זקוקה לקצת עידוד

זקוקה לקצת עידוד../images/Emo5.gif

היי בנות. בוקר טוב? יש לי צירים כבר יומיים כל 15 דקות אבל מדי פעם הם נחלשים או מפסיקים לגמרי וחוזרים אחרי כמה שעות... הבעיה היא שבלידות הקודמות שלי לא הרגשתי צירים וירידת מים עד שהגעתי לבי"ח עם זירוז ואפידורל בשבוע 42 ואין לי מושג איך מרגיש ציר. אני עכשיו רק בשבוע 36 וזה מוזר לי. האם יש הבדל בין לידת בנות ללידת בנים? יש לי שתי בנות (מקסימות יש לציין) ועכשיו בן. כל ההריון היה שונה הפעם, יכול להיות שגם הלידה תהיה יותר מהירה? פתאום אני ממש מפחדת ואני זקוקה לקצת עידוד ביי בנתיים פנינה

keren1

New member
פנינוש...לא לדאוג../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

קודם כל תתעודדי. נשימה עמוקה ועוד אחת לפי דעתי (הלא מקצועית) את רק בתחילת תהליך הלידה, שיכול להיות לפעמים מאד ארוך. ונראה לי שזה יקח עוד קצת זמן. בהריון הראשון גם אני לא ידעתי מה זה צירים. כששאלתי את אמא שלי מתי הולכים לבי"ח ואיך יודעים מה זה צירים היא אמרה לי "לפי הכאב את כבר תדעי." בסכ"ה שבוע 36 זה טיפ טיפה מוקדם. חכי בסבלנות עד שתהיי WELL DONE ואז לשלוף את העוגה החוצה. תהני מהבננות ותחכי.

zimes

New member
ואני רוצה להוסיף

לא רק לפי הכאב. אשה יודעת מתי הזמן להגיע לבית החולים. צירים יכולים להיות הרבה לפני הלידה. אפיו סדירים. אם זה ממשיך, וחזק, וסדיר, ומתקצר - זה אולי זה. אני, 3 שבועות לפני הלידה, ושבוע לפני הלידה היו לי צירים כל 4 דקות, בגלל מאמץ של נהיגה למרפאה. בשני המקרים הרופאים כמעט אשפזו אותי, ואני ידעתי שאני עוד ממשיכה בשגרה. ובלי קשר - את מוזמנת לספר פה על החששות שלך

ב ה צ ל ח ה ../images/Emo20.gif

אמנם ילדתי רק פעם אחת, אבל אני יודעת מחברות שכל לידה שונה מהאחרת. כמו שכל הריון שונה מהאחר. יכול הליות שלידה זו תתקדם יותר מהר ותגיע יותר מהר משבוע 42. תתנחמי בזה שכנראה הילדים שלך נהנים ברחמך ופשוט לא רוצים לצאת. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, קל, מהיר וכמה שפחות כואב

rachell

New member
../images/Emo50.gif ומה שבא בא

תסתכלי בסיפורי לידה שלי שתיהן נולדו מוקדם יש לזה הרבה יתרונות

פנינה, תשובות אין לי אז רק ../images/Emo24.gif

גדול של עידוד ותמיכה. תסתכלי על שחר ותומר ותדעי שלא משנה מה יהיה בלידה הרי אח"כ בא כזה אוצר שחבל על הזמן
תתעודדי יקירה, אוטוטו זה מגיע ואת אחרי זה עם פשושון בידיים
שירלי.

nonana

New member
איזה יופי יש משהו נפלא

ועילאי בלידה. אז קודם כל לדעתי תלכי לרופא ותודאי שהצירים הם באמת צירים ולא בלשונם המדעית "צירי דמא" (ואני לא הבנתי אז איזה דמא איזה שטויות אני מרגישה אותם יופי) ואח"כ תהני ממה שיש עד הלידה. איזה כייף שתי בנות ובן- כמו שלי-(רק אצלי הם תאומים) בהצלחה ותספרי על ההתפתחות.

../images/Emo24.gif פנינו´ש, את כבר

מתה ללדת כבר, הא??! עוד מעט. עוד קצת. את תדעי מתי ללכת, ומתי זה צירים ממש. אני שנאתי שאמרו לי את זה, ובסוף ככה זה היה. עוד
אחד, ככה סתם, כי מגיע לך.

כנראה שהניסיון לא מוריד מהפחד או

מההתרגשות, וטוב שכך! הרגשתך כל כך מוכרת וטבעית. פנינה, לא לדאוג! את תראי שיהיה בסדר ומאוד מהר תחבקי בן קטן וחמוד בזרועתייך. הרבה

המון המון../images/Emo51.gif

לכן בננות על העידוד. עדיין יש לי צירים כל 15 דקות וזה לא השתנה לכן אני לא רצה לרופא או לבי"ח ואני מאמינה שיקח עוד כמה ימים אבל לא נראה לי שהרבה... אני מעריכה שזה כבר ממש לקראת סיום וזה בטח (הלוואי) יגמר עד שבת. בכל אופן תודה לכן ואני אעדכן כמובן אם יהיו שינויים... ביי בנתיים פנינה

אם עדיין לא ילדת...

אני ממש לא רוצה לאכזב אותך אבל: 1. אצלי כל לידה היתה בזמן אחר -הראשונה בדיוק בתאריך, השניה שבוע לפני התאריך, והשלישית 10 ימים אחרי התאריך. 2. בהריוני השלישי היו לי צירים ממש החל משבוע 36,סדירים בצפיפות גוברת למשך זמן ארוך (אפילו יום שלם), את בעלי שעובד רחוק הייתי מכינה כמעט כל יום שיתכונן לפגוש אותי בבית יולדות ו... בסוף ילדתי בשבוע 41 רגע לפני שעשו לי זרוז. הלידה אגב היתה קצרצרה וקלילה. מאחלת גם לך כזו. בהצלחה ולידה קלה.

הסתובבתי חודש עם צירים כאלה...

והפחד מובן. באפיזודה הראשונה, כשהם התחילו, התקשרתי לבנזוגי לניו יורק בפניקה והוא לקח טיסה ראשונה ארצה
בדיעבד, סתם. נחמה קטנה - אחרי חודש של צירים עוצרי נשימה, מטרידים אך לא כואבים מדי, ילדתי ב- 20 דקות....

רותי, מסתובב ברשת מישהו בשבועיים../images/Emo32.gif

האחרונים שעונה לי תשובות חכמות כאלה בכל פורום שאני מעורבת בו, תחת ניקים שונים (עין הרע, זלוטניק ועוד כמה). כל התגובות דומות להפליא אחת לשניה. אין לי אלא לחוש מוחמאת שעוקבים אחרי דברי (גם השטותיים שבהם) ושותים אותם בצמא בכל מקום ואתר

שרי3

New member
הריונות מתקדמים

בהריונות שלאחר ההריון הראשון, מרגישים יותר ויותר את "ההכנות" של הרחם לקראת הלידה. כשם שמרגישים עם כל הריון יותר ויותר את ה"חזרה" של הרחם למקום, גם אני מצטרפת למספרות על לידה מהירה ונעימה בעקבות חודש של צירים.בהצלחה!

למעלה