זקוקה לרעיונות לשיפוץ בית בובות

אד י

New member
זקוקה לרעיונות לשיפוץ בית בובות

שלום לכולם, התנדבתי לשפץ בית בובות מעץ עבור מקום עבודתי (מכון התפתחות הילד). חיזקתי את כל הקירות. ועכשיו הגעתי לשלב הצביעה והקישוט. חשבתי להוסיף צבע וחיים לבית, באמצעות שטיחים, ווילונות תמונות וכו´ לכן ביקשתי מהילדים (במכון) להכין פריטים אלו. אבל... אני לא בטוחה שאפשר לחבר פריטים שיוכנו כנראה מנייר ומוצריו השונים, לקירות העץ של הבית בצורה שתמנע בלאי מהיר. אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם ? איך אפשר למנוע בלאי ? אולי יש צורך להשתמש בחומרים שונים מנייר ?

sigaliot

New member
רעיונות...

לגבי הצביעה אני ממליצה לך לצבוע את הבית ולא לצפות אותו בניירות... את הוילונות והשטיחים אפשר לתפור (גם ביד) משאריות של בד , לא בעיה להשיג בחנויות בדים או מתפרות. מודלים קטנים של שולחנות , כסאות , מיטות וכו´...אפשר להכין ממקלות ארטיק , אני בטוחה שבעונה זו הילדים יביאו לך מלא! וכמובן , בתור אחת שבנתה מודל אחד או שניים בחיים שלה , ממליצה מאוד על קרטון ביצוע , אם תדביקי שתי שכבות של קרטון ביצוע תקבלי לוח קשיח ביותר איתו תוכלי לבנות כל דבר...את החיתוך עושים בסכין יפאנית (זהירות!) ואת המודל המוגמר אפשר לצבוע או לצפות בנייר. אני בניתי מודל של מטבח מקרטון ביצוע והשתמשתי בסיכות של השדכן ליצירת ידיות לדלתות...אין סוף אפשרויות....פשוט לנצל כל מה שבנמצא.

av_i_va

New member
קרטון ביצוע../images/Emo140.gif

אכן חומר מעולה פעם נהגתי להכין שלטים לדלת מקרטון ביצוע (בקבוצות יצירה עם ילדים) את לוקחת קרטון בגדול הרצוי לך ועוד אחד קטן ממנו בכסנטימטר בקרטון הקטון יותר את מרטיבה ואת הקצוות ומפוררת בצורה לא אחידה. מדביקה את 2 החלקים. צובעת בצבעים מאוד מדוללים. מתקבל יופי של דבר. ניתן לשלב בעבודה חבלים, רפיה, חרוזים וכל דבר קישוטי שיש בהישג ידך.

למעלה