זקוקה לרעיונות

זקוקה לרעיונות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo206.gif

איך כדאי לי לחבר נוצות לכנפיים (אני הציפור) אני רוצה לתפור לי מעין שרוולים שאוכל לשים על כל יד במהלך ההופעה.ועליהם לחבר נוצות, להדביק??? איזה דבק מומלץ???

מה עם

דבק מגע, דבק בדים (גוטרמן), דבק חם? נראה לי שכולם יהיו טובים. החזק ביותר - דבק מגע, העדין ביותר - גוטרמן. בהצלחה! ותשלחי תמונה!!!

הכי מומלץ זה לתפור..ולקשור

עושים שתים שלוש תפירות בקצה הנוצה וקושרים, אפשר לתפור גם את החלק העליון של הנוצה.(אם לא רוצים שהנוצה תזוז)

פ י ו ל ה

New member
איך את אוהבת את הנוצות שלך?

2 רעיונות שעלו לי: 1. אם את רוצה מראה יותר פלומתי ועשיר, את יכולה לקחת צעיף נוצות שמגיע עם חבל באמצע ואז את מחברת את הבד אליו עם דבק חם והנוצות נשארות חופשיות ומייצרות אחלה תנועתיות פלומתית. ואת יכולה להדביק "בשורות" על ממש שרוול, אפילו שקיים. 2. אם את מעוניינת בסגנון של נוצות המחוברות כמו מניפה, יותר כמו כנפיים פרושות שכאלו אז צריך לבנות בשכבות נוצה נוצה, אולי אפילו בעזרת בד נוסף חיצוני לשרוול, תלוי ברמת ההשקעה שאת מתכננת על זה...ואז במקרה כזה דבק חם יכול להיות מעט מתיש בגלל הייבוש המהיר ואז אולי דבק יותר מריח יכול להתאים, אבל זה כבר עניין של נוחיות שלך (אני למשל קשורה מאוד לאקדח הדבק שלי ונוטה לעשות איתו לפעמים דברים פשוט כי טוב לנו יחד). בהצלחה :)

נוצות- אני לקחתי חולצה גדולה, חתכתי הצוארון.

תפרתי נוצות על השרוולים ועל הלפנים. שמתי סקוטש מאחור ולובשת כמו חלוק של בית חולים..יצא מקסים..

מה שאני יכול להציע לך מניסיוני האישי

מבד לייקרה יצרתי שרוולים אליהן נכנסת היד עד לכתף והאצבעות יוצאות כמו כפפה חתוכות אצבעות ורק לבוהן יש חור נפרד אליו היא נכנסת לשרוולים חיברתי בתפירה בד קל תנועה שהחלק התחתון שלו גזור בצורה של כנף ( כמו הצורה של כנף עטלף לדוגמא ) ועליו תפרתי את הנוצות!!!!! אני מדגיש את תפרתי כי אני ממש לא ממליץ לעשות את זה עם דבק מכל סוג שהוא, המגע מכתים, החם לא מחזיק לאורך זמן כמו שצריך במיוחד אם את מתכוונת גם לנענע בכנפיים ולא רק ליופי... נכון התפירה לא קצרה ולא קלה אבל חוסכת עבודות שיפוץ לעיתים קרובות מי אמר שהכל קל בחיים?!

אתם נהדרים איזה מגוון של רעיונות...אבל

חשבתי אולי במקום נוצות לעבוד עם איזשהוא סוג של בד ולגזור אותו שיראה "כמו" נוצות (כמו גלים כאלה). רעיונות??? אין לי מקום קרוב לקנות נוצות בזמן הקרוב וגם תפירת נוצות נשמעת מייגעת

אולי...

את יכולה לחתוך בד בחצאי עיגולים ולשים גבק רק על הצד הישר ואת השורה הבאה לבנות כמו בפירמידה בין שני כל חצאי עיגול להדביק שוב חצי עיגול כשהדבק על הקו הישר... מקווה שהצלחתי להסביר את כוונתי... בהצלחה

פ י ו ל ה

New member
בהמשך לרעיון של רוני

עשיתי את הגוף של הציפור בסדנת בובות אצבע שלי בעיקרון שהיא הציעה. זה כאן איפשהו, אולי בתגליינס.. כמובן שהצורה של החתיכות צריכה להיות יותר מעורכת ונוצתית אבל העיקרון של ההדבקה והבניה הוא אותו עיקרון.. לא מלבד אבל. הוא כבד מדיי לנוצות בעיניי.

איזה קטע בדיוק על זה חשבתי וקניתי בדים

צבעוניים מאוד שיש להם אפקט "נוצתי" ומישהי (אני מקווה) תתפור לי אני מקווה שזה ייצא לפועל ואעלה כאן תמונה(מי אמר שחייבים נוצות אמיתיות????)

תראו אותי../images/Emo235.gif ססגונית

חסרות לי כמה נוצות על הראש... אני מקווה שלא יהיה לי כבד מידי, בפרט שזה 2 הופעות אחת אחרי השניה
במבט שני אני לא נעולה על הציצית על הראש.....דעתכם???

וואו! יצא לך יפה מאד!

רק הציצית על הראש... נראית יותר כמו אהיל הפוך! חי חי חי! לא עדיף לך לעצב משהו דמוי מקור? או מין מסכה עם מקור וציצת שיער?

tov22

New member
כנפיים מקסימות!

אהבתי גם את הרעיון וגם את הביצוע- נראה מאוד איכותי וברמה :)

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifאחרי שקניתי את הבדים...

הלכתי לתופרת,
הסברתי לה מה אני רוצה והיא תפרה לי. לגבי האהיל, אחרי שהסתכלתי שוב בתמונה לא אהבתי את הרעיון ולכן אני נוסעת היום לנחלת בנימין לקנות קצת נוצות לראש ולנסות משהו אחר. שבת שלום לכולם

למעלה