זקוקה לקצת המלצות

זקוקה לקצת המלצות

אני לא מרגישה כל כך טוב, בהתאם אין ממש חשק למשהו ספציפי אבל נראה שכדאי שאוכל... יש לי בחילות ותחושה כללית לא טובה.

מה הייתם ממליצים בכללי? התכנון בגדול היה להכין מרק כתום, תוהה לגבי אופציות נוספות.

ואם כבר אני פה אשמח להמלצות הבאות:
* אידוי ירקות - איך אתם ממליצים בצורה הנוחה, הבריאה ודלת הקלוריות ביותר?
* תוספות מעניינות, בריאות ודיאטטיות לקינואה?
* קיבלתי סלסלה של פטריות פורטבלו, יש המלצות?

 

yair_bar

New member
מנהל
כמה קווים מנחים

1. לשתות תה
2. אוכל לא מתובל מדי
3. אוכל לא שומני מדי
4. דברים בסיסיים כמו אורז לבן, טוסט וכו'
&nbsp
אידוי ירקות - יש לך במקרה סיר פסטה או מסננת ממתכת? שימי בסיר מים עד מתחת לגובה המסננת ותביאי אותם לרתיחה. שימי במסננת את הירקות הרצויים (הקשים יותר שיהיו למטה) ותכסי את המכסה. זמן האידוי תלוי בירקות שבחרת.
&nbsp
&nbsp
 

mykal

New member
אענה על שני דברים

1)לגבי הבחילות, (אמנם לא כתבת למה) כמה פטנטים שמועילים בד"כ
1)לאכול כל שעתיים קצת, שהקיבה לא תהיה ריקה.
2)אם הבחילות נמצאות כל הזמן, דוקא לא מרקים אלא
אוכל יבש. פתי בר, או פרוסת לחם דגנים/שחור.
3)לשתות הרבה לא בזמן האוכל אלא בין ארוחות.

2)לגבי אידוי, אני לא ממש מאדה, אבל עושה באחד משני האופנים הבאים,
1)לוקחת למשל, כל צבעי הפלפלים חותכת לרצועות מערבבת אותם ומוסיפה רצועות בצל מתבלת הכל, פלפל לבן (שחור) ומכניסה לתנור,מערבבת מפעם
לפעם.
2) שמה בסיר כל סוגי הירקות שחתוכים לעיגולים, ומכסה את הסיר,
תחילה בצל,ואז גזר, וכשהוא מתרכך, מוסיפה קישואים, חצילים, תפו"א, בטטה,
ופלפלים, או כל ירק אחר(כרוב, לבן, סגול, דלעת, כרובית) ע"פ מידת הצורך שלו בריכוך.כל עונה והירקות שבה.
הכל כשהסיר סגור.

בתיאבון ותרגישי טוב.
 

TCHM

New member
אני מאד מקווה שאת יודעת מה מקור הבעיה שלך...

שאם לא כן את בבעיה, בכל מקרה את זקוקה לאיבחון ו/או טיפול
או הנחיה רפואית ובהתאם גם לייעוץ תזונתי.
אינני יודע איך מי מחברי הפורום כאן ברוב תעוזה וחוצפה לוקחים
אחריות לייעוץ ולהמלצה בנושא זה.
לצורך זה יש רופאים ותזונאים שעובדים יחד. כל המלצה כאן
היא לא לענין ועלולה להיות מסוכנת.
כשתדעי מה מותר ומה אסור לך אשמח לעזור לך איך להביא
את זה לידי ביצוע.
 
טוב שלא הגזמת...

לא ביקשתי המלצות רפואיות ואף אחד לא המליץ לי על תרופות או משהו קיצוני, בני אדם נדרשים לאכול גם כשהם לא במיטבם, ואף אחת מההמלצות פה לא תהיה מסוכנת.
&nbsp
&nbsp
 

TCHM

New member
אם כך תעשי מה שאת רוצה...

זה לא היה בכל אופן סיגנון הפניה שלך, התכוונתי לטוב.
מצטער על תגובתי.
הרבה בריאות ותרגישי טוב.
 

חנהפ

Active member
אני מניחה שמה שעושה לך נעים, יתאים

אני מבשלת לי תפו"א במי מלח ואוכלת עם שמנת/גבינה/לבן , למשל.
גם פסטה ללא רוטב נעימה לי כשלא נעים לי בבטן.
לא כל כך מאדה ירקות, לרוב מבשלת במים מומלחים קלות/אפילו במיקרו או צולה בתנור בתיבול עדין.
פטריות פורטבלה מצוינות למילוי אפשר עם גבינה טובה או פרובנסאל

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/01/blog-post_5631.html[/URL]
 
למעלה