זקוקה לעצה .......

$ מעיין $

New member
זקוקה לעצה .......

אוקיי אז הסיפור שלי הוא כזה ... לפני כמה זמן גיליתי שידיד ממש טוב שלי התאהב בי, בהתחלה חשבתי שגם אני אוהבת אותו, או לפחות מרגישה כלפיו משהו בסגנון הזה... ובסוף נהפכנו לזוג, ולפני כמה ימים גיליתי שאני לא אוהבת אותו ולא כלום, אני לא נימשכת אליו בכלל. ואני מפחדת לפגוע בו. כי אני אוהבת אותי אבל ר=ק בתור י=ד=י=ד. הוא בטח יחשוב שסתם שיחקתי בו כל הזמן הזה, ואני לא רוצה שהוא יחשוב כך, כי הוא ילד עם נשמה כזאת טובה, הוא באמת ילד\נער\בחור (whatever) טוב, וחבל לי לאבד אותו. מה אתם חושבים?

אאאאאממממממ . . . .

עדיף לדבר עכשיו מאשר להסתבך עם זה אח"כ . . . . . DJ made in israel

$ מעיין $

New member
הממממ.....

לא יודעת, היו לי כל מיני רגשות מעורבים, אבל בסוף גיליתי שזה לא זה.... ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות.... הסתבכתי כהוגן!

shvavnikit

New member
מעיין, כמו שכתב ה- d.j

בס"ד אל תתמהמהי! את גורמת לו לחיות באשליות!!! אם תמשיכי בדרך זו,רק את תסבלי מפאת אי אהבתך אליו! אמרי לו בדיוק מה את חושבת...נסי להציג זאת בצורה אלגנטית ובלתי מתנשאת. אם הוא חבר אמיתי,הוא יבין אותך. בהצלחה!!!

אגסית

New member
קחי נשימה עמוקה!!!

ותלכי לדבר איתו!!את רק תחמירי את המצב אם את לא תדברי איתו ועוד יותר כאב!!!!!! אל תדאגי
ב!ה!צ!ל!ח!ה!
גלית

Brit

New member
מתוקה זה לא קל!

1.תחשבי טוב טוב מה את עושה/עומדת לעשות 2.אל תגידי את זה ישר, תרמזי לו. 3.תספרי לו לאט לאט 4.תביני שזה קשה להיות ידיד/ה של מישהו/מישהי כשמאוהבים 5.אל תשמרי את זה בפנים ספרי לו. 6.תני לו נשיקה 7.תגידי ל שאת אוהבת אותו אבל לא כחבר אלה כידיד מאוד מאוד קרוב. 8.תתקשרי אליו הרבה 9.תנסי להיתקרב אליו כידיד כמה שיותר, ספרי לו כל מה שבלב שלך רק אל תזכירי לו את זה. 10.אם זה לא עובד, קחי את עצמך בידיים (נקודה.)

liran b

New member
תראי מעיין...

וגם כולם..נראה לי שרצית לבדוק אולי יקרה בינכם משהו ובגלל החלטת לתת לזה סיכוי..אבל גילת שלא יהיה בינכם כלום..... אז מה אפשר להגיד לידיד....אפשר להגיד תראה..היינו ידידים טובים מידי ואני לא רוצה לפגוע בזה עם יקרה משהו לא טוב בינינו... ואז תגידי לו שאם הוא רוצה אז תשארו ידידים טובים או חברים טובים... מקוווהה שאני עוזר לירן...

מעיין יקרה

מה שנכון לעשות זה פשוט להגיד לו, להגיד לו מה שאת חושבת ולא להתחמק אני בטוחה שאם תגידי לו את זה בצורה יפה ונכונה הכל יהיה בסדר זה הצאנס שלוקחים כשיוצאים עם ידידים.. בהצלחה מתוקה חוקרת

$ מעיין $

New member
דיברתי איתו!!!!

אתמול סוף סוף דיברתי איתו, והרגשתי כאילו מטען שלם ירד מעליי... ולמזלי הוא הבין אותי, וקיבל את זה דיי טוב... אוי אני כל כך שמחה שזה ניגמר בטוב... ותודה לכל מי שייעץ לי!! :) שלכם מעיין

מעיינו´ש....

זה קרה בידיוק כזה דבר לחברה טובה שלי! וגם היא אמרה את כל זה שהיא אוהבת אותו בתור ידיד וכל זה ובסוף למרות שהיא לא אוהבת אותו היא נשארה איתו....בלי אהבה אבל עם הזמן היא התחילה להתאהב בו והוא זרק אותה לפני כמה זמן ועכשיו היא בכלל מתחרטת שהיא הסכימה לצאת איתו מההתחלה ולא בגלל שהוא זרק אותה עכשיו, בגלל שהיא לא אהבה אותו ורצתה אותו רק כידיד!!! אז אם את לא אוהבת אותו ורוצה אותו רק כידיד אז נכון שזה יהיה פוגע אבל זה יהיה הכי טוב בשבילך אם תסיימי את זה בצורה הכי יפה שיכולה להיות כדי שהוא לא יפגע.... אגוזית.

למעלה