זקוקה לעצה

זקוקה לעצה

אני נוסעת לפולין ב-16.10... ואני רוצה להכין לחברות לפני הטיסה משהו.. איזו ברכה או משהו... וגם במהלך המסע עצמו לתת משהו... חשבתי לקנות עדשים ולהכניס בשקית ולכתוב: בכל פעם שאת עצובה- קחי את הסוכריה הסגולה.. בכל פעם שאת מתגעגעת- קחי את הסוכריה הראשונה שאת מוצאת... בכל פעם שאת בוכה- קחי את הסוכריה הורודה... וכו'..... ובנוסף לכתוב מכתב קטן... מה אתם אומרים כדאי??? ומה עוד אפשר לעשות??

עדי1989

New member
עצה...(ואני חדשה..)

אווקי.. קודם כל אני חדשה פה..... והייתי בפולין ז"א בתחילת שנה... חזרתי לפני 3 שבועות בערך.... את יכולה לעשות להן חוברת קטנה עם תשבצים או משהו..... או סתם שוקולדים כאלה שיהיה לך יום טוב וזה..... כי זה עושה טוב על הלב במיוחד במסע כזה שהכי חשוב שתהיה תמיכה...

תודה...

גם אני חדשה כאן... אבל חשבתי יותר משהו שישמח אותם... שיעביר להם איזשהו מסר.. במה שרשמתי בהודעה הראשונה המטרה של זה.. זה לשמח אותם כשהם עצובים או מתגעגעים... חשבתי גם להדפיס ציור של מפתח ולכתוב שזה מפתח לחדר שלי שמתי שהן צריכות לדבר הן יכולות לבוא... אבל זה קיטצ'י מידי לא??

עדי1989

New member
דווקא חמוד......

אהבתי ת'רעיון..... תעשי משהו אישי כזה.. אולי תכתבי איזה שיר שמתאים..(כאילו שיר מוכר רק לכתוב ת'טקסט..)

למעלה