זקוקה לתמיכה מיידית

נילי121

New member
זקוקה לתמיכה מיידית

40 שנה נשואה, בעלי ואני בריאים בדרך כלל, רק לפני שבוע וחצי הודיעו לי שבעלי חולה בסרטן הלבלב והכבד. אלהים מה עושים????????

אחשל

New member
תמיכה מיידית ../images/Emo140.gif

בוקר טוב נילי, מה עושים ביום שאחרי... כמה דברים: 1.מידע - אוספים כמה שיותר מידע על המחלה ודרכי טיפול והתמודדות, מכל מקור מידע אפשרי. 2.תמיכה - אפשר ורצוי לפנות לעמותת ח.ס.ן. קו התמיכה והמידע בטלפון- 1-700-506-600. עהמותה מפעילה קבוצות תמיכה ברחבי הארץ וגם שירות שמאפשר לשוחח עם אנשים שיש להם רקע דומה של מחלה וטיפול. 3.זכויות והקלות - בודקים עם העובדת הסוציאלית במחלקה/מכון אונקו´... 4.לא פחות חשוב - ממשיכים להשתמש בפורום הזה
..., למידע, לתמיכה, סתם לשפוך את הלב... ניר

gsxr

New member
היתי בטרגדיה הזאת

נילי שלום היות ואני מכיר מקרוב את הנושא הנל כמה דברים לי אלייך1 תלכי לכמה חוות דעת לגבי דרך הטיפול 2רופאים זה לא אלוהים 3 אים בעלך הולך להקרנות זהחויה קשה ביותר אים הוא מרגיש שהגוף לא עומד בהתקפה הכימית הוא יכול לעצור ואו להוריד את המינונים4 לדעתי עלמנת להחלים לגמרי טוב יהיה אים ישלב בדגש על שילוב של רפואה קונבנציונלית ורפואה אלטרנטיבית היות שהרפואה הקנבנציונלית תחליש את הגוף ותהרוג את התאים הסרטניים היאגם תהרוג תאים בריאים תחליש את הגוף ותחסל את המערכת החיסונית הרפואה האלטרנטיבית תחזק את הגוף ואת כול המערכות בכול מיקרא אני היתי אצל כמה זהלא היה זול אבל אני בריא נסי את שרה בן ארי או דר לי ובקונבנציונלי נסי את דר מלר באיכילוב בכול מיקרה ומה שלא תבחרי רק בריאות וחוסן נפשי אני מאחל לך ולבעלך

rubber duck

New member
מה עושים

מתחילים בלא להתיאש הדבר השני הוא אכן לפנות לאכודה למלחמה בסרטן או לאגודת חוסן אגודות אלו כוללות אנשים רבים שיוכלו לתת יד מכוונת וכתף תומכת ומעבר לכך לדבר עם הצוות הרפואי ולנסות ללמות על הצפוי בזמן הקרוב שרון

מלמלה

New member
../images/Emo24.gif נילי

ככה סתם פתאום באמצע החיים השמיים נופלים ואת לא יודעת מה לעשות אני ממש מבינה אותך הרבה כתבו לפני אני אוסיף חיבוק תמיכה כאן תקבלי בשפע נכון שבעלך הוא החולה אבל כולכם במלחמה ומערכה משותפת כל המשפחה ביחד הכאב ללות בן משפחה חולה הוא גדול ותחושת חוסר האונים מול המחלה היא קשה לא פחות מלהיות חולה הסרטן עצמו לצערי אני מכירה את שני הצדדים...... ועוד
גדול הרבה בריאות אושר ועושר

i wish 2

New member
נילי יקרה!

ככה פתאם בלי הודעה חותכים לנו את הסרט של החיים, ומה עכשיו?! כן, זה לא קל פתאם לעבור לסרט ותסריט לא מוכר. אין לי חדש מעבר למה שכתבו כאן לפני. אך דעי שאנחנו כאן, כל הזמן לתמיכה עיצה חיבוק ואפילו רק לאוזן קשבת.
ורפואה שלמה

blg

New member
כב(הרבה) פעמים בעבר יש לי זוית אחרת

כן, עשוי להיות: קשה, מלחיץ, מפחיד, מבלבל. אני אישית, לא חוויתי את זה כל זה בשלבים הראשונים, פשוט "שחיתי עם הזרם" עשיתי מה שאמרו לי (בדיקות) -בשלב ראשון זה בסדר לעשות את הבדיקות והטיפולים שהרופאים ממליצים עליהם. סרטן הוא אירוע גדלו אבל יש הרבה חלקים של החיים שימשיכו דומה (לא זהה) לקודם. כבר דיברנו בפורום בעבר שיש גם חוויות נעימות (כן ממש כך) שמקבלים עזרה ואהבה וחום וקירבה עם אנשים שונים בחיינו (ישנים וחדשים). קראתי והיתה לי קצת תחושה שהתגובות... ובכן, אני לא בדיוק יודעת לנסח מה. הכל!!!!!!!!! לגיטימי כל הרגשות ויהיו רגשות טובים ונעימים בצד הגרועים . הכל יבוא ואין ברירה אלא לתת מקום להכל (אי אפשר לברוח מחלק מהלא נעים) אבל אפשר בהחלט לשמור על אופטימיות, לצחוק (כן, כן) על הסרטן, על הרופאים, על תגובות של אנשים... אחרי ההלם הראשוני זה נהיה הרבה יותר קל (אני חושבת שרוב הכותבים יסכימו איתי) הסרטן - אונקולוגיה - טיפולים - חולשה הופכים לחלק מהשגרה וחיים עם זה. אחרי השבועות הראשונים (או במהלכם - לכל אחד קצב אחר) מתחילים גם ללמוד רפואה ו"לוקחים שליטה" על המחלה והטיפול בה קונבנציונלי או לא. מצטרפת להזמנה של כולם - אשמח להיות פה ולתמוך בפורום או במסר פרטי. חיזקי ואמצי וגם זוגך.

למעלה