בת-דודה שלי הזמינה לנר שני במוצ"ש. מה נביא לה מתנה? אפיונים: משפחה לא צעירה (היא כבת 40 לדעתי), הייטקים יאפים קצת ביישנים כאלו, לא חסר להם כלום מבחינת ה-בחינות, לא מאוד קרובים אבל מאוד חביבים עלינו, תל-אביבים .. מה עושים? רעיונות?
יש היום כל מיני מארזים יפים כאלה, ואם מדובר ביאפים אז יין תמיד הולך.. היינו ביום שיש בקניון הרצליה והיו שם ממש סטים יפים של יינות.. חוץ מזה, אף פעם אין יותר מדי יין בבית, כי תמיד זה טוב לאירוח..
רעיון שאני מחכה לעשות כשאני יהיה מוזמנת..... לאפות כל מיני סוגי עוגיות לקנות כלי יפה לעוגיות להכניס את התכולה הטעימה לבפנים ולהביא מתנה! אפשר גם לאפות עוגה ולהביא בצלחת הגשה מיוחדת לעוגה.... ואפשר להכים סופגניות אשל פשוטות (אלו שמקבלות צורות מוזרות) ולהביא בכלי יפה. העוגיות / עוגה/ סופגניות יאכלו והכלי ישאר אצלם!
אכין עוגיות של פסח! אגב אצלי הזכויות שמורות ל....סבתא שלי! כשהיא מוזמנת למקומות שהיא כבר הוזמנה אליהם עשרות פעמים ולא רוצה לבוא בידיים ריקות אז...היא מכינה סלט בסגנון סיני וקונה קערה לסלט מיוחדת ומביאה..... ותמיד אבל תמיד זו מתנה יפה ושונה !
לדעתי אתם לא צריכים להביא מתנה "מתנתית" אחרי הכל, זה לא חנוכת בית או יומולדת. אני מאוד בעד להביא משהו שתורם לאירוח, יין טוב או משהו שאת מכינה בעצמך (אנחנו למשל אופים לחמים באופה לחם ומביאים...).