זקוקה לעצה

NETA1235

New member
זקוקה לעצה

יש לי בעיה , בעלי לאחרונה העלה במשקל די הרבה למרות שהוא עדיין לא נקרא שמן , אני די נרתעת ממנו בכל מה שקשור לסקס, אני מנסה למצוא איזה שהוא פיתרון, כדי להתעלם מהעובדה הנ"ל הסברתי לו שזה מפריע לי, והוא הבטיח להתחיל בדיאטה אחרי החגים, בינתיים ממש לא בא לי עליו , מה עושים?

bulb

New member
מחכים עד אחרי החגים

יקירתי ,אל לך להיות שטחית באופן מחפיר שכזה. אז מה אם העלה קילו או עשרים? האם אין סימני מתיחה אחרי לידה? האם השדיים לא מצתמקים ונופלים עם הזמן? האם הצלוליטיס לא מבקר מדי פעם? יש להתעלות מעל החומרניות ,לקרוע את המעטפת לגזרים ולהביט פנימה אל הנפש ,הו-כה עצומה היא ומסנוורת ביופיה. או שתיקחי לך מאהב. שני הפזוס לחג

NETA1235

New member
אין קשר

אני ממש לא שטחית , אני אוהבת אותו מאוד פשוט בתקופה האחרונה אני לא נמשכת אליו פיזית.

bulb

New member
בעל ואישה יושבים בסלון

האישה מתחילה לחרמן את הבעל וכמובן שהוא לא נשאר אדש ,ממגע קל עוברים לגיפופים ונשיקות לוהטות ,הבגדים מתקלפים והם עוברים לחדר השינה. רדע לפני האקט ,האישה אומרת "יודע מה? ירד לי החשק ,אני רק רוצה שתחבק אותי". טוב ,הבעל לא מרוצה בעליל אבל משלים עם רוע הגזירה. כעבור שבוע ,הם מטיילים בחנות בגדים. האישה מתלהבת מחולצה מסוימת והבעל אומר לה:"קחי את זה". בטוב ליבו ,הוא מוסיף לה מכנסיים ,שמלה ושאר אביזרים. האישה מאושרת והם פוסעים אל הקופה. כאשר הקופאית שואלת אם הוא משלם במזומן או אשראי ,פונה הבעל אל אשתו ואומר לה:"יודעת מה? ירד לי החשק ,אני רק רוצה חיבוק".

מקסימה1

New member
לנטע

לדעתי יש כאן משהו עמוק יותר. כשאוהבים מישהו אוהבים אותו גם אם הוא משמין וגם אם חס וחלילה קורה לו משהו. זו אהבה אמיתית. , אולי לא נוח לך עם עצמך ואת מפילה את זה עליו אנינ לא יודעת אבל כדאי שתבררי עם עצמך מה בידיוק מפריע לך ומה בידיוק תרגישי אם תעשי איתו אהבה.

magenta73

New member
הפתרון מצוי בך...

הרי זה לא הגיוני שכמה קילוגרמים מסכנים גורמים לך פתאום לא להימשך אליו... ותחילת הפתרון הוא ההיפך מלסתום את הפה...

יש לך בעיה עם עצמך-לדעתי את צריכה

טיפול פסיכולוגי . צר לי שאני מגיב כך אבל עד לאיזה שפל מגיעה אישה נשואה -ממש רגישה ודואגת

א ו ט י

New member
../images/Emo123.gif פויה אישה!!!

תבדקי מה קורה אצלך בפנים וומן!!! זה באמת הקילו-שניים או משהו יותר עמוק מזה? בכל מקרה (ותחשבו על זה) - גם אם ככה וגם אם ככה - תעשי מעשה כי הוא מסכן אם זה מה שאישתו חושבת... בהצלחה...

the match maker

New member
מה עושים?!

מה זאת אומרת מה עושים? נקודת אור קטנה - החגים נגמרים ממש אוטוטו. תני לו את הספייס הזה עד שייגמר השבוע הבא, ואז, אם המצב לא ישתפר, תתחילי לדבר איתו שוב על העניין. אני בטוח שבסופו של דבר, סקס זה דבר שגם הוא רוצה (הוא גבר אחרי הכל...), והוא יבין את מצוקתך וינסה לטפל בה. בלי שום קשר, צריך לזכור שיש שינויים במהלך החיים, גם במראה החיצוני, ואפשר לשמור על החשק לסקס גם במקרים כאלה. נסו לצאת לנופש רומנטי, או משהו בסגנון, כדי שיצית מחדש את העניין.

אולי תהפכו את זה לפעילות זוגית...

אפש לעשות הליכות ביחד, גם מחזק את הזוגיות וגם בריא ומוריד במשקל, אולי אפשר ללכת לחוג ריקודים או משהו כזה שיהיה גם כיף וגם יעזור להפחתה במשקל. ומאחר ובלי תזונה נכונה, שום דבר לא יעזור- תדאגי שלא יהיו בבית שום דבר מהדברים המפתים- שוקולד, חטיפים וכו'.

למעלה