זקוקה לעצותיכם ותמיכתכם נואשות

schmidt

New member
זקוקה לעצותיכם ותמיכתכם נואשות

ריק כלב בן 11 וחצי מסוג קוקר ספניאל שוב מאוד חולה. ריק חולה מגיל צעיר מאוד (3 שנים) בדלקת פרקים ברגלים האחוריות. כל השנים הוא מקבל כדורים קבועים - רימדיל ומגהגלופלקס, הכדורים מקלים עליו והוא מצליח ללכת כראוי אך אתמול קלו כל הקיצים וריק החליט שזהו- אני לא זז מפה יותר. נראה לי שהקור העז במרומי הכרמל חדר לעצמותיו ושזה מה שהשפיע עליו כ"כ קשה אבל איך אני יכולה לעזור לו? אתמול כשששבתי מהעבודה הוא היה ממש אומלל הוא רעד מקור - למרות שהבית היה מחומם ובכוח משך את עצמו בעזרת רגליו הקדמיות לקראתי. הוא הביט בי במבט מעורר רחמים - תעזרי לי. כמובן שמיד רצנו לוטרינר והוא אמר שאין ברירה אלא לתתלו סטרואידים לעזרה אבל האם זהו גורלו? לחיות עכשיו על סטרואידים עד קיצו, שלצערי הרב מתקרב במהרה? מה עלי לעשות? אני מיואשת עד עמקי נשמתי ורק המחשבה שאולי עלי להרדימו בקורב על מנת שלא יסבול עושה לי רע.אחרי הביקור אצל הוטרינר הוא התישב בסלון מתחת לשולחן ולא זז משם גם כאשר שלג החתול הקטן בא לשחק איתו. אנא עוצו לי עצות מה עלי לעשות כיוון שאני מיואשת וסליחה על האורך

GAUDI

New member
באמת מצב קשה ואני לא מקנא בך אבל

לעיתיים צריך לחשוב מה יותר חשוב הסבל שלנו או של החיה (אפילו האדם) אותו אנו אוהבים , אני יודע שזוהי סוגיה מאוד מסובכת = המתות חסד האם זה מוסרי האם זה באמת חסד ? אין לי תשובה או עצה בכל מקרה יש סבל את צריכה להחליט אם הסבל הוא לא ברמה שמצדיקה הרדמה.

faith2

New member
קשה...../images/Emo10.gif

אין לי עצה בשבילך אבל בתור אחת שיש לה בעיות בפרקים, והם לא חמורות....אני סובלת די...אז אני לא רוצה לתאר לעצמי איך סובל כלבך.... אני מקווה שהוא ירגיש טוב....ועדיף לנסות את האסטרואידים...אולי זה יעזור לו....אבל תקשיבי למה שעיניו אומרות....כי לפעמים הסבל כל כך נורא שהחיים מאבדים את היופי שלהם
אני מתפללת בכל ליבי שכלבך יחלים

natalyrst

New member
אור יקרה

כואב לי לקרוא את ההודעה שלך, ולשמוע על הסבל של כלבך. לקבל החלטה של להרדים כלב, זו החלטה לא פשוטה במילים מעטות. זה לוותר על אחד הדברים היקרים ביותר. אני ממש לא יודעת מה להגיד לך... אם להרדים אותו או לא... אבל הוא כבר כלב מבוגר, שסובל הרבה שנים. היו לו חיים טובים איתכם, ואולי עוד שנים על כדורים כל כך חזקים, שלהציל אותו לא יכולים, לא יעזרו כל כך. ממה שאני יודעת, כדורים כאלה גם עושים נזקים אחרים. נורא קשה לי להגיד לך מה דעתי, כי אני כל כך לא יודעת מה הייתי עושה במקומך. השתדלתי להראות לך את כל הזוויות מבט... אני מצטערת שהמציאות שרשמתי לך כואבת.... גם לי כואב. המון המון בריאות לכלב (שכחתי את שמו-סליחה) תעדכני אותנו מה איתו... איתך, נתלי

זיו25

New member
אהלן.

רק דברים טובים יש לי לומר לך על כך, שלא התייאשם, ותמכתם בריק כל כך הרבה שנים , למרות העלויות של הטיפול הרפואי. יש אנשים רבים שהיו מקלים ראש ומפטירים "אה, בסך הכל כלב". אנו כאן יודעים שכלב הוא ממש בן משפחה, ועינינו הרואות כי דאגת לו לטיפול מסור. כעת, יתכן כי הכדורים אינם משפיעים יותר. גופו החלש לא מצליח להעזר בכדורים, ולכן הוא לא זז. את צריכה לחשוב מה טוב בשבילו, ולאחר מכן עליכם. האם הוא סובל? האם הוא יכול להמשיך לחיות ככה? את חייבת להיות חזקה והכי חשוב - שלמה עם ההחלטה הזו. דבר נוסף שאני יכול להציע לך הוא לפנות לעוד רופאים, עוד וטרינרים. לשמוע חוות דעת שניה ואפילו שלישית. זה אף פעם לא מזיק. מחזיק לריק ולך אצבעות . בברכה, זיו.

כמה עצוב לשמוע

ועם זאת מחמם את הלב לדעת כמה אהבה מקבל ריק שלכם. אני מצטרפת לדעתו של זיו לפנות לעוד רופאים ולשמוע עוד דעות. לנו כאן קשה מאוד לתת עצות כל-כך קשות וגורליות, אבל אנחנו כן יכולים להעניק לך המון תמיכה ואהבה. רק בריאות!

schmidt

New member
שיפור במצבו של ריק

אני שמחה להודיע כי ריק מאתמול בערב מרגיש כבר יותר טוב, כנראה כי הסטרואידים עשו את שלהם. דיברתי שוב עם הוטרינר והוא אמר שהמצב הקשה שיש עכשיו הוא רק זמני ושבעזרת הסטרואידים הוא לא סובל מכאבים , דבר שהקל עלי מאוד.הוטרינר גם אמר שמוקדם עדיין להרים ידים וכשמזג האויר ישתפר הוא ירגיש טוב יותר ועד אז יש לשמור על בית חם על מנת שמצבו לא ידרדר שוב. תודה רבה על התמיכה, עזרתם לי מאוד למרות ההחלטות שעלי לקחת.

faith2

New member
יאאיוא אני שמחה!!!!../images/Emo23.gif

אמן עוד שנים של בריאות!!!!!

למעלה