זקוקה לעצות

• פותח הנושא agur
  • פורסם בתאריך

agur

New member
זקוקה לעצות

נתחיל בזה שאין לי נסיון בעיצוב/קישוט של עוגות, למעט קרם שוקולד שמעליו מפוזרות להן באקראיות סוכריות צבעוניות. ביום שישי נחגוג לבת שלי יומולדת 5, ובניגוד לשנים קודמות, השנה היא העלתה רעיון, וגם דורשת ליישמו. הרעיון: היא תצייר ציור של רקדנית, ואני אעתיק את הציור שלה על עוגה בצורת לב. תבנית בצורת לב יש. אבל, איך להעתיק את הציור וליצור ממנו קישוט לעוגה? עכשיו תורכן.

michahz

New member
הנה קישור. הסבר לציפוי בבצק והסבר

לציור על עוגה.

agur

New member
החשש שלי הוא שמעולם לא עבדתי

עם בצק סוכר (אגב, זה טעים?), ולצפות עוגה בצורת לב נראית לי משימה לא פשוטה. אולי אני אנסה לשכנע אותה ללכת על עוגה עגולה. מבחינת צבעי מאכל, יש אפשרות לקנות צבעי מאכל ידידותיים (טבעיים, למשל)?

לילית462

New member
להלן כמה רעיונות :

לגבי הצורה... באמת נראה לי שיותר קל עם עוגה עגולה (מעולם לא עשיתי לב) אז אולי תעשו עוגה עגולה בצבע...נגיד ורוד, או תכלת, או כל צבע אחר, ועל העוגה תניחו משטח של בצק סוכר בצורת לב בצבע לבן, על המשטח לב הייתי מציירת את הרקדנית. בנוסף הייתי מוסיפה לבבות מסביב שתלויים על קיסמים או חוטים, כמו שכבר הציעו כאן - יכולה לצאת עוגה מדהימה !!! לגבי צבעי המאכל... אני יודעת שניתן לצבוע עם קקאו - חום או עם סלק - ורוד, סגול... אבל אני לא יודעת אם ניתן להגיע למגוון צבעים, בכל מקרה, גם כשהעוגה כולה מכוסה בבצק סוכר צבוע, לא מדובר בכמות היסטרית של צבע מאכל, כך שזה אולי נראה נורא, אבל האמת היא שכל ילד אוכל מעט נורא צבע מאכל... ולגבי הטעם, הרגע אכלתי פרוסה מעוגת יום העצמאות (נשארו כמה פרוסות בודדות) וזאת הפעם הראשונה שאני אוכלת בצק סוכר עם העוגה (טעמתי את הבצק לבד) ואת יודעת מה... זה טעים, זה לא כל כך נורא, זה מתוק , ציפוי מתוק, במיוחד מתוק היה הנוטלה מתחת

agur

New member
../images/Emo51.gif על הרעיונות

במיוחד אהבתי את הלב שמונח על עוגה עגולה.

למעלה