זקוקה לעצה!!!!!!!!!!!!!!!

סקסית 691

New member
זקוקה לעצה!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כול שלום!!!! אני חדשה כאן!!!! לפני כמה חודשים הכרתי בחור בצ'אט וניפגשנו, הוא אפילו עבר לגוא בעיר איפה שאני גרה כדי להיות קרוב אליי, הכוונה הייתה לקשר רציני, אחרי שבועיים שכבתי איתו והבחור השתנה לחלוטין, ואני כול כך רוצה אותו, רוצה אותו בטרוף, מה עושים??? ניתקתי קשר לחודשיים והשבוע פגשתי אותו וקבענו שוב להיפגש וכמובן שמצאתנו את עצמנו במיטה, לא מצטערת על ה כי הוא הסקס הכי מדהייייייים שהיה לי אבל שוב הוא לא מתקשר ושוב לא עונה ויש לציין שאחרי ששכבנו הוא התעקש שאשאר לישון וחיבק אותי כול לילה, אני לא מצליחה להבין מה לא בסדר, אולי מישהו יכול לעזור לי? מה אני עושה כדי לגרום לו לרצות אותי כמו שאני רוצה אותו???

MAX D

New member
אני חושב שאת מתנסה בעניין

של- "היא עשתה לי, אני אחזיר..." לא יכול להגיד שאני בטוח- אבל יכול להיות.

bad girl201

New member
טוב תראי...../images/Emo2.gif

אם את אומרת שהמטרה הייתה לקשר רציני אז למה שכבת איתו אחרי שבועיים? זו לדעתי אחת הטעויות הכי גדולות שבחורה יכולה לעשות כשהיא רוצה מישהו לקשר רציני. את כבר בת 24 ואמורה לדעת שזה חוק מס' 1...גם אם הבחור אומר לך מראש שהוא בונה עלייך לקשר רציני. למה? כי מילים לחוד ומעשים לחוד והוא יכול למכור לך הרים וגבעות ולגרום לך לבנות מגדלים באוויר ואת תאמיני...והוא ישיג את מה שהוא רוצה -סקס ואז את לא קיימת יותר מבחינתו. כמובן שיש גברים ויש גברים, אבל הקטע הוא שאת אף פעם לא יכולה לדעת בהתחלה מהן הכוונות האמיתיות של הבחור כלפייך. אולי הוא מחפש קשר רציני אבל בעצם מזה ששכבת איתו הוא קיבל את הרושם שאת לא רצינית? הרי ידוע שגברים (כן, גם הרציניים שביניהם) לא יתנגדו לסקס בלתי מחייב...מה לעשות אלה החיים. ואכן- זה ששכבת איתו זה סקס בלתי מחייב, ולא משנה שהוא אמר שהוא רוצה אותך לקשר רציני כי כל עוד אתם לא חברים באופן רשמי הוא מבחינתו רואה את המצב ככה: שהוא לא חייב לך כלום...נכון תמיד יהיו את אלה שיגידו שהם לא אוהבים להיכנס להגדרות מחייבות של "חברים" או "קשר רציני"...אז אם את מחפשת קשר רציני הייתי מציעה לך להתרחק מבחורים כאלה. ידוע שלפחות בהתחלה בחורים אוהבים את כל המשחקים שבחורות משחקות אותה קשות להשגה- לא מחזירות טלפונים וכו', ותאמיני לי שזו גם הדרך הכי טובה לבחון מי הבחור שבאמת רוצה אותך לקשר רציני ומי סתם רוצה סטוץ...מי שירצה אותך לקשר רציני ימשיך לרדוף אחרייך עד שתהיו חברים ומי שרוצה רק סטוצים יכול לשחק אותה מטורף עלייך ומלא כוונות רציניות אבל ברגע שתשכבי איתו פתאום ישתנה (כמו במקרה שלך) או אם תחליטי לא לשכב איתו אז הוא פתאום יחליט שזה לא יסתדר בינכם למרות שלפני כן הוא כל הזמן אמר כמה אתם נהדרים ביחד (כמו במקרה שלי). מקווה שהצלחתי לעזור במשהו...

bad girl201

New member
נקודה מעניינת העלית כאן...

ראיתי את הבלוג ועכשיו אני לא בטוחה שהעצה שלי כל-כך מתאימה לה...

תראי.....

נראה לי היא סתם משועממת שרוצה לשגע כמה אנשים נחמדים שרוצים לרשום לה תגובה אמיתית וכנה כמוך... עזבי היא לא שווה את המילים שכתבנו עליה פה..

seeyou

New member
../images/Emo24.gif-בכרטיס שלך רשום:

אל תזלזל באוננות, אוננות זה סקס עם האדם שאתה הכי אוהב אז אם את "גומרת" מהר את הקשר(כול הזמן את נמצאת איתו במיטה), אין סיבה שגבר ישאר איתך לתקופה ארוכה. כולנו עושים את זה אך התזמון שלך קצת לקוי....זאת רק דעתי! יוסי

תפסיקי להיות טיפשה ולשכב איתו פעם

אחרי פעם. תאמיני לי- זה יפתור את הכל.

למעלה