זקוקה לעצות

זקוקה לעצות

איך לגרום לבעלי להיות יותר מעורב בבית ולחזק את הקשר עם הילדים? הוא נהדר, מנקה את הבית יפה, מטפל בהם יפה, רק מה? בקושי משחק איתם. כאילו לא נהנה מזה. לא באמת. אני מבקשת עצות ועזרה! תודה

Master Stav

New member
הי אמא של יהונתן ותום ....

גם לי יש תום
קטנצ'יק כזה ענק בן שנה ועשרה חודשים ... לעיניניינו ... לא כול האנשים דומים ולא תמיד ניתן לגרום להם לעשות דברים בראייה שזה גם יהנה אותם היתי מנסה למצוא דברים משתופים לעשייה כגון לגו או ציור או כול דבר שבן זוגך אוהב אפילו לשאול אותו ישירות מה הוא רוצה טיולים , אופנים , כדורגל , תפירה , בישול ... דברי איתו ...את מתארת אדם שבהחלט לוקח ומשתתף באופן פעיל במטלות הבית בררי בשיחה ישירה וכנה לא איפה הבעיה אלא מה הוא היה רוצה ... שיהיה בהצלחה

akavishon

New member
דיברת איתו? שאלת אותו?

יכול להיות שמה שהוא עושה זה מספיק? האם הוא מבין שהוא לא מספיק איתם? אמרת שהוא מנקה, מטפל בהם וכו'. יכול מאוד להיות שמבחינתו זה מספיק...יכול להיות שזה רק עניין של חוסר מודעות שלו.

hirshfe

New member
אני חייב לשאול

מה זה בקושי משחק? זה משהו אפור, את צריכה קודם לפנות עליו - בדינות לדבר איתו. כי אולי הוא חושב שהוא משחק הרבה

לא חייבים "לשחק" כדי להיות קרוב אל הילדים

ולשתף אותם . אני שונאת לעשות פאזלים. שונאת.הילדים שלי אוהבים. יושבים יחד ומרכיבים. מצד שני אני מבלה איתם בשוק בין דוכני המזון, אנחנו הולכים ונהנים מאוד , צבעים, טעמים, ריחות, פינוקים וכדו'.בעיני זה עדיף לכולנו על פני אמא ששונאת פאזלים שיושבת לידם ומנסה בכוח לשחק איתם. יש משחקי כדור, משחקי דמיון, משחקי מים,בטח יש משהו שהוא נהנה לעשות איתם. אז זה לא "משחק". שחקי איתם את ותני לו לעשות איתם דברים אחרים . ובנינו - בעלי מעדיף משחקי מחשב עם הילדים על פני מקלחות .......

למעלה