מעולם לא השתמשתי במוצר הזה ורוצה להכין משהו בתבנית בקוטר 28 ס"מ, שעליו שכבה לא עבה מדי של שערות קדאיף.
איך זה נמכר? לפי משקל או לפי חבילה? קפוא או טרי? היכן יש בירושלים? (הכי נוח לי בשוק) ואיזו כמות אני צריכה כדי
לכסות תבנית בגודל הנ"ל?
תודה לכל העוזרות ואל תשכחו להירשם למפגשון.
לא זוכרת בדיוק איפה... תנסי בחנות התבלינים (אני חושבת שקוראים לזה "שוק התבלינים") ברח' הפתוח, צד ימין אם את באה מרח' יפו, בערך בשליש הראושון של הרחוב ( יש לו מלא שקים וקערות בכניסה לחנות).