את קציצות הטונה בתנור צריך להוציא בזמן,
לא לייבש, או לחילופין לא להוסיף הרבה פירורי לחם {או קמח}, ולהסתמך יותר על ייצוב הביצים. אני באופן אישי מעדיפה את הקציצות מטוגנות. אני בעד לשתף את הילדים בכל תהליך ההכנה. זה נותן להם הרגשה שהם שפים, והם יאכלו כל מה שהם בעצמם יכינו. אם את רוצה בכלל לעשות טארארם מכל העסק, קני להם סינרים מיוחדים, ריקמי להם את השם, ואפילו הגדילי לעשות וקני להם כובעי שף {עוד מעט פורים... יש בשווקים}, ובכל פעם שאת נכנסת אתם למטבח, את "מעלה" אותם על המדים המיוחדים שלהם. אבל את צריכה להעיז, ולתת להם לטעום מכל מה שהם עושים, וברור שלא לפחד מהלכלוך והבלגן , כן? הכל תלוי בך ובגישה שלך. תני להם לטעום, שימי מוסיקה שהם אוהבים ברקע, והפכי את שעת הכנת ארוחת הערב לזמן איכותי עם ילדייך. זמן בילוי, תרתי משמע. אצלי זה עבד אפילו על הבן הגדול , שהיה בעייתי באופן מרגיזזזז. נסי את השיטה, ותראי שהכל יילך קל יותר. אפילו סלט ירקות ייאכל אם הם יעשו אותו.... יאללה... שנסי מתניים וספרי איך מתקדם. חיבוק ענק ממני. אריאלה.