זקוקה לפיענוח

נתנאלה4

New member
זקוקה לפיענוח ../images/Emo206.gif

מה ההשפעה של שערה שניתנת לילד כאילו כמתנה? הילד בדרך לגרוש של אותה אישה. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי איזה סוגי כישופים ניתן לעשות עם העברת שיער. האישה שבה מדובר מתעניינת במאגיה שחורה כבר כמה שנים. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

gwizard

New member
פיענוח

אני לא בטוח מה ההשפעה על הילד, אבל המבוגר אשר נתן לו את השערה כנראה אידיוט. אם רוצים לזכות באהבתו של ילד אני ממליץ לתת לו אהבה ותשומת לב, לא שערות. עכשיו ברצינות, שיער אומנם משמש להרבה כישופי שליטה (מה שנקרא בלעז Binding), אבל קשה לי להבין למה לתת לילד את השערה (מה גם שלא ציינת של מי השערה). בגלל זה הטענה הראשונית שלי. סוג הכישוף המשתמש בשיער, גזרי ציפורניים, רוק, דם ושאר דברים "אישיים" הינו כישוף סימפאטתי העובד בעיקרון של "דומה מושך דומה". זה גם הבסיס לכל הקשור לבובות וודו, שם הבובה עובדת כייצוג של האדם אותו היא מייצגת ובתוכה שמים כל מיני דברים אישיים כמוזכר למעלה. כמובן שלא נותנים ל-"קורבן" את הדברים, אחרת הלחש לא יעבוד.

RainBird

New member
מבקש לתקן מושג המונח "בובת וודו" אינו טבוע בוודון בלבד. הוא גם מצויי בלחשים מספוטמים שכתובים על לוחיות חרס- יש תיאור של עשיית צלמית של אדם ופגיעה בה כדי ליצור פגיעה באדם. יש סוג דומה של לחש בכל תרבות. אני חושב שהמונח "בובת וודו" מתקשר דווקא קוגנטיבית למשמעות שלילית- ממש סוג של קללה- למרות שבוודון יש שימוש נרחב בובות (שמגיע מהפולחן של הפטיש מאפריקה) בובה יכולה להיות מגן בית- דומה לפסל פולחן פאגני, כלי להגברת פוריות וריפוי, ורק לעיתים נדירות יחסית לאותה קללה ידועה לשימצה. ייתכן שנתינת השיערה לילד היא בעצם קשירה של הילד מבחינה רגשית להורה שנתן אותה. וזה באבל גדול, אם מדובר על הורים גרושים.

RainBird

New member
ולנקודתי: לא כל צלמית שנועדה לפגוע היא בובת וודו לא כל בובה ממסורת הוודון היא צלמית שנועדה לפגוע. צריך ליצור הפרדה לטעמי.

נתנאלה4

New member
הסבר

הילד שקיבל את השערה אינו בנה. הילד הוא אחיין של הגרוש שלה. השערה היא של האישה שנתנה. בעבר לפני הגירושים אותה אישה נתנה לבעלה שהיה רחוק מהבית (מפאת עבודה) בבביקור גם שערה שלה ואמרה שיהיה לך משהו ממני. השערה כמובן הלכה לאיבוד, ולאחר תקופה קצרה הגיעו הגירושים למרות שלא דובר לפני בנושא. (שזה היה רצונה) לכן הפעם הבעל נלחץ. והוריי הילד בנסיעה הגיעו לריב עם הרמת ידיים. מקרה שלעולם לא קרה בעבר.

gwizard

New member
עלה לי רעיון מעניין

אולי השימוש בשערה שלה זה כדי ליצור לינק בינה לבינו וכך להשפיע עליו ביתר קלות במידת הצורך. אני משתמש במשהו דומה (עם תכשיטים) כדי לדעת איפה האדם השני נמצא ואיך הוא מרגיש - מאין tracking device כזה. יכול מאוד להיות שמטרתה כאן היא חיוביות כדי לשמור על הילד.

MAG MAN1

New member
נכון...

אתה צודק זה יכול להיות בין היתר שזה חיובי ולאו דווקא שלילי.

נתנאלה4

New member
תודה על התגובות ../images/Emo140.gif

כנראה שאף פעם לא נדע באמת את מטרתה. בכל אופן כפי שאני מכירה את האישה היא לא באה ממקום חיובי ולכן החשש. ובכלל לידע כללי. האם יש כישופי מאגיה חיוביים? אני יודעת שיש כישוף שחור ולבן. אני יודעת שהאישה רכשה ספר בנושא הכישוף השחור. אנני מבינה בזה אבל אשמח לקבל ידע כללי. יום נפלא ושוב תודה על תשומת הלב

MAG MAN1

New member
כמובן שיש ...:)

המונחים מאגיה שחורה ומאגיה לבנה מוטעים . אבל, אני מניח שהתכוונת לכישופים שליליים וחיוביים . זה תלוי במטרות,את רוצה להטיל על מישהו שאת אוהבת כישוף "אהבה", אז את משתלטת עליו בכדי שהוא "יאהב" אותך, זו לא אהבה אמיתי זו אהבה בלב ברירה . וההפך. את פשוט השתלטת עליו- פגעת בו . מקווה שההסבר הזה עיגל פינות . יום טוב .

MAG MAN1

New member
....

ציפרוניים, שערות, תיקשור עם בנאדם וכו' יוצר לינק אנרגטי . בקשר למה שרשמת, שהאישה נתנה לילד אז במקרה כזה השליטה יכולה להיות מצד הילד אבל מצד האישה לא בטוח בקשר לזה . בקיצור, לרוב, ציפורניים ושיער משמשים לכישופי שליטה . יום טוב .

למעלה