זקוקה לעצה

s a s k i

New member
זקוקה לעצה

יש מישהו(נקרא לו א') שמאוהב בי כבר 4 שנים,היינו חברים מאוד טובים במשך הזמן הזה. (למרות שהוא קצת נודניק,וכל פעם שהוא בא אליי, חיכיתי שילך הביתה) ובזמן הזה לא היה לו קשר עם בנות אחרות.במשך שנים הוא חזר על המנטרה שאני מאוהבת בו, ופשוט עדיין לא יודעת זאת. ואני ביטלתי את הכל בחיוך, ניסיתי לדחות אותו בדרכים עדינות, שכן רציתי שנשאר ידידים. ולא רציתי לפגוע בו. (אבל מה- אמרתי לו שאם תהיה לו להקה, אולי אצא איתו..) לאחרונה, החל בקשר עם מישהי חדשה, (הוא טוען ששנים סרב לעשרות בנות שוות למדי, רק בשביל הסיכוי להיות איתי, הפעם עודדתי אותו לצאת עם מישהי שמחבבת אותו עכשיו) עד עכשיו, הוא היה מתקשר אליי בלי הפסקה, ומנדנד לי שאבוא אליו, שנעשה דברים ביחד וכו' .... ומאז שהוא התחיל לצאת איתה-כלום! התקשרתי אליו פעמיים(!) השבוע, ולא היה לו זמן אליי! (ולפני שזאת נכנסה לחיינו,הוא היה עוזב הכל כדי לדבר איתי) אני מוצפת ברגשות עזים ולא ברורים... אני מקנאה!!! אבל אני לא בטוחה במה... האם אני מקנאה כי איבדתי את ידידי הטוב ותשומת ליבו לטובת מישהי אחרת? וכי כל כך התרגלתי לרעיון שהוא כרוך אחרי,ותמיד יהיה שם. (טוב לי עם הרעיון שיש מישהו שתמיד יאהב אותי.זה אנושי,לא?) האם אני מקנאה בו על מערכת היחסים החדשה שלו, בגלל שאני רוצה אחת בעצמי? (כן!! גם.) האם יתכן שאני באמת מאוהבת..בו?? אחרי כל השנים הללו..? אני לא יודעת! אני אוהבת אותו ,הוא בנאדם מתוק וטוב (אבל מה-נוררא חסר ביטחון שזה TURN OFF רציני), ואני יודעת שהוא אוהב אותי, אבל לא מאוהבת,כלומר אני לא יכולה לדמיין אותנו מתנשקים, וזה סימן די ברור לאי-התאהבות...לא ככה? ואולי..כן? ואולי הוא פשוט עשה לי שטיפת מוח מטורפת במשך 4 שנים, וזה הכל באשמתו!! מאוד עצוב לי וקשה לי עם כל העניין.(עד כדי כך שאני לא יכולה להתרכז בפרוייקטים חשובים) אני כל הזמן חושבת עליו. ועוברות לי מחשבות בראש על להתקשר אליו, ולהגיד לו שיהיה איתי! (אבל שוב אני לא בטוחה לגמרי שזו התאהבות, ואם עוד יבוא לי עליו אם הוא לא יהיה עם מישהי)ויעזוב את ההיא, כי הם רק בתחילת הקשר. ומצד שלישי-יש מישהו אחר, שמאוד מוצא חן בעיני, וגם אני מוצאת חן בעיניו, ואנחנו בקלות יכולים להתחיל איזה קטע, הבעיה איתו שהוא קצת מפלצת וטיפוס הרסני (ויש בי צד מזוכיסטי שדווקא רוצה לחוות את הדברים הללו בשביל הדרמות והריגוש ו...בשביל שיהיה לי מישהו) אז עלתה לי מן תכנית להתחיל קטע עם השני, זה ילך ככה כמה חדשים, ואז יגמר בפיצוץ (אני משערת) ואז אני אוכל לבחון את רגשותי לא' מחדש(ללא הקנאה ותחושת הנחיתות, כי גם לי יהיה מישהו)...ולראות אם יש שם משהו. (ודרך אגב, אנחנו בני 20+) אני מאוד אשמח לעצה ויד מכוונת, כי אני מאוד אבודה כרגע ולא יודעת מה לעשות עם עצמי.. תודה, ג.

hero D

New member
לדעתי?

חחחח ומוכר לי הסיפור.... לדעתי בלב תמיד ידעת שהוא יאהב אותך, תמיד הוא רדף אחריך ואת סרבת לו.... אבל כל פעם הוא חזר אליך. עכשיו שפתאום הוא רודף אחרי מישהי אחרת, חסר לך הקטע הזה שתמיד את יודעת שהוא רודף אחריך. לדעתי את לא מאוהבת בו, כי אם היית מאוהבת בו, היית כבר אז חושבת עליו כל כך הרבה. אני חושבת שהקנאה הזו שלך היא שמבלבלת אותך, וזו קנאה בריאה, באמת... אומרים שעד שאת לא מאבד משהו את לא יודעת להעריך אותו. אני יצאתי עם מישהי מדהימה, יפיפיה, מצחיקה, הכל היה טוב ויפה. שתינו לא ממש התייחסנו בכבוד לקשר והוא פשוט התנתק. ביום שראיתי אותה עם מישהי אחרת הלב קפא לי, הרגשתי שאיבדתי אותה סתם ואולי זה יכל לעבוד. היום אני כבר לא רואה אותה ככה. היום אני יודעת שפשוט היה לי קשה לראות שמישהי אחרת זכתה בה... לדעתי? דברי איתו על זה, אולי את פשוט מתגעגעת אליו כבן אדם! שיהיה

dboten

New member
../images/Emo42.gif

לדעתי ממש לא כדאי לך לצאת עם מישהו רק כדי להוכיח לו משהו ולהראות שאת לא לבד והכל... את וא' צריכים למצוא איזון, שתהיו ידידים ותפגשו לפעמים אבל לא יותר מדי ושזה לא יהיה חונק כ"כ...

charla

New member
s a s k i

את חושבת עליו בגלל שאת אנושית! כשאנחנו לא משיגים מה שאנחנו רוצים-אנחנו רוצים את זה עוד יותר. את חושבת שאם יש מישהי איתו אז כנראה שהוא שווה משהו וכן את מתגעגעת שמישהו כרוך אחרייך ומעלה לך את הבטחון העצמי ופתאום הוא חסר. אם את לא מדמיינת אתכם מתנשקים זה סימן שאת לא נמשכת אליו פיזית אז עצה לי אלייך לכי תבלי תשקיעי בעצמך-שער ציפורניים בגדים.... תמצאי חתיך שכן תדמייני אתכם מתנשקים ותשכחי תוך 2 שניות את א'

למעלה