זקוקה לעצה

מוטרדת

New member
זקוקה לעצה

אני נשואה ואם לתינוק. טוב לי עם בעלי. נכון שזה לא כל יום זיקוקים אבל בשורה התחתונה יש אהבה וזוגיות טובה. אבל בזמן האחרון קורה משהו ביני לבין חבר לעבודה. אנחנו משדרים על אותו גל ואני נהנית להרגיש נשית ומושכת. יש פלירטוטים הדדיים. גם הוא נשוי ושנינו (לפחות אני) לא מתכוונים להגיע לבגידה. סתם כיף לי להנות ממשחק החיזורים. אבל אני מרגישה רגשי אשמה בגלל זה. שאני מסתכלת על גבר אחר. כבר החלטתי כמה פעמים להפסיק עם זה אבל קשה לי כי כשאני מגיעה לעבודה אני לא עומדת בהחלטה. אני לא יודעת מה לעשות. אשמח לקבל כל עצה.

האלי

New member
יקירתי,

העצה היחידה שיש בה טעם במצב כזה היא לקחת אחריות ברגע שתרגישי אחראית למעשיך ול תוצאות שנובעות ממעשיך. ממילא תעשי את הדבר הנכון. אין לי מושג מה הדבר הנכון עבורך אבל אין לי ספק שאם תקחי את האחריות על הדברים שאת בוחרת לעשות תוכלי לשקול נכוכה את מעשיך ולבחור בדרך הנכונה. שלך, האלי.

מתולתלת

New member
זה הכי כיף

להרגיש חיזורים ונשית אם באמת את לא מתכוננת ללכת עד הסוף אני חושבת שאפשר גם לספר לבעל זה מאוד נחמד גם לי היה אחד כזה והוא דווקא היה חבר של בעלי שהיה חולה עלי והיינו יושבים ושותים קפה וצוחקים והוא כל הזמן היה אומר לבעלי שיש לו אישה מיוחדת ומקסימה ועוד כל מני היה קורא לי מבקר אותי בחנות שעבדתי וזה מאוד מצא חן בעיני בעלי לא ממש יודעת לתאר את התחושה שלו אבל הרגיש שאני מושכת ושמר עלי יותר (חזק ) היום אחרי שעברתי דירה לעיר אחרת זה מאוד חסר לי אני הרגשתי אז שיש לי תמיד לאן לפנות אל תקחי את קשה קחי את זה כמחמאה בהצלחה מתולתלת

sharon_sharon

New member
מתי פוזלים???

מתי שמתחיל קצת להיות קשה, מתי שמחפשים הרפתקאות. אז כדאי שתתחילי לרדת מהעץ כמו ילדה בגן ילדים נכון השנה נפתחה אבל הרישום כבר נסגר. סיגרי את עצמך בפני הרפתקאות כאלו וחשבי איך לשפר את הזוגיות שלך ולחשוב מה את אוהבת בפרטנר שלך ומדוע הוא ישן לידך כל לילה ?

אלה_ה

New member
אומרים שהחטא הוא בעיני המתבונן

ובמקרה הזה את נותנת פירוש של חטא לפלירט. אם זה קשר תמים שלא יוביל לבגידה אז בשביל מה לחוש אשמה? קחי את הטוב שבו, את התחושות הטובות שהוא נותן לך.

למעלה