זקוקה לעצתכם

זקוקה לעצתכם

הי. שמי עינב (לצורך העניין) ואני חוגגת בקרוב יום הולדת 30. בעייתי היא כזו: אני יוצאת עם בחור כבר 10 (כן, 10!!) שנים והוא פשוט מסרב להתחייב ולהתמסד. הוא דוחה את העניין שוב ושוב , תוך השמעת טיעונים שטותיים ולא רלבנטיים (אני נמנעת מלפרט, מחשש לזיהוי..) במשך כל שנות חברותינו, אני מרגישה שהוא לא ממש שלי. הוא אמנם לא מתראה עם אף בחורה אחרת, אך אנחנו נפגשים מעט (בעיקר בסופי שבוע), לא יוצאים לבלות יחד וכשאני צריכה אותו באמת, הוא לרוב "לא שם"! בנוסף, הוא אוסר עלי להתראות עם מי מחברי, בשל קנאה או רכושנות ומציב לי אולטימטומים בנושא... אני יודעת שתשאלו אותי: "מה, לעזאזל, את עושה איתו??" (זה מה שחברותי שואלות אותי כבר שנים..), אבל אני אוהבת את הבחור ועדיין מקווה למיסוד הקשר. אני גם חושבת שהוא כל כך הוריד לי את הביטחון בשנים הללו, שאולי אני פשוט מפחדת שלא אמצא מישהו אחר, אם אפרד ממנו. השאלה היא, מה כדאי לי לעשות? בקשר לאולטימטומים, בקשר לדחייה הניצחית של מיסוד הקשר ובכלל.... אודה לעצתכם...

Vdrums

New member
תסלחי לי על היותי בוטה וחצוף...

(וגם אם אני נשמע כו ורדה רזיאל ז'קונט) מה את דפוקה?????? במשך כל שנותייך איתו את מרגישה שהוא לא שלך??? נפגשים רק בסופ"שים???? לא שם בשבילך???? לא שם עלייך??? אוסר עלייך להתראות עם חברות??? קנאי ורכושני??? איך את אוהבת אותו??? על סמך מה??? הבן אדם טימטם אותך, ואני לא אומר את זה כדי להעליב. תזרקי אותו ומהר מי שיאכל מזה חרא זה רק הוא. מי הוא בכלל שיתנהג אלייך ככה? מה את שיפחה שלו? יש לך כל כך הרבה בעיות איתו ומה שמטריד אותך זה מיסוד הקשר??? הסיבה היחידה שיכולה להיות שאת אוהבת אותו זה שאת אוהבת ששולטים בך. ואת תלותית בצורה מפחידה. חבל מאוד שאת מבזבזת את זמנך. מילא היית אומרת שזה קרה בזמן האחרון אבל במשך 10 שנים???!!! שוב סליחה אבל את ממש ממש דפוקה ועיוורת. (בלי להעליב, מצטער אין לי מילה אחרת)

Vdrums

New member
תזרקי אותוווווווווווווווווווווווווו

אני חייב להגיב שוב כי זה כל כך מעצבן שיש אנשים כאלה שתופסים מישהו תמים ומתנהגים ככה!!! האפס המאופס הזה שאת קוראת לו חבר שלך מי הוא בכלל? למה את חושבת שמותר לו להתנהג ככה? את לא רכוש של אף אחד! צאי מהקטע של מיסוד הקשר. תחשבי אם אפשר לתקן את מה שיש (או בעצם אין) עכשיו. למרות שאני בכלל לא חושב ששווה לנסות. יאללה תגידי לו שלום ולא להתראות וצאי לדרך חדשה
צריך לסרס אותו!!!

T r i l i a n

New member
את בטוחה שאת רוצה למסד קשר כזה?

נשמע לי שתבקרו ברבנות פעמיים ותוך זמן קצר.

Vdrums

New member
אני חוזר ואומר שלא יהיו לך טעויות!

תזרקי את הבן ז@#$ הזה!!!!!!!!!!

למעלה