זקוקה לשיעור בנושא שערות קדאיף

זקוקה לשיעור בנושא שערות קדאיף

מעולם לא השתמשתי במוצר הזה ורוצה להכין משהו בתבנית בקוטר 28 ס"מ, שעליו שכבה לא עבה מדי של שערות קדאיף.
איך זה נמכר? לפי משקל או לפי חבילה? קפוא או טרי? היכן יש בירושלים? (הכי נוח לי בשוק) ואיזו כמות אני צריכה כדי
לכסות תבנית בגודל הנ"ל?
תודה לכל העוזרות ואל תשכחו להירשם למפגשון.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מוסיפה שאלה משלי
-האם מבשלים אותן

קודם? (עכשיו את רואים כמה אני בורה).

אורני, המאכל הזה של קדאיף, סילאן, ריקוטה וחצילים יושב לי בראש מאז שסיפרת עליו (נדמה לי שגם BB טעמה דומה).

אפרופו מפגש, עוד לא יודעת מה להכין
 
במעדן שאני אכלתי הייתה גבינה איטלקית מעניינת

ולא ריקוטה. סומכת עליך שעד המפגשון תדעי מה את רוצה להכין.
 

אמרלדה

Active member
גמני אין לי מושג מה להכין

במיוחד שאני בתקופה בה אני נוטה להכין פחות...

אתמול ארוחת ערב היתה ירקות אנטיפסטי וסלט טבולה-קינואה. וזה בכלל יפה מצדי שנכנסתי למטבח.
 

אמרלדה

Active member
חחחה.

המממ. חצילים אפויים בסלסת עגבניות ושום עם גבינה למעלה - סוף הדרך. אבל זה בשרי...

נראה...
 

אמרלדה

Active member
בטח שאני יודעת.

אם אני אביא למפגש חצילים בטחינה, יזרקו אותי מפורום אוכל כשר.
 

חנהפ

Active member
נמצא במקפיא, נמכר בחבילות

פשוט מדללים אותן תוך עירבוב עם חמאה מומסת או מחמאה
משטחים בתבנית ואופים
 
תודה חנהפ. כמה יש בחבילה וכמה לדעתך אני צריכה

לשטח כפי שציינתי?
האם חבילה אחת תספיק?
 

shira1960

Active member
אורני- אני זוכרת שראיתי איפהשהוא בשוק -

לא זוכרת בדיוק איפה... תנסי בחנות התבלינים (אני חושבת שקוראים לזה "שוק התבלינים") ברח' הפתוח, צד ימין אם את באה מרח' יפו, בערך בשליש הראושון של הרחוב ( יש לו מלא שקים וקערות בכניסה לחנות).
 
נ

נווהשאנן

Guest
'מנה אחרונה'

ברחוב בית יעקב צמוד לשוק, תתקשרי קודם
 
למעלה