זקוקה לתמיכה

מצב
הנושא נעול.

סיון8

New member
זקוקה לתמיכה

זקוקה לתמיכה
היי, היום עברתי שאיבה וזה היה פשוט סיוט, ביום חמישי עשיתי אולטראסאונד והיו לי 8 זקיקים בגדלים 16-22, כולם היו מרוצים, רמות ההורמונים היו בסדר וחיכינו לשאיבה... ואז היום בסופו של תהליך מסתבר ששאבו רק 3 ביציות (אם בכלל...), מישהו פיקשש לדעתי עם ההוראות, טעו כנראה בחישוב שעת הביוץ ופיספסנו, ההרגשה נוראית ואין כ"כ למי לפנות, כי אף אחד לא יודה בטעות, מנסים לתרץ את זה, אני מבוגרת יותר ( ממש קשישה בת 30), השמנתי (נכון, השמנתי אבל אני עדיין לא הר אדם...) וכל מיני התחמקויות שנשמעות ממש רע, אני אשמח לשמוע חוות דעת מנשים שטעמו אכזבה וידעו אולי יותר טוב ממני להתמודד איתה תודה

לא קרה לי ואני לא יודעת מה להגיד לך

זקוקה לתמיכה
היי, היום עברתי שאיבה וזה היה פשוט סיוט, ביום חמישי עשיתי אולטראסאונד והיו לי 8 זקיקים בגדלים 16-22, כולם היו מרוצים, רמות ההורמונים היו בסדר וחיכינו לשאיבה... ואז היום בסופו של תהליך מסתבר ששאבו רק 3 ביציות (אם בכלל...), מישהו פיקשש לדעתי עם ההוראות, טעו כנראה בחישוב שעת הביוץ ופיספסנו, ההרגשה נוראית ואין כ"כ למי לפנות, כי אף אחד לא יודה בטעות, מנסים לתרץ את זה, אני מבוגרת יותר ( ממש קשישה בת 30), השמנתי (נכון, השמנתי אבל אני עדיין לא הר אדם...) וכל מיני התחמקויות שנשמעות ממש רע, אני אשמח לשמוע חוות דעת מנשים שטעמו אכזבה וידעו אולי יותר טוב ממני להתמודד איתה תודה
לא קרה לי ואני לא יודעת מה להגיד לך
רק שולחת חיבוק אחד גדול
(בלי החיוך הטיפשי)

למה טעו ??? לי שאבו 6 ביציות...

זקוקה לתמיכה
2 לא שרדו נשארו 4. פרופ' משיח מסר לי שהופרו 4 עוברים. 2 החזירו לי בני 8 תאים. והסיכויים מצוינים לטעמו. מספיק לך עובר 1 שיפרה, והוא העובר המנצח. בקשר לביוץ, בלבלת אותי גדלים של 16 - 22 אלו גדלים מצויינים !! קל וחומר אם רמות ההורמנים היו בסדר !!!!! לדעתי, דברי רק עם הרופא המטפל שלך על כל החששות מחזיקה לך
.

סיון8

New member
הלוואי ויכולתי פשוט לדבר עם הרופא

2 לא שרדו נשארו 4. פרופ' משיח מסר לי שהופרו 4 עוברים. 2 החזירו לי בני 8 תאים. והסיכויים מצוינים לטעמו. מספיק לך עובר 1 שיפרה, והוא העובר המנצח. בקשר לביוץ, בלבלת אותי גדלים של 16 - 22 אלו גדלים מצויינים !! קל וחומר אם רמות ההורמנים היו בסדר !!!!! לדעתי, דברי רק עם הרופא המטפל שלך על כל החששות מחזיקה לך
.
למה טעו?? הטעות היתה במתן הכוריגון ולכן בייצתי לפני השאיבה !!!, לא היה מה לשאוב, הביצית ששאבו גם היא לא הופרתה בהצלחה, זה היה כנראה זקיק שבטעות נשאר שם, פגום או משהו דומה ומה שהכי מתסכל שכולם יודעים שהיתה פאשלה רצינית רק לא מוכנים להודות בטעות ודבר נוסף שקשה להתעלם ממנו זה ההיבט הכספי, אנחנו משלמים במיטב כספנו (ואין לנו בשפע...) וזה טיפול שני ברציפות שנכשל והפעם סתם בגלל חוסר תשומת לב

סלחי לי, לא הבנתי את ההודעה הקודמת

למה טעו?? הטעות היתה במתן הכוריגון ולכן בייצתי לפני השאיבה !!!, לא היה מה לשאוב, הביצית ששאבו גם היא לא הופרתה בהצלחה, זה היה כנראה זקיק שבטעות נשאר שם, פגום או משהו דומה ומה שהכי מתסכל שכולם יודעים שהיתה פאשלה רצינית רק לא מוכנים להודות בטעות ודבר נוסף שקשה להתעלם ממנו זה ההיבט הכספי, אנחנו משלמים במיטב כספנו (ואין לנו בשפע...) וזה טיפול שני ברציפות שנכשל והפעם סתם בגלל חוסר תשומת לב
סלחי לי, לא הבנתי את ההודעה הקודמת
לא הבנתי שמהביציות ששאבו - לא היתה בעצם הפריה. אני מבינה שהטיפול לא נעשה דרך קופ"ח, נסי לדבר עם הרופא המטפל, מישהו צריך לשאת באחריות הרי נעשתה פה "פאשלה" רצינית לפי הסברייך. אל תוותרי, בגלל חוסר תשומת הלב, ובגלל ההיבט הכספי.

אמאלה2

New member
מעצבן זה ממש בלשון המעטה

מעצבן זה ממש בלשון המעטה
ממש אין לי מילים. את חייבת לדרוש הסבר פשוט כדי שבפעם הבאה כולם יתייחסו לטיפול בתר תשומת לב! לא קבלת שום זריקת דיכוי? (דקא? צטרוסייד?) הזריקות הלול אמורות למנוע מצב של ביוץ ספונטני עד למועד השאיבה. כמה זמן ממועד השאיבה קבלת את הכוריגון?

אוי סיוון כמה מרגיז ומקומם!!!

זקוקה לתמיכה
אוי סיוון כמה מרגיז ומקומם!!!
נדמה לי שאין מישהי שעברה מספר טיפולים שלא היתה אצלה איזושהי פשלה כזו או אחרת. הרי אין מדובר במדע מדוייק וקל מאוד לשגות במועד הזרקת הכוריגון ולפספס את הביוץ. אגב, איזה דיכוי היה לך? אבל במקרה כמו שלך, שבו את משלמת עבור הטיפול מכספך הדל (ולמה בעצם?) זה עוד יותר מרגיז ומקומם. ולשמוע את התירוצים שזה בגלל הגיל (30 זה גיל מבוגר???!!!) ובגלל עודף משקל (נו באמת!) שמפילים עלייך את האחריות במקום שיקחו אותה על עצמם! אוף! אינני יודעת מה ניתן לעשות. שהרי אין ביטוח למקרה טעויות מסוג זה. אם אתם משלמים מכיסכם, זה אומר שאתם אצל רופא פרטי. הוא חייב לכם תשובות וזכותכם לתבוע ממנו הסבר מניח את הדעת. מה זאת אומרת שאתם לא יכולים לדבר עם הרופא? גם אם זה במסגרת ציבורית יש לכם זכות לקבל הסבר. אני כל כך מצטערת שהטיפול נכשל ומקווה שבפעם הבאה ישימו לב יותר מהרגיל ולא יקרו שוב פשלות. והלוואי שהטיפול הבא יגמר בהריון עגול וארוך שבסופו תינוק!

מצב
הנושא נעול.
למעלה