זקוקה לעצתכם

DANA800

New member
זקוקה לעצתכם

אני בת 28 גרושה עם ילד חמוד,והכרתי בחור בן 39 רווק. אנו מכירים כחודש,ומתראים פעמיים בשבוע. הבעייה שאת סופי השבוע הוא לא מקדיש לי בכלל ונמצא מיום שישי בצהריים עד יום ראשון בבוקר אצל הוריו. לא יודעת האם להגדיר זאת כהתחמקות או שהוא דבוק יתר על המידה להוריו. לדעתי עלי להפסיק איתו את הקשר,כי אם בהתחלה הוא לא משקיע מזמנו זה רק יילך ויחמיר, וחברה שלי אמרה שלא פלא שנשאר רווק עד גיל כזה, אם ככה הוא מתנהג.. מה דעתכם?

niva99

New member
אולי

פשוט תשאלי אותו. אין כמו לשים את הקלפים על השולחן.

magenta73

New member
הירהורים...

אולי עוד לא נעים לו להעביר איתך סוף שבוע, ומן הסתם לא רק איתך אלא גם עם הילד. אולי זה מרגיש לו מוקדם מידי. אתם בסך הכל מכירים רק חודש, לך אולי זה טבעי, אבל לו, אולי קשה לו לשחק איש משפחה כ"כ מהר. מעבר לכך שלשבור שיגרה זה לא דבר של מה בכך לכמה אנשים. לכל אחד יש את הזמן שלו. הוא רווק בן 39, שמאוד קשור להורים שלו. מן הסתם יש שם משהו, אם זה פחד ממחויבות או פינוק על... תעשי את החושבים שלך... את כבר לא פה לבד, את צריכה לחשוב גם בשביל הילד שלך.

DANA800

New member
דווקא השבוע הילד אצל אבא שלו

לכן רציתי וקיוויתי לבלות זמן עם הבחור הזה.

magenta73

New member
כוונתי

שזה מעלה ספקות, מעלה גבות וכן הלאה. חודש זה לא הרבה זמן, נכון, ועדיין, דווקא בגלל שזה ההתחלה נראה לי הגיוני שגבר ירצה לבלות איתי את הסופש ולא עם הוריו. אולי יש דברים נסתרים... לכי תדעי.

magenta73

New member
אולי... אי אפשר לדעת כלום.

זה לא משנה. מה שמשנה זה איך את מרגישה עם כל העיניין. ואם את לא מסופקת, אם את מרגישה שהוא לא נותן לך מספיק, ועוד על ההתחלה... למה להיות איתו? לספר לך סוד? לרוב, זה לא משתפר.

magenta73

New member
אז זהו...

התשובה אצלך ביד. אני בטוחה שיש שם משהו שיתייחס אליך כמו שהיית רוצה וכמו שמגיע לך. אל תתפשרי על פחות.

niva99

New member
אפרופו "דברים נסתרים"......

את סעיף-מצב אישי בת.ז כבר ראית? סביר להניח שלא... ואולי יש מצב שתופתעי... אם אין זה המצב - אולי לבחור קשר מיוחד/ מעניין יוצא דופן עם משפחתו הגרעינית. אני וואי-סמטינג איז פישי...

seeyou

New member
גם דעתי היא כמו שלך../images/Emo140.gif

בפרק ב' של החיים חייבים להגדיר את היחסים כבוגרים-אחרת חבל על הזמן. ה"ילד" בין 40 מעדיף את הבילוי בסופי השבועה עם הוריים? ייתכן שעדיין הוא מחובר לחבל התבור .או שהוא נשואי....או במקביל במערכת יחסים נוספת. יוסי

למעלה