זקוקה לרעיונות

אמיקה

New member
זקוקה לרעיונות

בת-דודה שלי הזמינה לנר שני במוצ"ש. מה נביא לה מתנה? אפיונים: משפחה לא צעירה (היא כבת 40 לדעתי), הייטקים יאפים קצת ביישנים כאלו, לא חסר להם כלום מבחינת ה-בחינות, לא מאוד קרובים אבל מאוד חביבים עלינו, תל-אביבים .. מה עושים? רעיונות?

מיכלכהן

New member
יין - בנאלי מדי??

יש היום כל מיני מארזים יפים כאלה, ואם מדובר ביאפים אז יין תמיד הולך.. היינו ביום שיש בקניון הרצליה והיו שם ממש סטים יפים של יינות.. חוץ מזה, אף פעם אין יותר מדי יין בבית, כי תמיד זה טוב לאירוח..

אתי@

New member
או ליקר מעניין

משהו ייחודי, לא כזה שקונים בסופר. אולי משהו מחנות הסיגרים שבעזריאלי. ואם את במוזה לבישולים - אז אולי משהו מעשה ידייך, כמו ריבה או ליקר, או שניהם.

Hadar p

New member
את אוהבת לאפות? למה???? כי יש לי

רעיון שאני מחכה לעשות כשאני יהיה מוזמנת..... לאפות כל מיני סוגי עוגיות לקנות כלי יפה לעוגיות להכניס את התכולה הטעימה לבפנים ולהביא מתנה! אפשר גם לאפות עוגה ולהביא בצלחת הגשה מיוחדת לעוגה.... ואפשר להכים סופגניות אשל פשוטות (אלו שמקבלות צורות מוזרות) ולהביא בכלי יפה. העוגיות / עוגה/ סופגניות יאכלו והכלי ישאר אצלם!

אתי@

New member
זה מה שעשיתי בראש השנה ../images/Emo9.gif

היה ממש נחמד

יעלי2

New member
לאמיקה המלצה בענין הנר

בחנות מוסקט במושב אודים מול איקאה (רק אם תעשו טיול לאיזור) נר גדול, שמן, עגול ב 66 ש"ח (לא הרבה יותר מבקבוק יין טוב).

ואני מצאתי במושב בית יצחק

בית חרושת לנרות ממש ממש זולים הם נקראים אוריה ויש את הפרטים בפורום שלנו קניתי בערך חמישה נרות ענקיים ב-150 ש"ח

Hadar p

New member
נכון שזה רעיון נחמד? הבעיה אצלי היא

שכולם אצלנו זוגות שלא גרים יחד ואין לי למי להכין את המתנה החביבה הזו....איזה באסה!

אתי@

New member
את יכולה לעשות את זה כמתנה לההורים

אני הכנתי צנצנות של עוגיות דבש לכל זוג הורים + ספר הדבש של בני סיידא. עטפתי בצלופן עם סוכריות דבש ו... ווואלה... מתנה לראש השנה
הזכויות על הרעיון שמורות ליעלי2

Hadar p

New member
אז אני אצטרך לחכות לפסח ואז אני

אכין עוגיות של פסח! אגב אצלי הזכויות שמורות ל....סבתא שלי! כשהיא מוזמנת למקומות שהיא כבר הוזמנה אליהם עשרות פעמים ולא רוצה לבוא בידיים ריקות אז...היא מכינה סלט בסגנון סיני וקונה קערה לסלט מיוחדת ומביאה..... ותמיד אבל תמיד זו מתנה יפה ושונה !

danonit

New member
אוכל/שתיה...

לדעתי אתם לא צריכים להביא מתנה "מתנתית" אחרי הכל, זה לא חנוכת בית או יומולדת. אני מאוד בעד להביא משהו שתורם לאירוח, יין טוב או משהו שאת מכינה בעצמך (אנחנו למשל אופים לחמים באופה לחם ומביאים...).

אמיקה

New member
תודה לכולן - הצעות פצצה..

נראה לי שנר גדול "שנקינאי" יכול להיות רעיון מעולה או שנלך על משהו שמרני כמו יין איכותי. אכן - תמיד הטוב...

למעלה