זקוקה לעצה

hilawe

New member
זקוקה לעצה

שלום אז ככה,קניתי בית חדש ולקחתי את המטבח הסטנדרטי והשיש שנתן לי את הקבלן. אבל את הכיור שדרגתי לכיור בצבע פרגמון בהתקנה אינטגרלית שטוחה(רמה 0). הבעיה היא שכאשר הייתי בחנות הצבעתי למוכר על צבע קרם והוא אמר שזה צבע פרגמון , אבל כשהגיע הכיור (כבר מותקן אינטגרלית לשיש), ראיתי שבעצם הצבע צהבהב דומה קצת לחרדל. בכלל אבל בכלל לא מתאים לצבעי המטבח (מיפל בהיר , קצת ורדרד) ולקרמיקה (פנינה). מול המוכר אין לי מה לעשות מכיוון שהוא טוען שזה הצבע שרשום בהזמנה ואכן זה הצבע (אבל לא הצבע שאני הצבעתי עליו!) ואני אוכלת את הלב לא רק מהעובדה ששילמתי תוספת כסף עבור השדרוג , אלא גם בגלל שהצבע כל כך לא מתאים . מה אתם מציעים לי לעשות , בהתחשב בעובדה שלא ניתן להחליף את הכיור , אלא אם כן אחליף את כל השיש (כסף, כסף...)? מצטערת על האורך , אשמח לשמוע הצעות בנושא. תודה , הילה.

אולי יסקלו אותי באבנים פה...

אבל אני אומרת, אם אין לך סיכוי להחליף אותו וכאלה, קחי את הבעסה בסבבה, אל תאכלי את הלב. ראי את הצדדים היפים במטבח שלך. ככל שיעבור הזמן, אם לא תתעמקי בצבע הכיור, קיים סיכוי שלא "תראי" אותו יותר. ואולי, הצעה אחרת - אולי את יכולה להוסיף למטבח פריטים ש"ידברו" עם הצבע הזה? בעיניי, אפילו אם המגבות שלך יהיו באותו צבע, אולי כד דקורטיבי עם פרחים מיובשים בצבע הזה שיונח לא רחוק, משהו בסגנון. זה אולי יגרום לצבע "להתקבל" למגוון הצבעים של המטבח. ואם תראי תמונה של המטבח, זה יעזור. בהצלחה, והכי חשוב - תהני מהמטבח! שחר

את ממש צודקת, הכיור יתעמעם עם

ערמות הכלים שיצטברו בתוכו, הסירים מסביבו והזמן העובר. הצעה כללית לעתיד, אין דבר כזה צבע פרגמון או הגדרה של כל צבע אחר, אי אפשר להגדיר או לתאר צבע, משום שהצבע תלוי בעיני המתבונן. אני ממליצה תמיד לקחת חתיכה (קרמיקה, דוגמאת צבע של המטבח, שיש, דוגמאת צבע של קיר), לקרב האחד לשני ולראות האם הצבעים מתאימים. וגם לשים לב לאן הצבע נוטה, לדוגמא, שמנת - מהי ההגדרה של שמנת ? זהו גוון בהיר שקיבל לתוכו גוון נוסף שמוביל אותו למספר רב של כיוונים ועדיין הוא נקרא שמנת, הגוונים המוספים אליו יכולים להיות, צהוב, וורוד, כחול, אפרסק, כתום, אפור ירוק ועוד.. זוהי אגב הסיבה שהצבעים למשל במניפת הצבעים של חברות הצבעים (נגיד טמבור) מופיעים מהבהיר לכהה יותר, כדי שתוכלו לראות את הגוונים הנוספים המתחבאים באותו גוון. אלה היו הערות כלליות, המון אנשים נופלים באותו מקום, מה שרואים מפה לא רואים משם. עוד מעט גשם, לא נורא..

nsbh

New member
לפעמים התאורה בחנות מטעה

והגוון בבית שונה מהגוון בחנות, אך מה שלא ברור לי למה אי אפשר לפרק את הכיור? חייבת להיות דרך לפרק את הכיור מבלי לפגוע במשטח העבודה/שיש, ואם הכיור יישבר? צריך להחליף את השיש? ואז גם את הקרמיקה? לא נראה לי הגיוני.אלא אם המשטח והכיור הם מקוריאן יצוק. תבדקי עם בעל מקצוע כיצד ניתן לפרק את הכיור ותרכשי כיור חדש בגוון הרצוי, העלות של החלפת כיור נמוכה יחסית לעוגמת נפש הנגרמת לאחר השקעה כל כך גדולה בבית ובמטבח - תשקיעי עוד קצת ותהיי מרוצה. בהצלחה.

rsmadar

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך

לא כדאי להתפשר על גוון הכיור.

gabilevy

New member
ערב פתוח בעיצוב פנים

הזמנה אישית לערב פתוח ברצוננו להזמינכם לערב פתוח שיתקיים ביום א בתאריך 27-12-2004 בשעה 19:00 בסטודיו ברחוב אחד העם 39 תל-אביב ערב זה יוקדש לנושא הקונספט החדש בעיצוב פנים מבט והסברים כללים ופרטניים והסבר על מסלולי הלימוד השונים. בערב זה ישולבו צוותים מקצועיים ואדריכלים המלמדים בסדנא .תינתן אפשרות לשאלות מקצועיות בתחומי העיצוב השונים שיענינו את הקהל.כמו כן ניתן לגלוש אל אתר האינטרנט שלנו לפי הכתובת או בטלפון 1-800-360-366 www.6bstudio.co.il

למעלה