זקוקה לשם של רופא

בוטן2

New member
זקוקה לשם של רופא

למעקב הריון בסיכון מאזור חיפה (לא מרוצה מהרופא הנוכחי) וגם שמות של "מדקרים" למי שפיר באזור חיפה. אודה על כל עזרה. ליל מנוחה

רופא באזור חיפה

שלום, אני לא יודעת אם את מעוניינת ברופא פרטי או דרך הקופה ובאיזו קופה את. אני מטופלת אצל ד"ר גוטרמן בזבולון והוא מקצועי ונחמד מאוד. תמיד זמין לשאלות, מסביר בסבלנות ונותן הרגשה שלוקח כל מקרה באופן אישי - בעיני מעולה. הוא מנהל כל סיכוני ההריון במחוז חיפה והצפון של הכללית, עובד גם בביח כרמל במחלקה לסיכון גבוה. אני אושפזתי מספר פעמים בהריון ברמבם (היות והרופא שמטפל לי בבעיה הרפואית שלי שגורמת לצרות בהריון, נמצא ברמבם). כולם במחלקה לסיכון גבוה ברמבם מכירים את גוטרמן כי הוא עבד שם לפני שקיבל את התפקיד הבכיר בכללית וכולם שיבחו אותו ומסרו לי שאני בידיים טובות, אז נרגעתי. לא עשיתי מי שפיר כך שאני לא יכולה להמליץ על כך. בהצלחה :)

נ.ב המחלקה ברמבם מדהימה

יש הודעה שכתבתי למישהי על המחלקה של רמבם בשם "רמבם - פירוט". תסתכלי אם מעניין אותך. ברמבם התרשמתי מאוד מפרופ צימר המנהל של הסיכון גבוה ומד"ר דרוגן - מנהל חדר הלידה - אני מאמינה ששניהם מקבלים פרטי.

nubi

New member
ד"ר דרוגן מלך

פשוט מלך. הוא עשה לי דיקור מי שפיר - ואין לי מילים! מ-ד-ה-י-ם!! ממליצה עליו בחום. אישית אני הולכת לד"ר אמנון עמית-גם הוא מרמב"ם. גם הוא נחמד מאוד. מעקב ההריון שלי הוא פרטי ואני מקבלת החזרים על ייעוץ ממכבי.

ד"ר אלי גוטרמן

בזכותו החתימה שלי
פלפלת הייתה מאופשזת במהלך ההיריון שלה 70 ובזכותו יש לנו את בתינו המדהימה. הוא מנהל מחקלת HR בב"ח כרמל ואחראי HR במחוז צפון של כללית. הוא גם מקבל בזבולון, נהריה ויש לו מרפאה פרטית במוצקין. אם תרצו ללכת עליו פרטי יש לי הטלפון שלו.

בוטן2

New member
אשמח למספר טלפון

של ד"ר גוטרמן. תודה לכן בנות על התשובות המהירות. נחמד למצוא בית חם כשיש בעיות בהריון. המשך יום נעים.

למעלה