זקוקה לעצה......

• פותח הנושא TULU5
  • פורסם בתאריך

TULU5

New member
זקוקה לעצה......

איך לעשות לעצמי יחסי ציבור טובים? מכירים את זה שבראיון עבודה מבקשים ממכם 2 תכונות שליליות? איך אתם עונים על זה מבלי "להפליל" תכונות לא מחמיאות?

../images/Emo26.gif מנסה

אישית, אני שונאת את השאלות האלה. רשמתי מספר תכונות: תכונות חיוביות: 1. חרוץ 2. בעל מוטיבציה 3. חברותי 4. אני עצמאי. 5. בעל ערך עבודה גבוה. תכונות שליליות 1. חוסר בטחון 2. ביישנות (כנ"ל) 3. עקשנות

תגידי שאת עקשנית ופרפקטציוניסטית

כולם עונים את החרטא הזאת בראיונות עבודה בסעיף תכונות שליליות

einatgross1

New member
שאלות מעצבנות בראיון

יש מספר עקרונות במתן מענה אפקטיבי לשאלה כזאת בראיון. בכל אופן אין תכונה אחת שמומלץ לענות עליה. יש לערוך ניתוח תפקיד למשרה אליה את פונה ורק אח"כ ניתן לתת לך עיצה איך לענות. אנשים מגיעים אלי לאימון לראיון, וכחלק מההכנה אני מנתחת את התפקיד אליו הם פונים, ובהתאם לניתוח אני מכינה אותם לדרך האפקטיבית לענות בראיונות. התוצאות מצוינות.

einatgross1

New member
תודה רבה יקירה

האמת שאני פעם בכמה עמודים מופיעה בפורום, וזאת לא ההודעה הראשונה שכתבתי. אני גם צופה פסיבית באופן אינטנסיבי בפורום ומדי פעם מפנה אליו אנשים. בכל מקרה בדיוק הייתי צריכה את הפרח. תודה. אני בין היתר מנהלת מכון ומעסיקה אנשים ולפעמים להיות מנהלת זה מאוד לא פשוט וצריך המון התגברות על רצון לתת לאנשים ולאהוב אותם, במקום לנהל אותם ואת המכון לכיוונים שיאפשרו לו להתקיים ולצמוח בעתיד. תודה לכולם,

למעלה