זקוקה לעצתכן הנהדרת שוב :)

Zehabuba

New member
זקוקה לעצתכן הנהדרת שוב :)

זו השאלה הקודמת שלי -
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=940&messageid=178844249&r=1#178844209

נכון לגבי עכשיו אני והבחור ב"הפסקה" (כן, כמו בגיל 16) כבר כשבועיים+, למעשה היה בניינו פיצוץ על הפער היחיד שאנחנו לא מצליחים לגשר עליו -
אני אדם מאוד חם, שזקוק להמון תשומת לב/יחס/חיבוק ומגע, לעומתי, הוא אדם מאד טכני, קר ומחושב (לצערי גם בעניין הרגשות), כמובן שברור לי על מה זה מושתת אצלו אבל זה לא משנה, הוא מודע לזה - אני מאד הולכת לקראתו במרבית הזמן בכל מה שקשור להפגנת רגש וחום, לא מציק לו ומקבלת ב80% מהזמן בברכה את זה שהוא קר וטכני, אך ב20% הנותרים אני מצפה ממנו לגלות גמישות כלפיי - אנחנו עדיין לא גרים ביחד אבל ב90% מהזמן הוא ישן אצלי בדירה, זה הגיע למצב שכשהוא לא מגיע בגלל שהוא נורא עסוק, הוא לא רואה לנכון להרים לי אפילו טלפון ביממה - זה בעייני בסיסי מאד כשאתה בזוגיות - להקדיש תשומת לב ויחס, במיוחד כשלא יוצא להפגש.
אני חייבת לציין שבשאר הפרמטרים, הוא איש מדהים! מיוחד, מקסים, פרטנר נהדר, איש שיחה קשוב ואיכפתי, אין לי אפילו לא טענה אחת כלפיו בפרמטרים אחרים - ולכן בשאר הדברים אנחנו מסתדרים נהדר.

אחרי השבועיים שבהם היה נתק ולאחר מכן קצת וויכוחים בגלל שלשניינו היה מאד קשה, מסתבר שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השנייה, שלשום הוא התחיל לדבר איתי ולנסות "לשבור את הקרח" לאחר שכבר קיבלנו החלטה לפני כשבוע שאנחנו מסיימים את הזוגיות, לייתר דיוק אני קבלתי את ההחלטה כי השכל היישר אמר לי שלא נצליח לגשר על הפער הזה - אני מאד חמה ולבבית והוא קר כקרח. אתמול הוא אמר לי בצורה מפורשת שהוא לא מרגיש מיצוי, שהוא אוהב אותי ושהוא יודע מה עליו לקחת לתשומת ליבו על מנת להיות פרטנר טיפה יותר טוב עבורי, הוא מאד הצליח לרגש אותי ולגרום לי לבלבול רציני לאחר שבשבוע האחרון "התאבלתי" כבר על הזוגיות שלנו והחלטתי שאני ממשיכה הלאה בלעדיו.

אין לי שמץ של מושג מה לעשות, ואפילו לא מה לשאול.
אודה מאד להכוונה לגבי השאלות שלי - האם אני צריכה לתת לזה עוד הזדמנות או שעליי להמשיך הלאה בלעדיו? האם נהיה מסוגלים לגשר ביחד על הפער הזה בניינו ו"להסתפק" בשאר הדברים שהם ממש טובים בניינו?

תודה רבה!!!

מגי 336

New member
זהבובה

הפריסה הקודמת נעשתה לחצי שנה, לא ניתן לפרוס שוב.
&nbsp
הבחירה שלך אם לקבל את ההמלצות שלה...

Zehabuba

New member
היייי.... אבל

המצב שונה לחלוטין, כרגע אנחנו לא ביחד ואני זו שצריכה לקבל החלטה,
המוקש שונה לחלוטין מהפריסה הקודמת שנעשתה - אז שאלתי אם בכלל יש כיוון לקשר מבחינת נישואין/ילדים וכו'.
שחררתי בעניין הזה - החלטתי לתת לדברים לזרום ולראות לאן נושבת הרוח,
מה ששבר אותי זה משהו שונה לחלוטין - כפי שכתבתי לפני כן, אז איך אפשר להתייחס לתוצאת הפריסה הקודמת בצורה זהה לשאלה לגבי הפער בניינו בעניין תשומת הלב/הבעת חום וכו' ?
&nbsp
השאלה היא האם אני צריכה לתת לזה עוד הזדמנות למרות שהפער הזה מאד קריטי לי להמשך - האם בכלל שווה לקחת את הסיכון בלעבור שוב את האבל הזה אם זה לא יסתדר בניינו והוא לא יצליח לעשות צעד לקראת הצורך שלי...
&nbsp
אני לא יכולה להשליך את התשובה הקודמת על שאלה אחרת לגמריי :(
אולי בכל זאת?
&nbsp
&nbsp
תודה רבה בכל מקרה מראש!

מגי 336

New member
השאלה של הפריסה היתה

מה הפוטנציאל הזוגי בחצי שנה הקרובה,
מדובר בפריסה נרחבת ולא נקודתית,
ולכן היא מקיפה גם את התקופה בה את נמצאת כרגע.
&nbsp
&nbsp

למעלה