלל הילד, או אולי מריבות וכעסים שזה יוצר אצל ה-EX שלו, או אולי הוא לא מרגיש בנוח, וצריך להבין למה. אל תראי לו באותה מטבעה. הצורך לעשות זאת נובע ממקום לא נכון... וזה לא אשמה, פרי אסור זה דווקא השני, והרבה ממנו! להניח לזה? אם זה מפריע לך, אז לא. כל דבר כזה הולך וגדל, וגם אם הוא קטן, הוא עשוי להקרין מתוך כעס או משקע. חשוב ללבן את הנושא, באופן רציני. זה אולי לא ימצא מייד פתרון אבל בהחלט חשוב שהוא ידע בדיוק מה זה עושה לך, חשוב שאת תדעי למה זה קורה וכך גם תביני אם זה תמיד יהיה שם, או עד מתי. במערכת אחרת שהיתה לי, לא גרנו ביחד וכו' אבל בכל זאת היה קשר טוב, כולל עם הבנות שלה ושלי (כולל נסיעה ביחד כל ה-6 לחו"ל לנופש, כאשר היגיע יום ההולדת של הילדה, היא מנעה ממני לבוא. הבנתי שהקשר לא יחזיק והוא באמת נגמר.

oehhe

New member
אני זוכר איך הלכתי לאורך הקירות

בביקורי הראשונים אצל רולן נכון, המצב היה קצת אחר ואין שני מקרים דומים. הייתה זו רולן שעודדה אותי כל הזמן להראות בציבור. מדגיש פעם נוספת, אין המקרים דומים, דווקא מאוד שונים. אבל כל הכבוד לרולן oehhe מחבק

oehhe

New member
פרי מתוק ואסור

אני מאוד מבין אותך אני מאוד מבין אותו יש כאן כנראה דברים שטרם הצליח בנזוגך להעביר לך, תני לו צ'אנס. מסקנה: לדבר, לדבר, לדבר וגם לתקשר. גם את זה למדתי מרולנוצ'קה שלי לשוחח, להקשיב. oehhe פטפטן

תודה לכולם על התגובות

הפחד נובע מאלימות שעתידה לבוא כי הם מסוגלים לבוא. שני המלאכים הקטנים שלי כרגע עזבו לאחר ביקור מאז 16:30 היה נחמד, נהננו ואני רק ממשיכה להתאהב בשניים. אני חושבת שאדבר עם בן זוגי על העניין ואבין מה קורה אך אשתדל שלא ללחוץ אני רגועה בנתיים (אולי בגלל שביקרו אותי
)

yaeli4

New member
פרי, בוקר טוב

מקווה שהכול נראה הבוקר טוב יותר. מקווה ששוחחתם וליבנתם. שרק יהיה לך טוב. בוקר נפלא לך,

למעלה